2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arci kedin çok tatlııııııı....ay sen bebeği özledikçe onu seversin ne güzel :):)

ben o kediyi nasıl seveyim manyağın teki ele avuca gelmiyor.
görünce yolumu değiştiriyorum valla :roflol: çok feci tırmalıyor

başka vurulcanmı canım sen .vurulmucan heralde.Jimerde tetonozlar ücretsiz dıyo.Yanı ssknın yaptığı aşıları ücretsiz yapıyolarmış.Bende kaydımı yaptırıyım bakalım.Ama aşıyı jımerde yaptırırm sanırım.Ama sağlık ocağındakıler pratısyen değilmi ya.Nebıleyım bı gıdeyım.benım eve yakın sanırım çok zaten.yarın izin alıp halledeyım olmazsa...

bebek dolabı deil yaa
ucuza küçük dolaplar var
şimdilik idare edebileceği gibi
onu didim

kociş bana kızımızın genç odasını beyaz yaparız artık dedi
bende sevindimbilmiyorumkismile

kızlar ben çıkıyorum gidip biraz daha yatayım kendinize ve bebeklere iyi bakın a.s.

kızlar bırı benım tatlı krızımı durdursunbilmiyorumkismile

hadi ya çok masum duruyo resimden...biri bana bunu hikayesini anlatsın :):)

adı üzüm
tek bir hikayesi var tırmalamak sempatiksalakcinni
1 senedir bizimle beraber bacaklarımı görsen harita gibi . sürekli ısırıp tırmalıyor.
öyle şizofren birşey işte

evet ya sepet beşik zaten alacaktım yanına bir şifonyer falan alırım hallederim artık.zemuszemus

burda ikea yokkineeeeee

Canım bende mali müşavirim hayırlı olsun tekrar.Ama senden çok ıstemışler para ya.Bizim burda taş çatlasın3000 tl bıtıyo.Mıllette nerden kopartacağını şaşırmış artık ya.Gönlundn nasıl gecıyosa oyle yap.Buro acıcakmısın hemen.Aidat masrafın fılan çıkıcak şimdi bide senın.

ya kızlar sabah uyandım yataktan kalkmadan göbüşümü seviyodum ana bide baktım elime acayip bir sertlik geliyo her zamanki gibi değil yani kızımın kesin ayakları yada poposu falandı heralde ben parmaklayınca kaçtı geri kızım acayip bişidi tuhaf oldum ya ona tam dokundum sanki ( banamı öyle geldi bilmiyorum ama başka ne olacak ki zaten ilk defa oldu sizlerdede oluyomu)

adı üzüm
1 senedir bizimle beraber bacaklarımı görsen harita gibi . sürekli ısırıp tırmalıyor.

hadi yaa 1 senedir alışmamışmı size psikopatmış demekki:):) e bebek doğunca napıcaksın

adı üzüm

archı selulıtlerını gızlemek ıcın kendını tırmalatıyo kedıye
yoksa kedı cok masumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…