tamam bilmiyorumkismileama ben yolda kaybolurumbilmiyorumkismile
sen gel benı al
ben hala cocugumu elektronık aletlerle mumkun oldugunca gec tanıstıracagım dıyorum kendı capımdabilmiyorumkismile
bizim evın her yanı elektronık
kuşum dün gittim klinikten sonuçları aldım
bi baktım herşey normalbilmiyorumkismile
ordaki dru es geçtim
yeni dr.uma gittik
ayyyyyyyyyyyyyyyy
yeni dr.um varya anlatamam kızlar ,
MÜKEMMELLLL
bütün izmirliler kocaman hst. gitsin valla
kadını şekere bulamışsın mübarek
çok ilgili
şimdiye kadarki bütün tahlillerimi verdim inceledi
herşey normal dedi
ama 50 gr lığı tekrarlamamız lazım
çünkü ne sağlık ocağına ne kliniğe şuan güvenemeyiz
ikiside farklı çünkü dedi
ultrasona girmedim bir gün öncesi girdiğim için
normal doğum taraftarı bi dr
ve tecrübeli
doğum fiyatlarını duysanız birde şok olursunuzohaoldumsmile
yok yıurum gitmedi bi yere dün
Ne ne ne Neeeeee 4 renkli 2 siyah beyaz bi de cd mi? akannehir akannehir akannehir akannehir
Archimim duydunmu akannehir, ay bayılazaaaaaaammmmmm akannehir
günlük pedler hijyenik değil daha çok tahriş ediyorlar.
sık sık çamaşır değiştirin onun yerine daha sağlıklı[/QUOTE
bazılarıda normal penye kullanıyor ama oda durmuyor kayıyor yaa.dediğin gibi sık değiştirmek lazım
Lovfun peki Cd çekimi bebeğin hareketlerimi?
Görüntülerimi var içinde?
Kaç dk çekim yapıyolar anlatsana zahmet olmazsa sana
tamam bilmiyorumkismile
çıkıyom şimdi bilmiyorumkismile
bizim çocuklar teknolojiyle çoktan tanıştı bebeem aklinialirimsmile
Yaaaa kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş dimi sempatiksalakcinni
Bi de şey derler kargaya yavurusu şahin gibi gelirmiş kaydirigubbakcemile3
efet :asigim:
..
canım en çok doktorunu bulmuş olmana sevindim. Umarım yeni tahlildede sorun çıkmaz ama sana tavsiyem kesin sonuçları alana kadar dikkatli olman az ve sık ye kendini çok aç bırakma hamur işi tuz ve şekerden uzak dur gerçi bunları hepimizin yapması lazım ama sen ekstra dikkat et yinede bebişim
duydum ve şu anda intihar ediyorum. gelmeyin üstümeeeee
canim ben kabiz degilim ki. Bilmiyorumkismile
Canım bence sen cumartesini bekleme akşam iş çıkışı bir doktordan randevu al ve git yoksa bu gece uyuyamassın ağrıdan nasıl ağrıdığını tahmin edebiliyorum dokunduğunda sıcak mı üzeri ve kırmızı mı ?
Yok bacım yahu yanlış anlaşılma olmasın sonra gidip püskürmeyin doktorlarınıza sırnaşık şey
Her gittiğimde cd vermiyor canım. Bir tane cd verdi o da ayrıntılı ultrasondaki görüntülerini içeriyor. Valla cd de herşey var renkli görüntüleri, siyah beyaz görüntüleri, kalbi vs. Hatta kalp sesleri bile kayıtlı... 15 - 20 dakikalık bi çekim canım.
duydum ve şu anda intihar ediyorum. gelmeyin üstümeeeee
Kızlar aranızda dizüstü bılgısayar kullanan varsa soyleyebılırmı.Kucağınıza alıp kullanıyormusunuz.Yoksa bellı bı mesafedenmi kullanıyosunuz acaba ya.Evde bazen yastık koyup kucağıma alıyom ama zararı olurmu acaba bılen varmı?Zeynep sen bılıyosundur bence?bilmiyorumkismile
Kızlar aranızda dizüstü bılgısayar kullanan varsa soyleyebılırmı.Kucağınıza alıp kullanıyormusunuz.Yoksa bellı bı mesafedenmi kullanıyosunuz acaba ya.Evde bazen yastık koyup kucağıma alıyom ama zararı olurmu acaba bılen varmı?Zeynep sen bılıyosundur bence?bilmiyorumkismile
ben sana ne diyorum sen hala karataş diyosunalsanaalsanasmile
EFET KIRMIZILIK VAR SISLIKTE VAR SICAKLIKTA VAR TABE YANYR ACIDN AMA BILMYRM AKSAMA INS ALRM RANDEVU AMA HAZRLKSIZM:kedi: DOKTORA ACMAM GEREKECK KORKUYRUM VE UTANYRM
ya dedgn yer bıze uzak sanırm bıde karatasda akrabaymıs doktorları anlamadımkı ofyaaa delırcm ben kafayı yıcemmmm kararsız kazım oldum bı ınsann karısanı gorusneı cok olnca kocam tarafıda cok bılmıs yaaaa hos ben pek dınlemyrm onları ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?