2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa biz mi çok nazlıyız anlamıyorum ki ben.. bazı kadınlar tarlada çalışıyorlar hamilelikleri boyunca ne kadar ağır işler yapıyorlar, 9-10 tane bebek doğuruyolar.. ne yatmak biliyolar ne dinlenmek ne uyumak..
biz neden böyleyiz acaba yaa

canım o tarlada dana gibi çalışıp 9-10 çocuk eskidenmiş
millet ozaman sağlıklı besleniyormuş,sıkıntı stres yok
bizler hem büyük şehirdeyiz hem gıdalar düzgün değil hem özel de çalışıyoruz bin tane dert

ayy site gene sekteye uğruyooo
gıccık oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zorlanmayız pek diye düşünüyorum karnımız çok büyük olmaz heralde diye tahmin ediyorum Ocak-Şubat aylarında 4 aylık olucaz o zaman da çok büyük olmaz göüşler sen içini ferah tut Allah verir kolayını :ecrin_bebek:

ay evet site beni de deli ediyo..
yaa hep bu düşükler bilmemneler yediğimiz gıdaların doğal olmayışından ve şehir hayatının stresinden belki de ukla, doğru diyorsun

aslında en güzel hamilelik dönemi bizim dönem bence ne çok soğuklarda ağır olucaz ne de o dayanılmaz sıcaklarda. Sıkılmıycaz yani şanslıyız. Yaz başında da inşallah bebişlerimizi alıcaz kucağımıza ayy düşünmesi bile harika ya .. hihoyyyt

aslında en güzel hamilelik dönemi bizim dönem bence ne çok soğuklarda ağır olucaz ne de o dayanılmaz sıcaklarda. Sıkılmıycaz yani şanslıyız. Yaz başında da inşallah bebişlerimizi alıcaz kucağımıza ayy düşünmesi bile harika ya .. hihoyyyt

iyi akşamlar bayanlar bende nasip olursa haziran annesi olucam salı günü kalp atışlarını gördük bugün itibariyle 8+4 günümüzü bitiriyoruz inşallah tekmelerinide hisseder sonrada kokularını koklarız

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

slm kızlar inş.hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.yaa sabah kalktığımda bgn ilk defa çamaşırımda kahverengi bi lekelenme gördüm.bi dahada olmadı.endişelendim normalmi sizce.

tebrikler.
Allah tamamına erdirsin.

dün biraz yoruldum temizlik falan yaptım yrn misafirim gelecek ondan mı oldu acaba

shark canım dr aradınmı
lekelenme iyi değil ilaç veriyor dr düşüğe karşı sen ara istersen drunu

huzeyfe hayırlı olsun canım
teşekür ederim canım

öncelikle hayırlı olsun canım ne kadarlık hamilesin benimde 3_ 4 haftalıkken olmuştu lekelenmem 10 gün sürmüştü yerleşme lekesi deniyo halk dilinde inşallah seninde öledir korkulacak bişi diildir allahım tamamına erdirip kucaklarımızada almayı nasip eder inşallah

dün biraz yoruldum temizlik falan yaptım yrn misafirim gelecek ondan mı oldu acaba

canım bu akıntıları dusuk tehlıkesı olarak kabul edıyorlar. kımısının 9 ay boyunca oluyor saglıkla bebgını kucagna alabılıyor ancak kımısındede ne yazıkkı en ufak bı kanamada bebegı kaybetmıs olabılıyro allah korusun. yan ııhmale gelmıyor. heen bı doktora gorun derım

merhaba kizlar nasilsiniz?hamilelik nasil gidiyor?
bende herzamanki gibi,sabah kalkar kalkmaz solugu tuvalette aliyorum,midem bogazima kadar geliyor sanki hoplayip zipliyor icerde :) sabah midem bos oldugu icin yalnizca gaz cikiyor agzimdan o kadar.yani artik sabahlari komsular bile alistilar benim sesime,onlara kadar gittigine eminim :)))
2 haftadir her gun boyleyim,ama sonrasinda cok hafifliyorum.acaba ben psikolojik mi yapiyorum yani o olmasa rahatliyamicam gibime geliyor.ama gun boyu bulanti filan artik olmuyor cok sukur.

tebrikler.
Allah tamamına erdirsin.
çok teşekkür ediyorum canım inşallah tamamına erip kucaklarımızada alırız meleklerimizi siz kaç haftalıksınız

düşük tehlikesi olabilir canım fazlada yorulunca bence doktoruna gidip söylemelisin bende hala düşük önleyici hap kullanıyorum ve istirahat ediyorum çok şükür lekem geçti ama 3 aya kadar her ihtimale karşı doktorum istirahat etmemi söyledi

tatlı cadı sende buralardamısın kız nasılsın hatırladınmı beni

huzeyfecim hayirli olsun,saglikla kucagina alirsin insallah.
daemoncum cok cok gecmis olsun.bol bol dinlen iyi gelir,ama biz calisan ve okuyan hamileler icin dinlenmek sozu cok uzak.uzak oldugu gibi de cok tatli :) ben hasretim valla 12lere kadar yatmaya :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…