2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hakkaten bugün herkes dut yemiş bülbül gibi kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz ya niye konuşmuyosunuz

kızlar siteye girmeye çalışıyorum pc kitleniyor ay bu ne yoğunluktur yaw:)) bulantılarımın geçmesine sevindim derken yine kustum bu sabah 10haftada geçer umudu içerisindeydim ama kısmet herkezin bünyesi farklı demekki.Kızlar ben bebişimin cinsiyetini çoook merak ediyorummm :)))eşim rüyasında erkek olarak görmüş

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım bende hastalığımı atlattım feci grip geçirdim şimdi özgürce nefes alabiliyorum çok dikkat edin üşütmeyin kolay geçmiyo..

canım geçmiş olsun bu aralar çok dikkat etmek lazım her yerde mikrop var lmaz:

canım geçmiş olsun bu aralar çok dikkat etmek lazım her yerde mikrop var lmaz:

evet çok ağır geçti acile gittim antibiyotik verdi kullanmadım ya ama 10 gün sürdü nerdeyse öksürük kusma burun akıntısı boğaz ağrısı hepsi karıştı valla

aynı sebeplerden benim eşimi de 2 ay önce küt diye işten çıkardılar.
İkimizin maaşı ancak bizi idare ediyordu. Şu anda hamile halimle ben kaldım çalışan.
Allah bu günü aratmasın ne diyim.

ama ben işimi bırakmayı düşünmüyorum. Hamileliğimi koz yapan idarecilere göstericem. doğum ve izinlerim sonrası Allah bir keder vermezse İnşallah , dönüşüm muhteşem olacak.

işten çıkması kötü bi erkeğin evde kalması özellikle benim eşimde çıkarıldı 1 aydır beraberiz adam kafayı yiyicek nerdeyse yavrumuzu bekledik tam 3,5 Rabbim verdi eşim işten çıkarıldı(

Selam kızlar nasılsınız dün doktora gittim 12. haftanın içindeyim bebişimi net olarak gördüm kolları bacakları yüzü çok net göründü.ense kalınlığına bakıldı ultrasonda herşey normal göründü ikili test için kan verdim sonuçlar pazartesi çıkacak inşallah bir problem çıkmaz.Herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum görüşmek üzere kızlar

gözün aydın canım ne güzel maşallah size. Allah bize de nasip etsin inşallah görelim ve yaşayalım

işten çıkması kötü bi erkeğin evde kalması özellikle benim eşimde çıkarıldı 1 aydır beraberiz adam kafayı yiyicek nerdeyse yavrumuzu bekledik tam 3,5 Rabbim verdi eşim işten çıkarıldı(

dediğim gibi canım, herşeyde hayır vardır.
gün doğmadan neler doğar demişler, hem biliyorsun bebek kısmetiyle gelirmiş, size uğur getirsin İnşallah.

amin inş hepimize uğur getirsin ben üzülmüyorum pek ama eşim çok takıyo tabi haklı olarak ALLAH hepimizin yardımcı olsun

Nergis, gözünüz aydın.
Testler de iyi çıkar İnşallah.
cinsiyeti için bişey söylemediler mi?

yaa kızlarr ne dicemm listedeki güncellemeler için deamona tam 2 defaa mesaj attımm ama güncellememiş????

canım gözün aydın darısı bize benimde dün kontrollüm vardı hasta olduğum için gidemedim iyi olursam yarım gideceğim inşallah bende sizlere hayırlı haberler veririm

ben şu özel mesajı burda bir türlü beceremedim yardımcı olur musunuz bana

kime atıcaksan onun profiline gir orda mesaj gönder denen bi yer var bas ona ziyaretcimi özel mi die 2 seçenek var özeli seç gerisini halledersin zatenn kutucuğa mesajı yazısoun konu yazıosun bide ne söliceksen o kişiye slm meraba vs seyler yazarsın konuya sonra yazcağını büyük yere yazarsın gönder var ona tıkla bitmiştir

gözün aydın canım ne güzel maşallah size. Allah bize de nasip etsin inşallah görelim ve yaşayalım
Bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler de gelecek inşallah canım yeterki iyi düşünelim.Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin:Saruboceq:

ben şu özel mesajı burda bir türlü beceremedim yardımcı olur musunuz bana

kime özel mesaj göndereceksen onun isminin üstüne ıklıyorsun 4 seçenekli bir kutucuk çıkacak oradan 2 seçeneği tıkla ve mesajını yaz tamamdır. kaydirigubbakcemile2

ya benim düşük tehlikemm var pek aranıza katılamıorumm (( ama bundan sonra girmeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…