2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa üff evet bu konu bizi de çok geriyor, benden çok eşim korkuyor bir zarar vermekten. Neyse 12 hafta dolunca artık bende hayatımı normale çevirmeye çalışacağım...

çok geçmiş olsun canım
inşallah kısa zamanda toparlanırsın
bebişinin ve senin iyi olmana sevindim Rabbim size bağışlasın meleğinizi

günaydın kızlar
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. çok şükür iyiyiz. şu 12. hafta dolsa daha rahat olcam.
bize de ilişki yasak demişti dr. bu korkuyla asıl biz 10 sene yapmayız heralde. :)

kaç haftalıksın sen şu anda himeroscum ne kadar kaldı 12. haftanın bitmesine

günaydın canım yoğunum biraz öle ara ara bakıyorum
geçmişi okumayıda anca bitirdim yerimseniben

evet evet geçmiş yine döktürülmüş vaziyette değil mi..
bugün herkes yoğun herhalde pek kimseden ses çıkmıyor

selam kızlar bende sabahtan beri geçmişi okuyayım sonra yazarım dedim ama baktım olacak gibi değil :) bide bugün ekstra bi yavaşlık var sanki sistemde

herkese günaydın,

bugün felaket yoğun ve stresli başladı.
Şu saate kadar tuvalete bile gidemedim. Az önce gidip geldim ama artık tutmaktan kasıklarım sızlamaya başlamıştı.

Valla hem çalışıp, hem bebek beklemek zor işmiş, başaranları takdir ettim yani.
En azından hamileyken evde olabilmek gerçekten lüks yanılıyor muyum.

cnm akıntı normal gebelik boyunca benim de çok var akıntım bide benim mantar sorunum var ilk başta süt kaymagı gibi şeyler geliyodu bide çok kaşınıyodu doktor krem fitil verdi 3 tane birini kullandım gecti die diğeri kullanmadım ama yine başladı 3 gündür ölüyorm kaşıntıdan bide fitilden sonra 1-2 gün beyaz kalıp kalıp parcalar geliyo aman midenizde bulancak akıntı normal cnm takma kafana

bende de kaşıntı var biraz, ama ben akıntıdan olduğunu düşünüp her wc ziyaretimde çamaşırımı değiştiriyorum. Mantar da olabilir demek bunu bi kenara yazayım da doktoruma sorayım gidince. gerçi daha 1 hafta var ama

ya evet neredeyse bir saattir bir sayfa ilerleyemedik. Ne güzel alışmıştım her baktığımda iki sayfa okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…