2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hala cocugumu elektronık aletlerle mumkun oldugunca gec tanıstıracagım dıyorum kendı capımdabilmiyorumkismile
bizim evın her yanı elektronık

bizim çocuklar teknolojiyle çoktan tanıştı bebeem aklinialirimsmile

canım en çok doktorunu bulmuş olmana sevindim. Umarım yeni tahlildede sorun çıkmaz ama sana tavsiyem kesin sonuçları alana kadar dikkatli olman az ve sık ye kendini çok aç bırakma hamur işi tuz ve şekerden uzak dur gerçi bunları hepimizin yapması lazım ama sen ekstra dikkat et yinede bebişim

Lovfun peki Cd çekimi bebeğin hareketlerimi?
Görüntülerimi var içinde?
Kaç dk çekim yapıyolar anlatsana zahmet olmazsa sana

Yok bacım yahu yanlış anlaşılma olmasın sonra gidip püskürmeyin doktorlarınıza sırnaşık şey

Her gittiğimde cd vermiyor canım. Bir tane cd verdi o da ayrıntılı ultrasondaki görüntülerini içeriyor. Valla cd de herşey var renkli görüntüleri, siyah beyaz görüntüleri, kalbi vs. Hatta kalp sesleri bile kayıtlı... 15 - 20 dakikalık bi çekim canım.

ayyy evet cıcım dikkat etmem lazım cokbilmiyorumkismile

canim ben kabiz degilim ki. Bilmiyorumkismile

yanı zorladgn zaman dahada kotu oluyor anlamnda dedım cnm benm sureklı kanıyor meselaaa eskıdende vardııı ama hamıleyken yedıklerıme bıle dıkkt etmeye calısyrm bı zorlarsam hayatım kararyr ustune bıle oturamıyorm ama ben onla yasamaya alısmısım tedavısını zamanında olamadıgm ıcın sımdı cekmek zorundym

Kızlar aranızda dizüstü bılgısayar kullanan varsa soyleyebılırmı.Kucağınıza alıp kullanıyormusunuz.Yoksa bellı bı mesafedenmi kullanıyosunuz acaba ya.Evde bazen yastık koyup kucağıma alıyom ama zararı olurmu acaba bılen varmı?Zeynep sen bılıyosundur bence?bilmiyorumkismile

EFET KIRMIZILIK VAR SISLIKTE VAR SICAKLIKTA VAR TABE YANYR ACIDN AMA BILMYRM AKSAMA INS ALRM RANDEVU AMA HAZRLKSIZM :kedi: DOKTORA ACMAM GEREKECK KORKUYRUM VE UTANYRM

Vay anasını be ben bugun gideblrsem 100 tl karşılığında cd çekimi yaptrcam
Tabi bu salaak işyerinden bi kaçablrsem klava:

Ben kucağıma allmıyom tatlım zararlıdır diye, sende uzak tutablsen de tutsAN KEşke

ben kullnaıyorum ılk zamnlar kucagımda cok fazl akullandım ama artık uzerıme almıyorum sureklı otururs pozısyonu degıstırıryorum.
masanın sehpanın uzerınde kullanıyorum

ben sana ne diyorum sen hala karataş diyosunalsanaalsanasmile

ya dedgn yer bıze uzak sanırm bıde karatasda akrabaymıs doktorları anlamadımkı ofyaaa delırcm ben kafayı yıcemmmm kararsız kazım oldum bı ınsann karısanı gorusneı cok olnca kocam tarafıda cok bılmıs yaaaa hos ben pek dınlemyrm onları ama

EFET KIRMIZILIK VAR SISLIKTE VAR SICAKLIKTA VAR TABE YANYR ACIDN AMA BILMYRM AKSAMA INS ALRM RANDEVU AMA HAZRLKSIZM :kedi: DOKTORA ACMAM GEREKECK KORKUYRUM VE UTANYRM

Boşver canım ya gözlerini kapa ve aç bence hazırlık mazırlık takma kafana. Senin sağlığın daha önemli bence :)

ay ALlahım uzak diyo ya
ben çiğliden yeşilyurda gidicemalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…