2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EFET KIRMIZILIK VAR SISLIKTE VAR SICAKLIKTA VAR TABE YANYR ACIDN AMA BILMYRM AKSAMA INS ALRM RANDEVU AMA HAZRLKSIZM :kedi: DOKTORA ACMAM GEREKECK KORKUYRUM VE UTANYRM

Canım bence sen hiç bekleme doktorlar hazırlıkları pek takmıyor canım sen bugün ihmal etme derim ben

BENDE EVDE İŞTE DIZUSTU KULLANYRM İŞTE YAKIN MESAFE MALUM MASANIN DIBNDE KARNIM EVDEDE SEHPAM VAR ONLAA AMA YINEDE ZARARLI DIYORLAR ANNEM DUYSA GEBERTIR BENIII CUNKU ANNEM HALA BILG VIRUSLERIN INSANA GECTIGINI HASTA ETTGINI DUSUNENLERDEN PUHAHAHAHA RADYASYONA ZATEN KIZYRDAAA:):roflol::roflol:

Ben evde kullanıyorum ama asla yastıkla bile kucağıma almadan. Muhakkak zararı vardır ben ikeadan laptop sephası alsım unun üzerine koyuyorum koltuğun yanına yaklaştırarak kullanıyorum arayada yastık koyuyorum sende mümkün mertebe kucağına alma.

Son düzenleme:
Güneşim adı ne karataştaki doktorun akrabaymış dediğinin hani

ben ilgisiz kaldım beeee:mymeka:

ay abuk sabuk şeylernen uğraşıyom :bbo:

güneşim adı ne karataştaki doktorun akrabaymış dediğinin hani

dilaver alp..mı ne akraba derken uzaktn tanıdkmıymıs yada orann işletmecısımı tandkmıs ne aksam dedıler cok ılgılenr onla gorusn normal dogum olana kdr ugrasr eger mumknse falan dedıler

daeee
bu arada sanki hızla geçerken biryerlerde 12 kg almışsın gibi bişiler gördüm aklinialirimsmile

daeee
bu arada sanki hızla geçerken biryerlerde 12 kg almışsın gibi bişiler gördüm aklinialirimsmile

ee sey dun tartılma gafletınde bulundumda 59 kılo olmusum.

12 kg aldıgımı söluyo haın tartı ama ben ınanmıyom sende ınanama tartı ıste uyduruyosempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…