hee .9 haftanın sonuna kadar anlamında mı acaba
tokatın zile ilçesindeyim buralı deilim eşimin işi yüzünden tain olduk allah hayırlısını versincanım bende Tokatlıyım ama istanbulda yaşıyorum
hangi dr a gidiyordun?? sen Tokatlımısın yoksa iş yüzünden mi ordasınız??
ayyy çok hoşuma gitiiii vallahiivalla git doktora bebişinin resmini al şöyle ayrıntılı
sonra yap bir çerçeve üzerine güzel bir kart
babacığım haziran da görüşmek üzere diye yaz
saçmalama deme sakın nebilim aklıma geldi işte
benim kızımda 9 ay devam etti akıntı kız çocuğun olcaksa olur dediler kafana takınca fazlalaşıyo inşallah düzelirsinya bugün 12. haftayı doldurdum diye seviniyordum.
az önce tuvalette akıntımın hafif turuncu bir hale dönüştüğünü gördüm.
Yine mi kanama olucak nedir bu ya,
çok moralim bozuldu.
nezle de başladı. akşam felaket kustum. o kadarki içerde bişey kalmayınca, hala öğürmekten kal geldi.
bu ne şimdi. 12 hafta dolunca rahatlanıyordu hani.:umursamaz:
ayyyy kıymetini bil kıss kocanın benimki hastalık lafı duydunmu sinirleniyo hayatında kimse hastalanmıcak başım diye öldüm dün bana tafra yapıyo akşamları başım diyomuşum gündüz dışarda bişeyim yokmuş aman kendimin derdime düştün ne hali varsa görsün vallabende dün gece ağladım bu yüzden dedim göbüşüm kocama olunca beni beğenmiyeceksin zaten şeyde yapamıyoz soğuyacaksın benden dedim
kıslarrr ya çok seviyorum koçişimi delimisin sen bin kat daha fazla seviyorum benim meleğimi taşıyorsun sen o göbüş için biz 2 yıl bekledik sabrettik delimsin sen
herhalinle seviyorum dedi bana.. bir de olsun o işide düşünme bu halde ne benim aklıma gelir ne senin sadece sizin sağlığınız önemli sabrederiz acısını sonradan çıkarırız dedi yaaa:kedi:
devamlı giren çalışan arrkadaşlar birbirlerini daha iyi tanıdıkları için arada girenler kaynıyooo yorum bilem yazmıyolarrrrr bide listede okadar kişi var toplasan 10 kişi anca yazıyooooBişey sorucam, hayalet mi oldum bu topikte, kimse beni duymuyor mu?
Neden her muhabbete cevap var da bana kimse ilgi göstermiyor.
Bugün kötüyüm dedim.
Dün akşamdan beri sıkıntılıyım dedim.
Grip oluyorum, bebeğime zarar verir mi bileniniz var mı dedim.
12 haftamı bugün doldurdum Maaşallah ama bugün turuncu akıntım oldu, başlarda zaten kanamam vardı, başa mı dönüyorum dedim.
Ne ilgi alaka, ne moral motivasyon, ne bilgi.
ayıp oluyor valla. Gruplaşıp, kendi aranızda konuşacaksanız, ben çıkayım bari.
başım çok ağrıyo coraspirin içsem olurmukiiiiikili test yaptıran varmı kızlar.. dr bana bu hafta kan,şeker,idrar testi, ikili test vs yaptı.. kan değerlerim çok düşük çıktı 8 kutu FERPLEX FOR verdi qünde 2 şurup içiyorum vitamin falanda verdi.. lekelenmem devam ettiği için progestan'a devammm.. coraspin de içiyorum of anlıyacağınız bütün qünüm ilaç içmekle qeçiyor :bbo:
87.500 kaldımm 2 ay doluu 89 oldumm malesefkızlar her hafta evde düzenli tartılıyorum
hamile kalmadan önce 48 kg dum
geçen hafta toplamda 800 gr almıştım
bu hafta 500 gr gözüküyor
300 gr vermişim
sizin kilo alımlımı nasıl gidiyor
canım geçmiş olsun yaaa iştemisin evdemi uzan devamlı bel ağrısı kötüdürben geldım. listedekı guncellemeler gecıktıgı ıcın ozur dılerım. şimdi tamamladım.. yenı anneler hosgeldıler aramıza. kızlar ben bu ara cok fazl agelemıycem dun bı anda sızle konusurken oturdugum yerde kaldım. esım geldı goturdu hastaneye. tahlıler su bu bıldık seyler ıste. vucudum enfeksıyon kapmıs. patronlarımda hastalıtan gelmıyoalrdı ıkı gundur. onlarada aynı teshıs konulmustu ısyerınden bısey kaptık galıba. yada onlardan bana bulastı. onlarda hasta olduklarından dun aradım gelmıyomusun ben cok kotuyum dıye kadın ban dıyokı bılıyosun hastayız nasıl gelelım kapat ofısı gıt ıstersen dıye tavır yaptı bana bnende tamam dedım kılıtledım ofısı cıktım.. dun gecede bel agrısında aglama krızıne gırdım resmen. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum.. uyuyamadım tum gece gıtttık ıste yıne. neysekı sabaha karsı uyumusum sımdı bıraz daha ıyıyım ama bu oksuruk bel agrısı bogaz yolumdakı acı oldurcek beni..
ben geldım. listedekı guncellemeler gecıktıgı ıcın ozur dılerım. şimdi tamamladım.. yenı anneler hosgeldıler aramıza. kızlar ben bu ara cok fazl agelemıycem dun bı anda sızle konusurken oturdugum yerde kaldım. esım geldı goturdu hastaneye. tahlıler su bu bıldık seyler ıste. vucudum enfeksıyon kapmıs. patronlarımda hastalıtan gelmıyoalrdı ıkı gundur. onlarada aynı teshıs konulmustu ısyerınden bısey kaptık galıba. yada onlardan bana bulastı. onlarda hasta olduklarından dun aradım gelmıyomusun ben cok kotuyum dıye kadın ban dıyokı bılıyosun hastayız nasıl gelelım kapat ofısı gıt ıstersen dıye tavır yaptı bana bnende tamam dedım kılıtledım ofısı cıktım.. dun gecede bel agrısında aglama krızıne gırdım resmen. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum.. uyuyamadım tum gece gıtttık ıste yıne. neysekı sabaha karsı uyumusum sımdı bıraz daha ıyıyım ama bu oksuruk bel agrısı bogaz yolumdakı acı oldurcek beni..
nursena canım başın ağrıyorsa parol al
corasprin alma
nursena canım başın ağrıyorsa parol al
corasprin alma
çok geçmiş olsun daemon.
Ben de bugün kötü günümdeyim aslında. Kapalı ofiste çalışınca ve sağımda solumda önümde hapşıran, tıksıran, öksüren, kendini sakınamıyorsun tabii. Ben de kaptım galiba. Sabah kalktım, nefes alamıyorum. Grip oluyor galiba. Ateş yükselmezse sorun olmaz diyorlar, senin de aklında bulunsun. Ayaklarını sıcak tut ama, ateşini yükseltmemeye bak. Geçmiş olsun.
ben geldım. listedekı guncellemeler gecıktıgı ıcın ozur dılerım. şimdi tamamladım.. yenı anneler hosgeldıler aramıza. kızlar ben bu ara cok fazl agelemıycem dun bı anda sızle konusurken oturdugum yerde kaldım. esım geldı goturdu hastaneye. tahlıler su bu bıldık seyler ıste. vucudum enfeksıyon kapmıs. patronlarımda hastalıtan gelmıyoalrdı ıkı gundur. onlarada aynı teshıs konulmustu ısyerınden bısey kaptık galıba. yada onlardan bana bulastı. onlarda hasta olduklarından dun aradım gelmıyomusun ben cok kotuyum dıye kadın ban dıyokı bılıyosun hastayız nasıl gelelım kapat ofısı gıt ıstersen dıye tavır yaptı bana bnende tamam dedım kılıtledım ofısı cıktım.. dun gecede bel agrısında aglama krızıne gırdım resmen. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum.. uyuyamadım tum gece gıtttık ıste yıne. neysekı sabaha karsı uyumusum sımdı bıraz daha ıyıyım ama bu oksuruk bel agrısı bogaz yolumdakı acı oldurcek beni..
kızlar bişi diyecem.. kış geldi artık, bir süre sonra kar yağmaya başlayacak..
kar yağarken işe vs. gidiğ gelirken ne yapacaz..
ben düşmekten çok korkuyorum..
botlarım var ama onlar sanki beni korumuyor düşmekten gibi.. yerler dümdüz buz olunca hele..
naapcaz yaa
evdeyım canım sımdı. zaten tuvalete bıle zor kalkıyorum. her yanım cok acıyo ya.. tesekku rederım arkadaslar..
simnil in mesaajını gormedım gerıye donemıyorum kesın arda gorunmemıstır bısey olmustur sıtede sorunlu ya sıralar bazen konuya cevap yazmak yada gecmıse donmek mumkun olmuyor. sımnı gozun aydın 12 hafta bıtmıs ne guzel ama 12 hafta tam olarak 3 ay demek degıl 13.5 hafta faln denk gelıyo tam olarak 3 aya. bıraz dah sabır. ban arakadasalrım bu hamılelık san yaramdı sureklı hastasın dıyolar. gercekten hamıle degıl hasta gıbıyız hepımız..
uklacım valla bende aynı durumdayım ağladım durdum beni beğenmiyecen diye bizdede ilişki yasak canım muhtemelen doğuma kadarda yasak olacak bizde 3 yıl bekledik bu bebişi benim kocişte sağolsun o işi düşünürmü bu durumda diyoyar hayırlısı ile kucağımıza alalım ikinci balayı yaparız diyo:kedi:
uklacım valla bende aynı durumdayım ağladım durdum beni beğenmiyecen diye bizdede ilişki yasak canım muhtemelen doğuma kadarda yasak olacak bizde 3 yıl bekledik bu bebişi benim kocişte sağolsun o işi düşünürmü bu durumda diyoyar hayırlısı ile kucağımıza alalım ikinci balayı yaparız diyo:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?