Zaten sonuçlarda kötü çıktı ya akşam burnundan getireyim onun da görsünklava:
bugün çok yakın bir arkadaşımın eşi medipolde doğurduu.. sezaryenle 3900 kg ağırlığında bir oğluş :))
uklaa hani şu medipolde çalışan arkadaşımm
orda ne kadar doğum fiyatları bilginiz varmı ??
Bugünlerde özellikle ayakların fena şişiyor.
Dün gece ağladım resmen.
Nasıl bir ayakkabı almalı sizce.
Polarisin ortopedikleri gibi bişiymiş alsam ne?
ayağım 38'di. 39 bile sıkıyor şimdi.
benim de ayak bileklerim şişmeye başladı..Bugünlerde özellikle ayakların fena şişiyor.
Dün gece ağladım resmen.
evetttt hihoyyyt
hangi dr a gidiyon
benim de ayak bileklerim şişmeye başladı..
iç ve dış bilek kemik çıkıntılarım kayboluyor sürekli.
henüz ayakkabılarla bi derdim yok ama bu gidişle kesin olacak
Canım geçmiş olsun. Ne topuksuz ne de yüksek topuklu giymelisin. Bir de sandalyede otururken filan ayağını mutlaka uzat bi yere. Bacak bacak üstüne atmamaya çalış. Evdeysen soluna yatıp ayaklarını hafif yükselterek dinlen. Umarım daha fazla şişmez ayacıkların.
benim de ayak bileklerim şişmeye başladı..
iç ve dış bilek kemik çıkıntılarım kayboluyor sürekli.
henüz ayakkabılarla bi derdim yok ama bu gidişle kesin olacak
Sağol canım ya,
spor ayakkabı giyiniyorum 2 gündür.
Ama iş ortamında da olmuyoki,
ayağımı da uzatacak yer yok burda.
halim harap sorma yani. senağlama
benimde akşamları oluyo söylenincede eşim hemen " 2 sene önceye dönmek istermisin" diye soruyobilmiyorumkismileBugünlerde özellikle ayakların fena şişiyor.
Dün gece ağladım resmen.
saol yiirummmmmopuyorumnanaktanAayyyyyy kurban olurum onu verene ben
Sanada maşallah Uklam yaa
valla canım orada önerebileceğim dr Hakan bey ama kadın olarak leyla hanım diğerlerinden pek memnun olan yok gerçi var ama azınlıktaBen Leyla Altuntaşa gidiyorum başta Şule Selviye gidiyodum ama Leyla hanımın methini çok duydum genel anlamda şimdiye kadar memnunum 3 kere felan gittim. Onda olucak sanırım doğumum senin önericeğin doktor varmı peki bana ?:1rolleyes:
Bu ikinci gidişin olacak dimi bu sefer doktorla söyle belki o gelmen gereken saati ayarlar birdaha sorun yaşamazsın ama çok saçma geldi bana açıkçası
Sağol canım ya,
spor ayakkabı giyiniyorum 2 gündür.
Ama iş ortamında da olmuyoki,
ayağımı da uzatacak yer yok burda.
halim harap sorma yani. senağlama
var canım koltuk açılıca yatak oluyoUkla odaları güzelmi hastanenin bende bu gidişimde gezmek istiyorum refakatçı için koltuk varmı yatması için ? Bide neden bebekler yanımızda uyumuyo yaa ben istemem öyle ayrı yatmayı eşimle hayalim o doğduğu gece 3 ümüz uyumak hastane odasında
ayağının altına bir yükselti koy sandalyeni geri çek ve ayağını uzat ben o sekilde yaptım.ayağımın altında 15 - 10 cmlik bir koli var dolu oraya koyuyorum her zaman ayağımı..şişme sorunu bende de var doktora sordum maydanoz ye suyunu içme sakın dedi ve mümkün olduğunca tuzsuz beslen dedi.aksam yemeğinde tuzlu bişey yiyeyim ertesi sabah ayaklarım ellerim inanılmaz şişiyor aman dikkat edin kızlar
valla canım orada önerebileceğim dr Hakan bey ama kadın olarak leyla hanım diğerlerinden pek memnun olan yok gerçi var ama azınlıkta
yok kuşum o maalesef 2. dr.umdu bahsettiğin ona 2 defa gittim
bu yeni
ilk kez gidicem ve konuşucam bu ne ayol randevusuz olurmu hiç:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?