2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BEN DELDİM ÖSLEDİNİSMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİsempatiksalakcinni

ÖZLEMEZMIYZ CNM AMA KOTU EYRDE GELDIN BENDE BI BAKTM KILO SELULUT ASMIS MUHABBETLER YAFSS NE ALAKAAA BEN KENDIMI FİT HISSDYRMMyerimseniben GÖRNDGM GIBI DIIL HISSTTGM GIBYM:d

kılo almasakta bebeğemizz buyur merak etme, ama aç kalmak iyi degılmiş buzuşuyorlarmış açlıktan mafoldumben kıyamam ben onlara. sık sık az az yawrııımm. o zaman kılo almazsın. emnıyet kemerı takmıyorum ruhumu bile sıkıyor bu aralar, ceza yicem görcem gunumu delikafadulden yuruyuş olayına bende katılıyorum bazen yagmur yağmazsa yuruyerek fsm çıkıyoruz eşimle iyi gelıo bacaklarımın ağrısı geçio. havalar duzelsın hergun yurucem.

neyse birşey demiyorum. benle ilgili bir durum söz konusu değil ama topiğin gerilmesinden rahatsız oluyorum.

bende..
hem rahatsız oluyorum hem üzülüyorum..
eğer kaldıramayacağınız bir konu konusuluyorsa
sert çıkmayın lütfen arkadaşlar yaa
qüzelce söyleye bilirsiniz konuyu değişelim rahatsız oluyorz diye bilirsiniz
fakat birbirimizi kırmayalım lüffencikkk:teselli:

özlemezmıyz cnm ama kotu eyrde geldın bende bı baktm kılo selulut asmıs muhabbetler yafss ne alakaaa ben kendımı fit hıssdyrmmyerimseniben görndgm gıbı dııl hıssttgm gıbym:d

shennnn fıstıksın yafrummmm ne takılıyon öle şelereeeeeee
ayy kıslar ya geçmiş tam gaz ben ne yapcam ya mrkda ediyomnmmmmm

Össkeee bana yap banayapppp kusummmmm

AAAAAAAAAA AYIP OLUYOR AMA HEMŞERİMMM :):)

iskeletor oluşum bir işe yarasın eğleneyim didim şekerim kızma yawww..:))

inanın ben size daha çok özeniyorum şöle biraz balık etli olmayı çok istiyorum ben...

Ay tam benım kafamdandansın sende canım ya.Doğumdan sonra bı partı verelım senle.Ne getırırlerse acı ekşi tuzlu yıyelım içelimzemuszemusAcısını çıkartalım.bayılırım acıya ekşiye ya.hele ızmırde satılan turşu suları offff offf. ya.Valla doğuralım hayırlısıyla tek tek gerçekleştırıleım bu ısteklerımızı.Ağzım sulandı valla.Başalrım kıloya dıyesım geldı şimdikaydirigubbakcemile3

buarada portakal benım selulltlerm yannda gayet pururzsz gunun portakalı olcm ben:)

bende şu ana kadar 2 kılo 700 gr aldım sabahları tuvaletten sonra tam 2 kılo çıkıyor hatta alkisalkisalkis

Ortımmmmmm nbr kuzummm ya kızlar Öslemedınız demek benı ha yokluĞumu farketmedınŞıss bıle ha gÜneŞımmmmmmmmm dıŞındaaaaa kÜstÜm ŞıŞkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iskeletor oluşum bir işe yarasın eğleneyim didim şekerim kızma yawww..:))

inanın ben size daha çok özeniyorum şöle biraz balık etli olmayı çok istiyorum ben...

merk etme alırsn alırssnnn ozmn sanada sısko dıcez alınmaca gucenmece yok ben buayda aldm adgm kılolalrı ehuheeheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…