2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy karnım ağrıyo beee sizin yüzünüzdeennn

mrb güzel annişler bende 2 gündür çok halsizim kafam kalmıyor masadan akşam eve gidiyorum yemekten sonra 1-2 saat kestiriyorum anca kendime geliyorum bende cuma doktora gidicem inş. güzel haberlerle dönerim çok korkuyorum çünkü Allah hepimizin bebeişlerini bize bağışlasın

halsizlik bu aralar normal canım takma kafaya. hepimiz kafamızı koyduğumuz yerde kalıyoruz.
ne güzel bebeğini göreceksin ne diye korkuyorsun. aklına kötü şeyler getirme sakın.

canım geçmiş olsun.allah bebeğini sana bağışlamış.inşallah bir daha böle bişey yaşamazsın,kimse yaşamaz inşallah.hepimiz ve bebeklerimiz allah emanetiz. :Saruboceq:

günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn
hieros çok üzüldüm yaşadıklarına inşallah Allahım bir daha yaşatmasın
kendine dikkat et çok çoook geçmiş olsun
hepsi geçmiş bitmiş olsun inşallah opuyorumnanaktan

yaa kızlar ben de salı günü gidecem.. bebişimi çok özledim yaaa...

bende cuma günü gidicem ikili test için.çok sabırsızım.çok özledim bende.3 hafta olacak görmeyeli.büyümüştür dimi meleğim :)

bende cuma günü gidicem ikili test için.çok sabırsızım.çok özledim bende.3 hafta olacak görmeyeli.büyümüştür dimi meleğim :)

oo kocaman olmuştur. ben her hafta gittiğim için benim bebek sanki çok zor büyüyüormuş gibi geliyor
benimkinin her hafta büyümesi 8 mm farkediyor

inşallah yaaaa.zaman geçmiyor haftabaşından beri sanki.allahın izniyle bi görsem rahatlıcam.bugün 3 ayımız bitti allaha çok şükür

ya kızlar bu haftaya kadar karın ağrım olmamıştı nerden çıktı bu ağrılar şimdi offfff korkuyorum ben ya bi de akıntı var şeffaf fazla diil ama var bu ne şimdi acaaba doktorumu arasam ve sorsam çok gereksiz ve saçma birşey sormuş olmam dimi :bbo:

meliscim doktorunu da arasan vereceği cevap "normal" olacaktır..
sana dün de dedik ya bizim de oluyor diye.. benim de 2 gün oluyor 3 gün olmuyor 6-7. haftalarda daha çoktu benim şimdi daha azaldı

günaydınnn kızlar
özgeciğim iş tamammmış okudum hadi gözün aydın bacım
artık önümüzdeki maçlara bakıcazzzzzzzz
kaydirigubbakcemile5

meliscim doktorunu da arasan vereceği cevap "normal" olacaktır..
sana dün de dedik ya bizim de oluyor diye.. benim de 2 gün oluyor 3 gün olmuyor 6-7. haftalarda daha çoktu benim şimdi daha azaldı

normaldir mutlaka da ben sanırım normalin dışına çıkıyoum :)) kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…