kızlar bu arada oda bakmıyorum artıkın bibim bebişin oda işi yattı. mali müşavirlik sınavını kazanmıştım buradada söylemiştim ya. ruhsat için 4 milyar istediler toparladık falan yarısı taksit yarısı peşin onu ödedik bu hafta. o yüzden 4 ay boyunca koçiş odayı unut dedi artık doğumdan sonra bakarım duruma göre ilk zamanlar sadece sepet beşik yeterli olur dimi kızlar eşyalarını ne yapacam bilmiyorum ama idare edicez artık bir şekilde
siz beni sevmiyonuz
kendi kendinize buluşuyonuz
ben neym sanki
kimimki ben dimimafoldumben
öpmeyin beni bealsanaalsanasmile
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım. sen dinlenmene bak başka bişi öenmli değil zaten bebişde iyi olacaktır eminim
evet evet hiç takma kafana
beşik fln idare edersin bir şekilde.. ufak bir de dolap bek ucuza, ikeadan fln..
onunla da idare edersin yine bir süre
kaydirigubbakcemile3bende sennen:dilcikar::umursamaz:
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım. sen dinlenmene bak başka bişi öenmli değil zaten bebişde iyi olacaktır eminim
Hoşgeldin guzellık.Evdesın ya bol bol uyuyosun sanırım demi.Yakışır arkadaşıma benım yerımede uyuzemuszemus
Gülkurusu sizin pembe mavde aşı yapmıyolarmı ya.bana tek toz 5 yıl korur dedı doktor ve ozellıkle gel burda yaptır dedi.Para kazansın dıye dedı desem.O aşıyı ücretsiz yapıyolarmış.Sevrada dıyokı tektoz yetmez dıyo senı ve bebği korumaya dıyda hemşire sonuçta.Kafayı yıcem sen nasıl yaptırıyon şimdi.Bende gidip bi kayıt olayım barım sağlık ocağına.sağlık ocağında ultrasona fılan gırdınmı sen.ay hiç bilmiyom.Benım doktor gerek yok dedı kayıda ne bıleyım çalışıyom ya.İzin alıp gıdeyım bı gun olmazsa.
archimim
BAKTIM CNM SUPER AMA SENIN GOBUS FAZLA CIKMAMIS DAHA SANIRIM HANI YAN POZISYON FOTON ORDAN DAHA IYI ANLICAZ HERALDEEsempatiksalakcinni
HEMEN BUAKSAM YENI BİR CALISMA YAPIYORSUN TAMAMMI YAN POZISYON BİR FOTONUZLAAA BURAYA GELIYORSUNUZ:jeyyar:
HEHEH ŞAKA ŞAKA MAŞALLH GOBUSUNEE AMAAA
archii kedi de çıkmış yine resimlerde aklinialirimsmile
bebek dolabı deil yaa
ikea mımafoldumben
benim göbek var da yandan bakınca belli oluyor. yanlara yayılmadığı için önden belli olmuyor sırnaşık şey
o çıkmazsa şaşarım zaten cevriye kılıklı
sevcen tabibilmiyorumkismileseviyoz valla bak
öpcem dedım ısteŞeniz
sen gel sennende bulusayım
sonsuz son gelişmeleri bildirmedin yıurumbu arada biz yakınmışız birbirimize
evet evet hiç takma kafana
beşik fln idare edersin bir şekilde.. ufak bir de dolap bek ucuza, ikeadan fln..
onunla da idare edersin yine bir süre
hangı albumunde bakayımmm
hayırlısı olsun cnaım
hıc uzulme
ılerde daha ıyısını alırsın sımdıdıe bı besık yanınada cekmecelı kucuk bı dolap al
maasallah yıvrumm
ohh ohh maasallahh=))sempatiksalakcinni
zaten 1 yaşına kadar yanında beşikte yatırırsın..oda şart değilki...eşyalarınıda bi çekmeli dolap al zaten minincik eşyaları bebişlerin her yere sığar
ikea mımafoldumben
bebek dolabı deil yaa
ucuza küçük dolaplar var
şimdilik idare edebileceği gibi
onu didim
archı senın resmı gorunce erkek dıyesın geldı benımdebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?