2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıpa gitti ne kızz.. aaaaa
neyse onu da yarın anlatırsın şimdi kocişin gelmiş..
ay hadi benimki de gelse de alsa beni... sıkıldım işim de yok..

spagetti demek istedii sanırımm

aman ha sıpa gitti haa spagettikaydirigubbakcemile3

ayy bende kalksam iyi olcak belim agırdı biraz yürüyümmm masanın üstünü topliyim hiç degilse

spagetti demek istedii sanırımm

aman ha sıpa gitti haa spagettikaydirigubbakcemile3

hay allah iyiliğini versin bebiş...
:roflol:
düşünüp duruyom ben de sıpa gitti ne olabilir acaba diyeee delikafadulden

herkese iyi akşamlar,iyi muhabbetler.aysey kaçaarrrr :)

ben de kaçıyom kıslar.. birasdan gelir kocam..
öpüyom hepinizi...
akşam geç girerim artık biras :kedi:

hmm kocam biras trafige takılmış kaydirigubbakcemile tüh

selam kızlar nasılsınız ben buğün çok iyim sanırım bulantılar geçmeye başladı 10hafta bitsin artık dimi :))

ÖZGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

BU AKSAM SENI NETTE GORMIYIM DEMEDIMMIII BENNN..

döverim seni he senın bu aksam onemlı ıslerın var..

ay benım kocişinde ısı uzun surmus yıne bı saat bosuna beklıycem burda of yaaaaa...

bir türlü yetisemiyorum.mafoldumbenben geldigimde herkes gitmis oluyooo.neyse umarim herkes iyidir.opuyorumnanaktan

selam kızlar, nasılsınız?
bu sabah ilk defa çıkardım
çok kötü bişey :umursamaz:

selam kızlar, nasılsınız?
bu sabah ilk defa çıkardım
çok kötü bişey :umursamaz:
stella bu haftaya kadar benimde fazla bulantim yoktu.bu hafta biraz fenayim.bulantilar cogaldi.su anda 9.5 haftaligim.takvim öyle gidiyor.1 hafta ileri yani.sanirim 1 ,2 hafta sonra daha iyi olacagiz.

inşallah canım, şurda 2 haftamız kaldı 3 ayın bitimine
hayırlısıyla geçer inşallah

uğraşmamak için şerefsizler, kaydı silerken yorulacak ya, o değil de ben iki sağlık ocağı arasındaki zaman tutarsızlığına şaşırdım 1 buçuk ay farklı zaman söylüyolar :)

masalalh anacımm bi tarif dedik özgeyle hemen döktürdünüz valla..hamarat gaciler siziikaydirigubbakcemile3

bebişte yazsın tabi duyarsa sesimiziiii:icecream:

benımde bır tarıfım var.. önce yufkaları üzt üst koyuyoruz sonra ortadan ıkıye kesıyoruz,her bır parcayı ayırıp ayrı bır kapta hazırladıgımız sıvı yaglı sütü yufkalara tek tek sürüyoruz bıraz bol sürüyoruzkı kuru olmasın ondan sonracıma ıcıne patası haslayıp ezdıkten sonra ıcıne her türlü baharat olabılır malzemeyı hazırlayıp yufkanın ıcın tek sıra seklınde koyduktan sonra sıgara böregı sara gıbı sarıyoruz.. sardıktan sonra onuda kendı eksanın sarıyoruz .. üzerıne de yogurt un ıcıne yag koyup üzerıne döküyoruz ... vee fırına verıyoruz.. afıyet olsun..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…