slm kızlar uzun zamandır yazmadım.geçen hafta 3 gün hastanede yattım. düşük tehlikesi atlattık. ama bebişim bana tutundu, gitmedi. 1,5 ay raporluyum. devamlı yatcam. eşim bugün bilgisayarı yatağıma ayarladı anca yazıyorum.
tam 2 ünite kan kaybettim. doktorum bir mucize diyor tutunmasına.ben o minik, yanıp sönen, benim için atan kalbe aşık oldum.onsuz yapamazdım. allahım bize bağışladı bebişimizi.çok kötü bir tecrübe allah kimseye yaşatmasın.
kızlar birde şaşırıp kaldıım o kadar çok şey olduki. sabahın 6 sında kanamayla gittik hastaneye. dr ultrasondan baktı düşük başlamış dedi. kürtaj yapacağız dedi. ben doktorum gelsin o baksın dedim.dr da sorguluyor beni, kaç kere özeline gittin 1 sefer mi filan diye sorular sordu.sonra sağlık güvencemi sordu. bende emekli sandığı dedim. memurum dedim. hemen tavrı değişti.doktorum geldi ve ultrasona aldı bebeğin kalbi atıyor dedi. sevinçten deliye döndük.anne olmayı ilk kez hissettim.
:roflol::roflol:ben zaten o işten tırsıyordum hamile kaldıktan sonra
doktorda yasak dedi kurtuldum
biz bu korkuyla zaten 10 sene bir araya gelemeyiz.
opuyorumnanaktan
günaydın canım yoğunum biraz öle ara ara bakıyorumuklaaa..
künaydıınn
günaydın canım yoğunum biraz öle ara ara bakıyorum
geçmişi okumayıda anca bitirdim yerimseniben
ya kızlar bu haftaya kadar karın ağrım olmamıştı nerden çıktı bu ağrılar şimdi offfff korkuyorum ben ya bi de akıntı var şeffaf fazla diil ama var bu ne şimdi acaaba doktorumu arasam ve sorsam çok gereksiz ve saçma birşey sormuş olmam dimi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?