selam kızlar nasılsınız bugün bakalım bende hastalığımı atlattım feci grip geçirdim şimdi özgürce nefes alabiliyorum çok dikkat edin üşütmeyin kolay geçmiyo..
canım geçmiş olsun bu aralar çok dikkat etmek lazım her yerde mikrop varlmaz:
açıkcası şartları iyi bilmiyorum işyerinin belki de daha iyi şartlarda çalışanlar vardır
ama bazen o kadar çok çalışıp aldığım yetersiz diyorum ama bu krizde
yapacak da başka bir şey yok maalesef..
işten çıkması kötü bi erkeğin evde kalması özellikle benim eşimde çıkarıldı 1 aydır beraberiz adam kafayı yiyicek nerdeyse yavrumuzu bekledik tam 3,5 Rabbim verdi eşim işten çıkarıldıaynı sebeplerden benim eşimi de 2 ay önce küt diye işten çıkardılar.
İkimizin maaşı ancak bizi idare ediyordu. Şu anda hamile halimle ben kaldım çalışan.
Allah bu günü aratmasın ne diyim.
ama ben işimi bırakmayı düşünmüyorum. Hamileliğimi koz yapan idarecilere göstericem. doğum ve izinlerim sonrası Allah bir keder vermezse İnşallah , dönüşüm muhteşem olacak.
Selam kızlar nasılsınız dün doktora gittim 12. haftanın içindeyim bebişimi net olarak gördüm kolları bacakları yüzü çok net göründü.ense kalınlığına bakıldı ultrasonda herşey normal göründü ikili test için kan verdim sonuçlar pazartesi çıkacak inşallah bir problem çıkmaz.Herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum görüşmek üzere kızlar
işten çıkması kötü bi erkeğin evde kalması özellikle benim eşimde çıkarıldı 1 aydır beraberiz adam kafayı yiyicek nerdeyse yavrumuzu bekledik tam 3,5 Rabbim verdi eşim işten çıkarıldı(
Selam kızlar nasılsınız dün doktora gittim 12. haftanın içindeyim bebişimi net olarak gördüm kolları bacakları yüzü çok net göründü.ense kalınlığına bakıldı ultrasonda herşey normal göründü ikili test için kan verdim sonuçlar pazartesi çıkacak inşallah bir problem çıkmaz.Herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum görüşmek üzere kızlar
ben şu özel mesajı burda bir türlü beceremedim yardımcı olur musunuz bana
Bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler de gelecek inşallah canım yeterki iyi düşünelim.Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin:Saruboceq:gözün aydın canım ne güzel maşallah size. Allah bize de nasip etsin inşallah görelim ve yaşayalım
ben şu özel mesajı burda bir türlü beceremedim yardımcı olur musunuz bana
Bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler de gelecek inşallah canım yeterki iyi düşünelim.Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?