2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilaver alp..mı ne akraba derken uzaktn tanıdkmıymıs yada orann işletmecısımı tandkmıs ne aksam dedıler cok ılgılenr onla gorusn normal dogum olana kdr ugrasr eger mumknse falan dedıler

Şimdi baktım Dilaver Alper ben de onunla görüşmüşüm. Tatlı bi adama benziyordu valla gerçi dediğim gibi ben muayene olmadım ama bayağı muhabbet falan etmişti. Hatta benim doktoru da tanıyormuş selamımı söyleyin falan demişti. Bi git görüş istersen sen de ne kaybedeceksin ki sonuçta.

Son düzenleme:

bilmiyorumkismile

buarada e-bebek'e gittim dün
fazla bişi almadım
bi burun aspratörü,birde emzik kabı aldım
ebebek kartı cıkardım
arabaya dikkat bebişko var yazısı verdiler astık bizim kocaynanbilmiyorumkismile

ama pek ucuz bişey yok benden sölemesi

bılmıyomkı
ukla dun cok yoruldu ısemı gıdemedı acepbilmiyorumkismile

işyerinde
cıbıldıkakannehirakannehir
alla alla alışverişten mi yoruldu kine bilmiyorumkismile
işe gitmemezlik kolay kolay yapmaz aslında ama bilmiyorumkismile

evt işyeirnde cıbıldak sempatiksalakcinni

ee sey dun tartılma gafletınde bulundumda 59 kılo olmusum.

12 kg aldıgımı söluyo haın tartı ama ben ınanmıyom sende ınanama tartı ıste uyduruyosempatiksalakcinni

hee evet inanmıyom sempatiksalakcinni

cnm bende gecen haftasonu hello babyee gıttım banada orası hıc uygun gelmedı yaaaa bende karar verdım gidip keemer altından ne var ne yok alcam en uygun orası olur gıbıme gelıyorrr

cnm nıye öle dıyonyaaa özledık senıı zaten bebişine neler aldın bakalm neelr yaptın söleeee kesın sen dun boş durmamıssndr

ay durmadım valla ama resimlerini koyamıyom hafıza kartım yok

praktikere gittim harflerden aldım
battım battım 7 harf...
kızımın dolabına minicik askılar aldım
emzik kabı,burun aspratörü aldım okaaa
ay şey
geliyorum giyiniyorum şimdi bilmiyorumkismile
cıbıldaktım da sempatiksalakcinni

o nasıl olayorbilmiyorumkismile

daeee
bu arada sanki hızla geçerken biryerlerde 12 kg almışsın gibi bişiler gördüm aklinialirimsmile

bende 8. kilomu aldım kızlar

bizde dun uklaynan gıttık e- bebekesempatiksalakcinni
alla alla alışverişten mi yoruldu kine bilmiyorumkismile
işe gitmemezlik kolay kolay yapmaz aslında ama bilmiyorumkismile

evt işyeirnde cıbıldak sempatiksalakcinni

hee evet inanmıyom sempatiksalakcinni

seksı ıs kadını senisempatiksalakcinni
uklayı bı arayım bakayım

Ben evde kullanıyorum ama wireless bağlantıyı kapattım ben hamile olduğumu öğrendiğim gün, evin içinde biraz kablo falan oldu ama uzun bir kablo çektim onunla kullanıyorum.. Arada kucağıma aldığım da oluyoo.. Tamamen zararsız olmasa da kabloyla bağlantıyla radyasyonu biraz azalttığımı düşünüyorum...

kızlar varmı önemli şeyler herkes iyi dimi geçmişe bakmaya kalksam uzun sürer oturmayıp yatmam lasım :ecrin_bebek:

o nasıl olayorbilmiyorumkismile

bende 8. kilomu aldım kızlar
benim oldugum yerde öle şeyler olabilir, mannakım ya ben sempatiksalakcinni

oohh 18. yi aldığın günleri de görürüz inşallah sempatiksalakcinni

ukla ıyıymıs.
cok yogunmu ısyseınde o yusden gelememsı ıslerımı hafıfıletıyım gelırım dedı..

dun bıze ası yapan hemsıre canımızı cok yaktı benım kolum sısıtı gece sol yanıma dondugumde hep uyandım kaldıramıyorum kolumu.
uklada aynı durumdaymıs

uklayı bı arayım bakayım

siz neden hep berabersinizalsanaalsanasmile

benim oldugum yerde öle şeyler olabilir, mannakım ya ben sempatiksalakcinni

oohh 18. yi aldığın günleri de görürüz inşallah sempatiksalakcinni

ağzını hayıra
dötünü bayıra ösgembilmiyorumkismile

özgoş dün gece cevapladım mesajını
iletildi dimi kuzu sana

bende kucağıma yastık koyup yastığın üztüne koyuyorum bilgisayarı bazende koltuğun kenarına koyuyorum direk kucağıma almıyorum ne kadar korunmuş oluyorum bilmiyorum ama

günseşşşşşşşş valla sahabhtan beri yazacam ama araya bişey giriyo hep sen tam sopalıksın. Bikere akıntı olayı ihmal edilecek bişey değil enfeksiyon olabilir buda erken doğuma neden olabilir diye defalarce konuştuk. Üstüne bide kızarmış acıyo diyosun ama hala harekete geçip bi doktor randevusu alamadın. Ayırca sanırsın izmir yüzölçümü en büyük şehir ulan en uzak mesafesi yarım saatte gidiliyor biz ne yapalım istanbulda yakın mesafelere bile trafik yüzünden 1 saatte ancak varıyoruz.Sana ne güzel doktorda önermişler gitsene artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir valla alıcam elime sopayı ona göre kızdırma kafamı artık kendini düşünmüyosan bebeğini düşün. Ayrıca şu şeker testinide ihmal etme

uklayı bı arayım bakayım

ara ara merak ettim bilmiyorumkismile

böle daha rahat çalışıyom evet sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…