sizin yok derken sempatiksalakcinni
BEN DELDİM ÖSLEDİNİSMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİsempatiksalakcinni
Kızlar bugunden ıtıbaren duzenlı yurucem bende.kafaya taktım.15 dakıkada doğum yapanı da okuyunca kızdım kendıme hıç yuruyüş yapmıym.Arabaya bınıyom hop işe gelıyom.Arabaya bınıyom hop eve gelıyom.asonsör kullanıyom.offf offf.kızlar emnıyet kemerı takıyomusunuz? belı bı aydan sonra sakıncalı dıyolar ya.Bılgısı olan varsa yazabılırmı.Bıde dıyomkı dıkkat edıp kılo almasak bebekler buyurmüki acaba ya?sankı ben kılo almadıkca o buyumeyecek gıbı gelıyo bana.Siz nedersiniz?
neyse birşey demiyorum. benle ilgili bir durum söz konusu değil ama topiğin gerilmesinden rahatsız oluyorum.
görmedim :1shok:bende küseceğim bundan sonra haberiniz olsun
sonra vay ben görmedim vay ben duymadım demeyinakannehir
özlemezmıyz cnm ama kotu eyrde geldın bende bı baktm kılo selulut asmıs muhabbetler yafss ne alakaaa ben kendımı fit hıssdyrmmyerimseniben görndgm gıbı dııl hıssttgm gıbym:d
AAAAAAAAAA AYIP OLUYOR AMA HEMŞERİMMM :):)
canım limonda tuzsuz gıtmıo, ben hep ıstıyorum böyle ekşili kısır, çiğköfte, top biber turşuları, bardak bardak turşu suyu içmek istiyorum ama nerdeeee...
canım turşu yada çok tuzlu birşey yedıgımde parmaklarıma yusuk bıle gırmıyor ödem yapıyor vucudum, bu da iyi degıl tansıyonum çıkıyor.
benimde mafoldumben
tchibo koruparkta yunus havuzunun tam karşısında canım.
selülitsiz cosmoooBanada yapablrsn şaka alınmam pek yüzsüszümdür :jeyyar:
olmadı tabii haklısın ama bazı şakaveya espriler uzadığında cılkı çıkar
boşverneyse birşey demiyorum. benle ilgili bir durum söz konusu değil ama topiğin gerilmesinden rahatsız oluyorum.
bende şu ana kadar 2 kılo 700 gr aldım sabahları tuvaletten sonra tam 2 kılo çıkıyor hatta alkisalkisalkis
iskeletor oluşum bir işe yarasın eğleneyim didim şekerim kızma yawww..:))
inanın ben size daha çok özeniyorum şöle biraz balık etli olmayı çok istiyorum ben...
amma meraklıymışınız gıııÖsskeee bana yap banayapppp kusummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?