Zorlanmayız pek diye düşünüyorum karnımız çok büyük olmaz heralde diye tahmin ediyorum Ocak-Şubat aylarında 4 aylık olucaz o zaman da çok büyük olmaz göüşler sen içini ferah tut Allah verir kolayını :ecrin_bebek:daemon çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
zaten karnımız büyüdükçe denge merkezimiz değişiyormuş düz yolda bile durup dururken düşebiliriz, eşim geçen sene yolda giderken hamile bir bayan durup dururken düşmüş
çok üzülmüştü
inşallah bizim başımıza gelmez
iyi akşamlar bayanlar bende nasip olursa haziran annesi olucam salı günü kalp atışlarını gördük bugün itibariyle 8+4 günümüzü bitiriyoruz inşallah tekmelerinide hisseder sonrada kokularını koklarız
teşekür ederim canımhuzeyfe hayırlı olsun canım
slm kızlar inş.hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.yaa sabah kalktığımda bgn ilk defa çamaşırımda kahverengi bi lekelenme gördüm.bi dahada olmadı.endişelendim normalmi sizce.
dün biraz yoruldum temizlik falan yaptım yrn misafirim gelecek ondan mı oldu acaba
çok teşekkür ediyorum canım inşallah tamamına erip kucaklarımızada alırız meleklerimizi siz kaç haftalıksınıztebrikler.
Allah tamamına erdirsin.
dün biraz yoruldum temizlik falan yaptım yrn misafirim gelecek ondan mı oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?