2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon bol bol dinlen bol bol c vitamini al..
kadına da bak bide tavır yapıyo.. iyi yapmışsın kapatmışsın ofisi..
bugün naaptılar gittiler mi

ofisi aradım ama kımse cevap vermedı gelmemısler bugunde..

ilac amoklavın, parol bırde bı gargara verdi. genelde 3 ay dolmadan ılac tavsıye etmedıklerınden kullanmak ıstemedım esım almıs ılacları ama. bırde amoklavının ıcınde ılk 3 ay kesınlıkle kullanmayın yazıyor. aksam tekrar gıdınce doktora sorduk onada parolu agrın oldukca gunde ıkı taneyı gecmıycek skılde al dedı. gargaranında zararı olmaz bogaz yolunu acar dedı. ama amoklavını kullanma dedı. gıttıgım ılk salak doktora soyledım dah uc ayım dolmadı dıye ya ıcesydım de bısey olsaydı..

kızlar bişi diyecem.. kış geldi artık, bir süre sonra kar yağmaya başlayacak..
kar yağarken işe vs. gidiğ gelirken ne yapacaz..
ben düşmekten çok korkuyorum..
botlarım var ama onlar sanki beni korumuyor düşmekten gibi.. yerler dümdüz buz olunca hele..
naapcaz yaa

canım bende Tokatlıyım ama istanbulda yaşıyorum
hangi dr a gidiyordun?? sen Tokatlımısın yoksa iş yüzünden mi ordasınız??
tokatın zile ilçesindeyim buralı deilim eşimin işi yüzünden tain olduk allah hayırlısını versin

ayyy çok hoşuma gitiiii vallahii

benim kızımda 9 ay devam etti akıntı kız çocuğun olcaksa olur dediler kafana takınca fazlalaşıyo inşallah düzelirsin

ayyyy kıymetini bil kıss kocanın benimki hastalık lafı duydunmu sinirleniyo hayatında kimse hastalanmıcak başım diye öldüm dün bana tafra yapıyo akşamları başım diyomuşum gündüz dışarda bişeyim yokmuş aman kendimin derdime düştün ne hali varsa görsün valla
devamlı giren çalışan arrkadaşlar birbirlerini daha iyi tanıdıkları için arada girenler kaynıyooo yorum bilem yazmıyolarrrrr bide listede okadar kişi var toplasan 10 kişi anca yazıyoooo
başım çok ağrıyo coraspirin içsem olurmukiiii
kızlar her hafta evde düzenli tartılıyorum
hamile kalmadan önce 48 kg dum
geçen hafta toplamda 800 gr almıştım
bu hafta 500 gr gözüküyor
300 gr vermişim
sizin kilo alımlımı nasıl gidiyor
87.500 kaldımm 2 ay doluu 89 oldumm malesef
canım geçmiş olsun yaaa iştemisin evdemi uzan devamlı bel ağrısı kötüdür

nursena canım başın ağrıyorsa parol al
corasprin alma

evdeyım canım sımdı. zaten tuvalete bıle zor kalkıyorum. her yanım cok acıyo ya.. tesekku rederım arkadaslar..

simnil in mesaajını gormedım gerıye donemıyorum kesın arda gorunmemıstır bısey olmustur sıtede sorunlu ya sıralar bazen konuya cevap yazmak yada gecmıse donmek mumkun olmuyor. sımnı gozun aydın 12 hafta bıtmıs ne guzel ama 12 hafta tam olarak 3 ay demek degıl 13.5 hafta faln denk gelıyo tam olarak 3 aya. bıraz dah sabır. ban arakadasalrım bu hamılelık san yaramdı sureklı hastasın dıyolar. gercekten hamıle degıl hasta gıbıyız hepımız..

çok geçmiş olsun daemon.
Ben de bugün kötü günümdeyim aslında. Kapalı ofiste çalışınca ve sağımda solumda önümde hapşıran, tıksıran, öksüren, kendini sakınamıyorsun tabii. Ben de kaptım galiba. Sabah kalktım, nefes alamıyorum. Grip oluyor galiba. Ateş yükselmezse sorun olmaz diyorlar, senin de aklında bulunsun. Ayaklarını sıcak tut ama, ateşini yükseltmemeye bak. Geçmiş olsun.

corasprin alma

kızlar banada parol yazdı doktor ama mecbur kalmadıkca 3 aydan once ılac almayın demeyıde ıhmal etmedı. yanı dayanılamayacak gıbıyse al parol ama ıdare edebılceksen ıcme derim..

corasprin alma

çarşıya çıkıp alıcam doktaruma gıcık kaptım insan bazen kendi doktoru olmalı demi
ben bu ara çok meyva yedim üzüm tatlı tatlı tansiyonum çıkıyomuş meğer limon yedim demin biraz daha iyi başım kiloda olunca tansiyon oluyo malesef

neysekı ates 37.9 u gecmedı suanda normal. ama atesı beklemyolar hamılelıkte asırı kusma ve nefes guclugu cektıgınızde acıl olara gelın dedıler. lımonlu sıcak su ıcıyorum bol bol o bıraz rahatlattı sanada tavsıye ederım

daemon canım geçmiş olsun.ne varsa gene kendi bilgilerimizde var canım ya iyi yapmışsın ilacı okumakla delimidir nedir bu doktorlar ya. bol bol vitamin - karabiberli ballı ıhlamur iç canım öksürüğe birebir benim geçirdi canım.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

bende hapşuruyorum arada kızlar ama üşütmekten değil tozdanmıdır nedir
ama etrafımda hapşuranda öksürende çok var hapşuruncada karnım çok acıyo valla

uklacım valla bende aynı durumdayım ağladım durdum beni beğenmiyecen diye bizdede ilişki yasak canım muhtemelen doğuma kadarda yasak olacak bizde 3 yıl bekledik bu bebişi benim kocişte sağolsun o işi düşünürmü bu durumda diyoyar hayırlısı ile kucağımıza alalım ikinci balayı yaparız diyo:kedi:

daemon çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

zaten karnımız büyüdükçe denge merkezimiz değişiyormuş düz yolda bile durup dururken düşebiliriz, eşim geçen sene yolda giderken hamile bir bayan durup dururken düşmüş
çok üzülmüştü
inşallah bizim başımıza gelmez

evet daemon farkındayım, 14 hafta dolunca en azından bir ohhhh çekebiliriz diye düşünüyorum. Sağol 12 hafta bugün doldu ama seninle aynı gün SAT listeye göre, sen de doldurmuş olmalısın, senin de gözün aydın güzelim.

canım neyseki eşler konusunda şanslıyız sıkıştırp durmuyorlar ve üzmüyorlar bizleri
anşayışlı koçişlerrr iyi baba olacaklar inşallahhh

canım neyseki eşler konusunda şanslıyız sıkıştırp durmuyorlar ve üzmüyorlar bizleri
anşayışlı koçişlerrr iyi baba olacaklar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…