yok kuşum o maalesef 2. dr.umdu bahsettiğin ona 2 defa gittim
bu yeni
ilk kez gidicem ve konuşucam bu ne ayol randevusuz olurmu hiç:umursamaz:
tuzu tamamenmı kestınız kızlar ya.hiçmi koymuyosunuz.Nasıl yapcaz ya.bende şişiyorum
emin ol hakan bey ondan daha yoğunHakan beye yalvarıcaktım nerdeyse doktorum olması için geçen hafta gidişimde yine sordum benim doğumumada giremezmisiniz diye. O da ben senin gibi sağlıklı gebeliklerle değil daha çok sorunlu hastalarla uğraşıyorum deyince sus pus oldum. Süper bi insan ya okadar rahatımki yanında güven çok önemli.Leyla hanımda iyi ama çok yoğun korkuyorum ondayken yarı yolda kalmaktaneyvahedigeldismile
kızlar bende çıkıyom görüşürüzz
mantı yemeye gidiyommmbilmiyorumkismilecokacimcoook
burda da bir hastane öyleydi sanırım avcılar hospital.dı o da özel ama o sekilde calısıyordu bir arkadasım orda yaptı doğumunu her zaman randavulara sabahın köründe gitti çalıştığından sorun olmadı sonra da işe geldi.o zaman çok beklemezsin yoksa bu sekilde randevusuz calısan yerlerde cook beklersin sana diyim ben bile randevu ile gidiyorum her zmn yarım saat sarkıyor randevum
elh senin ucuzcular kemeraltında mıydı
İZMİR'in tarihi Kemeraltı Çarşası'nda, oyuncak deposunun bulunduğu iki katlı binada elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, büyük korkuya neden oldu.
burda da bir hastane öyleydi sanırım avcılar hospital.dı o da özel ama o sekilde calısıyordu bir arkadasım orda yaptı doğumunu her zaman randavulara sabahın köründe gitti çalıştığından sorun olmadı sonra da işe geldi.o zaman çok beklemezsin yoksa bu sekilde randevusuz calısan yerlerde cook beklersin
sana diyim ben bile randevu ile gidiyorum her zmn yarım saat sarkıyor randevum
ben gidip onlara öğretiimm nası yapmaları gerekiyo sempatiksalakcinni
bi kere bi git bakalım sistemlerini öğren
begenmezsen gitmezsin birdaha
İZMİR'in tarihi Kemeraltı Çarşası'nda, oyuncak deposunun bulunduğu iki katlı binada elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, büyük korkuya neden oldu.
Medicana Avcılar da aynı şekilde. Saat vermiyor, istediğiniz saatte gelebilirsiniz diyor
senin yazıyı götürim bari
hizmet görsünner:umursamaz:
aaa pembik ne ucuzcusu kıs annamadım
neresi yanıyo eyvah
senin yazıyı götürim bari
hizmet görsünner:umursamaz:
aaa pembik ne ucuzcusu kıs annamadım
neresi yanıyo eyvah
bence de götür
öle şey mi olur :umursamaz:
kızz kemeraltı yanıyoo
Kemeraltı'nda korkutan yangın - Hürriyet
anaa özgede aynısını yazmış delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?