2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanaryaa kıs yine ucuyon bakıyommmkaydirigubbakcemile3

sağol canım :1hug:

ayy bende lady diana olmak istiyom yaa:gitme:

evi cöp ev diye belediye gelip temizlicek en sonunda:jeyyar:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aman boşver yaa senden önemli mi
ayda 1 kadın çağır dip bucak temizlesin yeter o sana.
sağolsun bizimkiler bana çok yardımcı oldu.
hatta annem artık bana temizliğe gelince hanımım hangi işleri yapayım ne istersin diye soruyor.

benim ikili testim yarına inşallah.kan testlerimi daha 6.haftada yaptırmıştım ben.idrar testi yapılmadı ama.heralde şikayet falan yok diye istemedi doktorum.

kıs simnil cadı kaynanan naapıyo..
bayıldım o lafa..
ben de ööle diicem

evet evet dua edelim
bebekler düşmesin , analar üzülmesin:Saruboceq:

Amin güzelim,:Saruboceq:
Allah ne derse o olur. Bak bir istatistik var. Dr.Uğur Mumcu'nun sitesinde;

Gebelik yaşı ile düşük riski arasındaki ilişki şu şekildedir.
Gebelik yaşı Düşük riski
6-7.9 hafta %17
8-9.9 hafta % 11.2
10-11.9 hafta % 5.6
12-13 hafta %4.3

vaaaayskaydirigubbakcemile3daha ne istiyon lady dinana:jeyyar:

Geldim kızlar sistem yine berbat geçmişi okuyamadım ikili testle ilgili bi konu geçmiş galiba yardımcı olabileceğim bişey var mı ??

ay kim sormuştu, demin biri sormuştu ikili test yaptıran var mı diye.. kafa da kalmadı bugün..

kıs simnil cadı kaynanan naapıyo..
bayıldım o lafa..
ben de ööle diicem

son cadılığından sonra,
parçalamak üzere, üstüne atlıyordum ki, kocam engelledi.
bu 2 hafta önce cumartesi oluyor.
o gün bugündür görmüyorum kendilerini. lülülülülülü

ama kocama da yazık, bu hafta giderim belki sırf onun hatırı için tabii.

ya simnil şeyi anlamadım ben
bı .9 lar ne oluyo? 6-7.9 ya da 10-11.9 buradardaki .9 nedir

hee .9 haftanın sonuna kadar anlamında mı acaba

işte tabi arada kocalar olunca mecbur oluyo naapcan.. boşver gidecen tabi yapacak bişi yok

[
deomonnnnn nerde yahuu biriiii kolundan cekip pc basına oturtsunn
canım yazmıştım ama görmediniz sanırım
dün çok hastalanmış ciğerlerini felanmı ne üşütmüş öksürük felan bel ağrısıda olmuş
dr gitmişler yatıyor şimdi evde bende merak ettim aradımm 1 saat öncee

ben geldım. listedekı guncellemeler gecıktıgı ıcın ozur dılerım. şimdi tamamladım.. yenı anneler hosgeldıler aramıza. kızlar ben bu ara cok fazl agelemıycem dun bı anda sızle konusurken oturdugum yerde kaldım. esım geldı goturdu hastaneye. tahlıler su bu bıldık seyler ıste. vucudum enfeksıyon kapmıs. patronlarımda hastalıtan gelmıyoalrdı ıkı gundur. onlarada aynı teshıs konulmustu ısyerınden bısey kaptık galıba. yada onlardan bana bulastı. onlarda hasta olduklarından dun aradım gelmıyomusun ben cok kotuyum dıye kadın ban dıyokı bılıyosun hastayız nasıl gelelım kapat ofısı gıt ıstersen dıye tavır yaptı bana bnende tamam dedım kılıtledım ofısı cıktım.. dun gecede bel agrısında aglama krızıne gırdım resmen. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum.. uyuyamadım tum gece gıtttık ıste yıne. neysekı sabaha karsı uyumusum sımdı bıraz daha ıyıyım ama bu oksuruk bel agrısı bogaz yolumdakı acı oldurcek beni..

cok gecmiş olsun yaaa yat evde dinlennn iyicee kendine gel..bol bol witaminli seyler ye

canım geçmiş olsun.inşallah iyileşirsin biran önce.ilaç falan bişi verebildimi peki doktorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…