- Konu Sahibi daemon
-
- #6.061
benim çok yakın bi arkadaşım 6-7 haftalıkken çok ağır grip oldu
ateşler içinde yattı kızcağız hiç bir ilaçda kullanamadı ama evde sürekli yattı dinlendi
çok şükür şimdi bir kızı var sağlıklı
ayy bende lady diana olmak istiyom yaa:gitme:
evi cöp ev diye belediye gelip temizlicek en sonunda:jeyyar:
heh işte zynpmrt gelmiş, aşağıda..
ikili testi yaptıran o işteee
evet evet dua edelim
bebekler düşmesin , analar üzülmesin:Saruboceq:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aman boşver yaa senden önemli mi
ayda 1 kadın çağır dip bucak temizlesin yeter o sana.
sağolsun bizimkiler bana çok yardımcı oldu.
hatta annem artık bana temizliğe gelince hanımım hangi işleri yapayım ne istersin diye soruyor.
Geldim kızlar sistem yine berbat geçmişi okuyamadım ikili testle ilgili bi konu geçmiş galiba yardımcı olabileceğim bişey var mı ??
kıs simnil cadı kaynanan naapıyo..
bayıldım o lafa..
ben de ööle diicem
Amin güzelim,:Saruboceq:
Allah ne derse o olur. Bak bir istatistik var. Dr.Uğur Mumcu'nun sitesinde;
Gebelik yaşı ile düşük riski arasındaki ilişki şu şekildedir.
Gebelik yaşı Düşük riski
6-7.9 hafta %17
8-9.9 hafta % 11.2
10-11.9 hafta % 5.6
12-13 hafta %4.3
son cadılığından sonra,
parçalamak üzere, üstüne atlıyordum ki, kocam engelledi.
bu 2 hafta önce cumartesi oluyor.
o gün bugündür görmüyorum kendilerini. lülülülülülü
ama kocama da yazık, bu hafta giderim belki sırf onun hatırı için tabii.
canım yazmıştım ama görmediniz sanırımdeomonnnnn nerde yahuu biriiii kolundan cekip pc basına oturtsunn
sorma sekerim.ucmaya calisiyom daha dogrusu cirpiniyom simdilikkanaryaa kıs yine ucuyon bakıyommmkaydirigubbakcemile3
hee .9 haftanın sonuna kadar anlamında mı acaba
ben geldım. listedekı guncellemeler gecıktıgı ıcın ozur dılerım. şimdi tamamladım.. yenı anneler hosgeldıler aramıza. kızlar ben bu ara cok fazl agelemıycem dun bı anda sızle konusurken oturdugum yerde kaldım. esım geldı goturdu hastaneye. tahlıler su bu bıldık seyler ıste. vucudum enfeksıyon kapmıs. patronlarımda hastalıtan gelmıyoalrdı ıkı gundur. onlarada aynı teshıs konulmustu ısyerınden bısey kaptık galıba. yada onlardan bana bulastı. onlarda hasta olduklarından dun aradım gelmıyomusun ben cok kotuyum dıye kadın ban dıyokı bılıyosun hastayız nasıl gelelım kapat ofısı gıt ıstersen dıye tavır yaptı bana bnende tamam dedım kılıtledım ofısı cıktım.. dun gecede bel agrısında aglama krızıne gırdım resmen. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum.. uyuyamadım tum gece gıtttık ıste yıne. neysekı sabaha karsı uyumusum sımdı bıraz daha ıyıyım ama bu oksuruk bel agrısı bogaz yolumdakı acı oldurcek beni..
ben geldım. listedekı guncellemeler gecıktıgı ıcın ozur dılerım. şimdi tamamladım.. yenı anneler hosgeldıler aramıza. kızlar ben bu ara cok fazl agelemıycem dun bı anda sızle konusurken oturdugum yerde kaldım. esım geldı goturdu hastaneye. tahlıler su bu bıldık seyler ıste. vucudum enfeksıyon kapmıs. patronlarımda hastalıtan gelmıyoalrdı ıkı gundur. onlarada aynı teshıs konulmustu ısyerınden bısey kaptık galıba. yada onlardan bana bulastı. onlarda hasta olduklarından dun aradım gelmıyomusun ben cok kotuyum dıye kadın ban dıyokı bılıyosun hastayız nasıl gelelım kapat ofısı gıt ıstersen dıye tavır yaptı bana bnende tamam dedım kılıtledım ofısı cıktım.. dun gecede bel agrısında aglama krızıne gırdım resmen. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum.. uyuyamadım tum gece gıtttık ıste yıne. neysekı sabaha karsı uyumusum sımdı bıraz daha ıyıyım ama bu oksuruk bel agrısı bogaz yolumdakı acı oldurcek beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?