2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar işlerim çok ara elip bakıyorum
bende şaşırdım anam nerde bu kızlar
çalışanları anladım evdeki gaciler
size ne oldu bakemmm
tubicikin kocası yarın gelecek ya
sanırım temizlik yapıyo
heyyy diğerleri

ay bugün herkes nirdeee

biz çalışanlar yoğunluktan muzdaribiz güzelim. Evdekileri bilmem artıkın.

dün akşam alt kata hırsız girmiş, tıkırtıları duyunca koca apartmanda ben farketmiş oldum. Allahtan eşim evdeydi. Polis arandı, ama adam göz göre göre kaçabildi. İnanamıyorum. Bu yangın merdivenleri hırsızların yolu oldu anlaşılan, artık güvenlik kamerası bile durdurmuyor bunları kafayı yiyicem yani. :tomato:

hee tubicik güsellik uykusunda da olabilir. ya da kocası için güselleşiyor olabilir.
:jeyyar:

aaa inanamıyorum yaa.. pes doğrusuu

kızlar ben hamileliğimin 4.-5. haftasında bi iş görüşmesine gitmiştim
2 görüşme yapmıştık
3. görüşme olursa alındın demektir demişlerdi
o zamanda hamileliğim kesin değildi benim 6. haftada belli oldu
dün aradılar, 3. görüşmeye çağırdılar
bende hamileyim dedim, tabi vazgeçtiler :sinifsinif:

canım maalesef iş dünyası erkeklerin dünyası.
ben 10 yıldır çalıştığım yerde ilk 5 yılda tam 4 basamak yükseldim. İnsanlar bu basamakları 10 - 15 yılda aşamıyorlar. Kariyer peşinde 30 yaşımı geçince evlendim. Evlenince de e yaş geçmeden çocuk yapalım diye niyetlendik. Ağır kaynana muhalefetine rağmen. Bu ortamda, işimde 10. yılımdayken bana müdürlük teklif ettiler. Ama ne karşılığı biliyor musun;
"Sen yeni evlisin, çocuk planlamayacaksın, şart bu söz ver dediler."
Delirmiş olmalı bunlar diye düşündüm, başkası olsa, yapmıycam diye söz verir, sonra kaza oldu der di mi. Ama ben öylemi yaptım Hayır. lmaz:
Bir doğrucu Davut benim ya, söz möz vermiyorum diye rest çektim. Hatta düşünüyoruz işinize gelirse bile dedim. kötükedihüso
Cevap şu, o zaman müdür yrd. olarak devam. İstifa edicem dedim, sağdan soldan vazgeçirdiler.
Şimdi çocuk bir olsun da hayırlısıyla sonrasını planlamak lazım diye dişimi sıkıyorum, bakalım neler bekliyor, kaderde neler var, görücez artık :teytey:

merhaba kizlar bugun uykudan gozlerimi acamiyorum kalktim ama hala kendime gelemedim. bugun biraz islerim var islerimi bitirip tekar doncem insallah.ben gelene kadar kendinize iyi bakin oldu mu sekerlerŞeniz

slm kıslarrrrrrr

ayy bu sayfalar bni öldürecek son sayfa yarın acılır dedim ama allahtan bugün acıldı..bu hızlaa nereye varcak bilemiyomm

kıslar ne güzellik uykusuna yattım nede temizlik yapıyom dün gecenden beri ögür ögür içim dısıma cıktı.kafamçokkarıştı.yatakten dısarı cıkmıyom
dün bıcı bıcı yaptım ya üşüttüm galiba sanırım..yadaa kusmalarım yine basladıı

anam siz bıcı bıcı yapatıgınzda popoşunuzu basınızı gövdenizi iyice sarınn yataga giirin bnm gibi kugu balesi gösteresi yapmayınkaydirigubbakcemile3

ha bu arada özgeeee:jeyyar:hepinizin devamlarını bekliyoruz anacım:jeyyar:

daha fazla duramıcammm hepiniizi mucksluyomm

haaa sanırım kazen cenemize yetişebilmek için forumu böyle jet hızı yapmıskaydirigubbakcemile3

simnil öyle gerçekten, bundan önceki görüşmemde çok iyi bi yerdi adam çok samimiydi görüşme güzeldi
görüşmenin sonunda çocuk düşünüyormusunuz dedi ben evet dedim tabi geri dönüş olmadı
herkes niye öyle dedin dedi ama ne yapayım 2 ay sonrada hamile kaldım zaten
yalan söylemek istemedim
olsun evdeyim mutluyum huzurluyum :lepi:

Stella, eşinin geliri ikinize de yetiyorsa, hatta bebeğinize de yetecekse.
Bir kadın için evinin patronu olmaktan daha güzeli yok bence, takma kafana. :hulya:

Ben çalışmak zorundayım, çünkü eşimin geliriyle bu standartlarda hayatımızı sürdürmek zor. Çalışınca da insan emeğinin karşılığında hakettiği konumlara getirilmeyi bekliyor tabi ki. :enbuyukkk:

Neyse herşeyde bir hayır vardır. Bazı şeyler zamanı olmadan olmuyor.
Sabır.. :Saruboceq:

site açılmıyor ki 2 satır yazı yazalım
1 saattir girmeye çalışıyorum olmuyor.
komplo kuruldu bize, yazışamadık bir türlü

canım şükür eşimin geliri yetiyor bize
ama ev almak istiyoruz tek maaşla zaman biraz uzuyor
iyi bir proje olmadığı sürece çalışmam sanırım doğum sonrasıda
olsun zaten bebeğim hayırlısıyla doğsun onu bırakıpta çalışmak isteyeceğimi hiç sanmıyorum

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım bende hastalığımı atlattım feci grip geçirdim şimdi özgürce nefes alabiliyorum çok dikkat edin üşütmeyin kolay geçmiyo..

Bundan iyisi can sağlığı.
Bebeğine odaklan, iş te bir şekilde olur zamanı gelince, acele etme bence.
Zaten hamileyken işte olduğunda, ben ne yaptım ya, şimdi sırasımıydı diyeceksin ne lüzum var.

Bebeğini hayırlısıyla bir al kucağına, gerisi Allah Kerim.

bende çalışmak zorundayım eşim maalesef marttan beri işsiz
çalıştığı yer lafım ona kriz diye işten çıkardı ama türkiyenin en önde
şirketlerinden birinden çıkardılar maaşı yüksek diye maalesef aylardır
iş bulamadık eşime...
bende büyük bir şirkette çalışıyorum7 yıl oldu 2 yıl muhasebede 5
yıldırda bütçede çalışıyordum uzman olarak ama hamileliğimi öğrendiğimde
müdürüm bulunduğun yer seni zorlar mesai felan da yapamazsın muhasebe ye
geç dedi e bende kabul ettim hakkaten bütçede işler daha yoğun, e dedim gelince ne yapcaz
beim ünvanım uzman o konuyu nasıl halletcez dedim onu dönüşünde konuşuruz dedi ama
bilemiyorum açıkcası 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum ama bu arada eşim işe girerde bebiş
ilgiye ihtiyaç duyarsa sanırım konuşup ayrılıcam eşimde iş yerin çok iyi ve rahatsın ordan ayrılma diyor ama geri dönüşümde aynı ünvan yada yakın bir pozisyonda çalıştırmazlarsa ayrılırım sanırm

offf düşünmekte istemiyorum ama işte şartlar zorluyor

açıkcası şartları iyi bilmiyorum işyerinin belki de daha iyi şartlarda çalışanlar vardır
ama bazen o kadar çok çalışıp aldığım yetersiz diyorum ama bu krizde
yapacak da başka bir şey yok maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…