zaten öyle oluyo isteğe göre ben annem falan ameliyat olduğunda hemşireyi istemedi wcde kendi yaptı ama birinin yardım etmesi gerekiyo..offffff
Evet canim teldi 1 hafta sonra cikardi hemsire ve telleri keserek sempatiksalakcinni
önemli soru: internetten alışveriş yapan arkadaşlar hangi site daha uygun acaba. bebek bakım ürünleri arıyorumda
mafoldumben düşünüyorum ama mafoldumben
benım lazerle yapıştırdılar canım sonra ben bıttı sandım bır ya sonra dıkış kontrolune gıttım dr içinden upuzun bır tel çıkardı çekerek öluyorum sandım acıdan. hıç bilgim de yoktu içinde tel olacagından, zaten şu tecrubelerımız yuzunden tırsıyoruz. ruyalrıma bıle gırıyor o gunler. tabı sezeryn kesıgı kuçuçuk bişey ılkı gıbı olmaz ama korkuyorum kesık işte adı ustunde ınşaallah normal fırlayıverır bebegımız anlamadan bıter gıder.
Evet canim teldi 1 hafta sonra cikardi hemsire ve telleri keserek sempatiksalakcinni
anam bu mu zararsız kalpten götürür beni,düşük yaparım bana kıyıyosun bebeğime kıyma yani
ya of orası burası derken
anadan üryan kalcaz yabilmiyorumkismile
ya bencede,ben bide bişi merak ediorum normal doğumdan sonra orda genişleme falan olmuyo dimii
sen kacarsın o kvalar dıcem ama cok hızlı kosuyo velet kesın yakalar
bısey olmaz alısırsın
nasıl tel ya bildiğimiz zımba telimi kız o deride nasıl durur
kızlar ya benim teyzeme doğumunda lavmanı kendine yaptırmışlar wcde
bizde öle rica etsekmiki
Canim olmaz olurmu hic ordan kocaman bi bebek cikiyo eski hali gibi olmasi imkansizz boshayallersmileya bencede,ben bide bişi merak ediorum normal doğumdan sonra orda genişleme falan olmuyo dimii
benim bildiğim artık lavman yapmıyorlar ama bazı hastanelerde hala uygulanıyor olabilir bilemicem tabi.toz bir ilaç veriyorlar sonra sen wc ye gidiyorsun ..ayrıca da cok takılmayın bence tüm bunlara derim size..nelerle karşılaşacağımızı hiç bilmiyoruz su anda.bugünlerin tadını çıkarın.kendinizi bunlarla yormayın yahuuu..bi sekilde olacak bu doğum öyle ya da böyle simdiden tasa etmemizin faydası yok.kelebek lavman sonda diye.
bir de kimsenin doğum hikayesi kimseninkine benzemez kendimiz için dua etmekten baska elimizden bişey gelmez.ben sezeryan ve normal dogum yapmış hiç de zorlanmamıs canı cok yanmamıs bir sürü ornek verebilirim sizlere.ama bu demek olmuyorki bizde de öyle olacak.herkesin yapısı farklı her hamilelik de farklı
Canim olmaz olurmu hic ordan kocaman bi bebek cikiyo eski hali gibi olmasi imkansizz boshayallersmile
Benimkiler disardan sayiliyodu bile canim tam 20 taneydi.1 hafta sonra hastaneden cikarken hemsire gozumun onunden cat cut kesti telleri ama acimiyo teller cikarken.
Gecen bi tanidik dogumunu anlatti doktor doguma girmis daha eldivenlerini takarken bebeginin kafasi kendiliginden disari cikmis doktora da tutup cekmek kalmiss ayy yaa ne imrendimm keske böyle bi dogumda bizler yapabilsekkkaydirigubbakcemile3
ay tam 2.el olduk bee....
ya of orası burası derken
anadan üryan kalcaz yabilmiyorumkismile
inşallah canım, yağ gıbı çıkıversınler konsunlar kucaklarımıza opuyorumnanaktan
geçen gun baby on board diye bır fılm ızledık eşimle, azıcık ayıp şeyler vardı fılmde. ama çok komıktı tavsıye ederım. orda 2 çocuklu bır kadın vardı yenı dogum yapacak arkadaşına dıyordu, heryerımı toparlatmam lazım, memelerım dızımde, o bölgeme eşim gırınce kulak çubugunla karıştırıor gıbı oluyor daraltmam lazım...bı koptum orda gulmekten, bızde mı oyle olcaz acaba :1no2:
geçen gun baby on board diye bır fılm ızledık eşimle, azıcık ayıp şeyler vardı fılmde. ama çok komıktı tavsıye ederım. orda 2 çocuklu bır kadın vardı yenı dogum yapacak arkadaşına dıyordu, heryerımı toparlatmam lazım, memelerım dızımde, o bölgeme eşim gırınce kulak çubugunla karıştırıor gıbı oluyor daraltmam lazım...bı koptum orda gulmekten, bızde mı oyle olcaz acaba :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?