AYYYHH CANAVAR MESHUR KEDIII GÖNDERIN TANISSIN BENCEE:dah garibim
sen o kediyi tanımıyon mu gııı
ben o kediyi nasıl seveyim manyağın teki ele avuca gelmiyor.
görünce yolumu değiştiriyorum valla :roflol: çok feci tırmalıyor
evet ya sepet beşik zaten alacaktım yanına bir şifonyer falan alırım hallederim artık.zemuszemus
burda ikea yokkineeeeee
bana henüz olmadı bilmiyorumkismileya kızlar sabah uyandım yataktan kalkmadan göbüşümü seviyodum ana bide baktım elime acayip bir sertlik geliyo her zamanki gibi değil yani kızımın kesin ayakları yada poposu falandı heralde ben parmaklayınca kaçtı geri kızım acayip bişidi tuhaf oldum ya ona tam dokundum sanki ( banamı öyle geldi bilmiyorum ama başka ne olacak ki zaten ilk defa oldu sizlerdede oluyomu)
başka vurulcanmı canım sen .vurulmucan heralde.Jimerde tetonozlar ücretsiz dıyo.Yanı ssknın yaptığı aşıları ücretsiz yapıyolarmış.Bende kaydımı yaptırıyım bakalım.Ama aşıyı jımerde yaptırırm sanırım.Ama sağlık ocağındakıler pratısyen değilmi ya.Nebıleyım bı gıdeyım.benım eve yakın sanırım çok zaten.yarın izin alıp halledeyım olmazsa...
ya kızlar sabah uyandım yataktan kalkmadan göbüşümü seviyodum ana bide baktım elime acayip bir sertlik geliyo her zamanki gibi değil yani kızımın kesin ayakları yada poposu falandı heralde ben parmaklayınca kaçtı geri kızım acayip bişidi tuhaf oldum ya ona tam dokundum sanki ( banamı öyle geldi bilmiyorum ama başka ne olacak ki zaten ilk defa oldu sizlerdede oluyomu)
Canım bende mali müşavirim hayırlı olsun tekrar.Ama senden çok ıstemışler para ya.Bizim burda taş çatlasın3000 tl bıtıyo.Mıllette nerden kopartacağını şaşırmış artık ya.Gönlundn nasıl gecıyosa oyle yap.Buro acıcakmısın hemen.Aidat masrafın fılan çıkıcak şimdi bide senın.
yaw dalgalanma oluyo da
bende epey zamndır oluyo
helekı donunce karnım su dalgası gıbı oluyo
bırde bazen yemek yerken resmen mıdeme bı yumruk atıyo bı gun bogazımda klıcak lokman dıye korkuyorum
hadi yaa 1 senedir alışmamışmı size psikopatmış demekki:):) e bebek doğunca napıcaksın
maymun ıstahlı bu kız.
ne guzel takım aldı
hala gozu ıkeadakılerde.
ben gıttım baktım hıc begenmedım ıkeanın oda takımlarını
:roflol:yürüyün gidinklava:
öldüreceğim hepinizi. başta doktoru, sonra falcıyı , sonra annemi
valla erkek olursa mecbur giyecek o pembe tulumları
ayyyhhh tatlı deme daemkızlar bırı benım tatlı krızımı durdursunbilmiyorumkismile
archı selulıtlerını gızlemek ıcın kendını tırmalatıyo kedıye
yoksa kedı cok masumsempatiksalakcinni
yaw dalgalanma oluyo da
kafası bacagı gibi elimi koyunca kaçan bi sertlik hissetmedim ben hiç nan
şimdi yuva arıyoruz işte. bebekle aynı yerde zor kalır çok saldırgan çünkü
güvenemiyorum ne yapar diye
niye durduralım oynasın işte sositosositokızlar bırı benım tatlı krızımı durdursunbilmiyorumkismile
Benimde sertleşmeler oluyor kolu bacağı orda burda oluyor hissediyorum ama hiç elimi dokununca bende de kaçmadı sadece bazen gıcıklığına babasın elini dokundurunca hareket etmiyor.yaw dalgalanma oluyo da
kafası bacagı gibi elimi koyunca kaçan bi sertlik hissetmedim ben hiç nan
bence de sempatiksalakcinni
ay bızımkı cok sıddet yanlısı=))
ne numaralar yapıyo valla bazı yerlerım sert oluyo karnım yamuklasıyo elımı koyuyorum oraya sonra kımıldı yo hemen cekıyo kendını..
kıpırdak damadım benim sempatiksalakcinni
hazzel cok begenmıs ona ver ıstesempatiksalakcinni
şimdi yuva arıyoruz işte. bebekle aynı yerde zor kalır çok saldırgan çünkü
güvenemiyorum ne yapar diye
ya içimde kaldı napambilmiyorumkismile
:roflol:
ayyyhhh tatlı deme daem
daha gecen gun kendın dıyodun ya uydurukcu
:dilcikar::dilcikar:
selülit ne ki ben hiç görmedim
bana henüz olmadı bilmiyorumkismile
niye durduralım oynasın işte sositososito
Benimde sertleşmeler oluyor kolu bacağı orda burda oluyor hissediyorum ama hiç elimi dokununca bende de kaçmadı sadece bazen gıcıklığına babasın elini dokundurunca hareket etmiyor.
ay bızımkı cok sıddet yanlısı=))
ne numaralar yapıyo valla bazı yerlerım sert oluyo karnım yamuklasıyo elımı koyuyorum oraya sonra kımıldı yo hemen cekıyo kendını..
hazzel cok begenmıs ona ver ıstesempatiksalakcinni
kaç aydırrr bilmiyorumkismileAllah Allaaaaah kızlar sizdemi bi gariplik var bendemi
ben kaç aydır kızımı dışarıdan izliyorum
taklalar bile atıyo
kuduruyo resmen
son 1 haftadırda öyle sertleştiki hareketleri
karnım ciddi anlamda acıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?