mrb güzel annişler bende 2 gündür çok halsizim kafam kalmıyor masadan akşam eve gidiyorum yemekten sonra 1-2 saat kestiriyorum anca kendime geliyorum bende cuma doktora gidicem inş. güzel haberlerle dönerim çok korkuyorum çünkü Allah hepimizin bebeişlerini bize bağışlasın
kızlar birde şaşırıp kaldıım o kadar çok şey olduki. sabahın 6 sında kanamayla gittik hastaneye. dr ultrasondan baktı düşük başlamış dedi. kürtaj yapacağız dedi. ben doktorum gelsin o baksın dedim.dr da sorguluyor beni, kaç kere özeline gittin 1 sefer mi filan diye sorular sordu.sonra sağlık güvencemi sordu. bende emekli sandığı dedim. memurum dedim. hemen tavrı değişti.doktorum geldi ve ultrasona aldı bebeğin kalbi atıyor dedi. sevinçten deliye döndük.anne olmayı ilk kez hissettim.
bende cuma günü gidicem ikili test için.çok sabırsızım.çok özledim bende.3 hafta olacak görmeyeli.büyümüştür dimi meleğim :)
bende cuma günü gidicem ikili test için.çok sabırsızım.çok özledim bende.3 hafta olacak görmeyeli.büyümüştür dimi meleğim :)
meliscim doktorunu da arasan vereceği cevap "normal" olacaktır..
sana dün de dedik ya bizim de oluyor diye.. benim de 2 gün oluyor 3 gün olmuyor 6-7. haftalarda daha çoktu benim şimdi daha azaldı
günaydınnn kızlar
özgeciğim iş tamammmış okudum hadi gözün aydın bacım
artık önümüzdeki maçlara bakıcazzzzzzzz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?