2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaten 1 yaşına kadar yanında beşikte yatırırsın..oda şart değilki...eşyalarınıda bi çekmeli dolap al zaten minincik eşyaları bebişlerin her yere sığar

archimim
BAKTIM CNM SUPER AMA SENIN GOBUS FAZLA CIKMAMIS DAHA SANIRIM HANI YAN POZISYON FOTON ORDAN DAHA IYI ANLICAZ HERALDEEsempatiksalakcinni
HEMEN BUAKSAM YENI BıR CALISMA YAPIYORSUN TAMAMMI YAN POZISYON BıR FOTONUZLAAA BURAYA GELIYORSUNUZ:jeyyar:

HEHEH ŞAKA ŞAKA MAŞALLH GOBUSUNEE AMAAA

archii kedi de çıkmış yine resimlerde aklinialirimsmile

casper boşver mali müşavir olmuşun paraya para demezsin artık sırnaşık şey
4 ay sonra olsun güzelinden olsun sıkma canını

evet evet hiç takma kafana
beşik fln idare edersin bir şekilde.. ufak bir de dolap bek ucuza, ikeadan fln..
onunla da idare edersin yine bir süre

ikea mımafoldumben

Hoşgeldin guzellık.Evdesın ya bol bol uyuyosun sanırım demi.Yakışır arkadaşıma benım yerımede uyuzemuszemus

kız neredeee arkadaşın habıre misafır agırlıyor, evde oturmak ıyı guzel de kapı hiç susmuyor :) yanı ben gelenı gıdenı severım de azıcık dınlenseydım herkes gelmek ıstıyor evdeyım dıye. hepsını de sevıyorum ama cumartesıye kadar doluyum. bundan sonra söylucem dınlenmem lazım dıcem, şimdılık çok yakınları atlatayım kırılmasınlar.

canım ben tek doz saglık ocagında oldum, bızım hastanede vuruyor ama neden para vereyım kı dedım. bıde saglık ocagına mutlaka yazıl, doktoruma guvenıyorum ama yapılan tetkıklerı ılaçları bır başka doktora da göstermek iyi oluyor, biri hata yapsa dıgerı uyarır en azından. saglık ocagına kalp atışlarını dınledıler ultrason yok ne yazık kı. erteleme derım bebegın aşıları da çok tutacak saglık ocagı bedava vuruyor, ayrıca eskısı gıbı degıl heryer pırıl pırıl kalabalık degıl ve cok ılgılıler.

benim göbek var da yandan bakınca belli oluyor. yanlara yayılmadığı için önden belli olmuyor sırnaşık şey

archii kedi de çıkmış yine resimlerde aklinialirimsmile

o çıkmazsa şaşarım zaten cevriye kılıklı

archı senın resmı gorunce erkek dıyesın geldı benımdebilmiyorumkismile

benim göbek var da yandan bakınca belli oluyor. yanlara yayılmadığı için önden belli olmuyor sırnaşık şey

o çıkmazsa şaşarım zaten cevriye kılıklı

CEVRİYE Mİİİ :roflol::roflol::roflol:

arci kedin çok tatlııııııı....ay sen bebeği özledikçe onu seversin ne güzel :):)

evet evet hiç takma kafana
beşik fln idare edersin bir şekilde.. ufak bir de dolap bek ucuza, ikeadan fln..
onunla da idare edersin yine bir süre

zaten 1 yaşına kadar yanında beşikte yatırırsın..oda şart değilki...eşyalarınıda bi çekmeli dolap al zaten minincik eşyaları bebişlerin her yere sığar

evet ya sepet beşik zaten alacaktım yanına bir şifonyer falan alırım hallederim artık.zemuszemus

burda ikea yokkineeeeee

Son düzenleme:
archı senın resmı gorunce erkek dıyesın geldı benımdebilmiyorumkismile

yürüyün gidin klava:
öldüreceğim hepinizi. başta doktoru, sonra falcıyı , sonra annemi
valla erkek olursa mecbur giyecek o pembe tulumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…