2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bizim burda sezeryan olanlara iple dikis yerine zimba teliyle dikis yapiyolar acayip bisey ya etinde zimba teli görmek.Bende tam 20 tane tel vardi ama sonrasinda izi hic belli olmuyo suan ben bile zor anliyorum dikislerin yerini.
Ay insallah bu sefer normal dogum yaparim ilkinde yasadiklarim aklima geldikce korkuyorumm ...

selam kızlar nasılsınııızz
hoşgeldin pembik
kaç aydırrr bilmiyorumkismile

kız konu dışardan görünmesi deil
dışardan bizde görüyoz
ama bi sertlik hissedip
elini koyunca o sertliğin kaçmasından bahsediyoruz
ha ölemi
annadım
böle kafamı totumu bişileri dayıyo karnıma ama tam annamıyom neresi
ay böle el ayak görmek istiyom ne güzel olcak dimiii

yok tatlı tatlılar pisssssssss yenmezzzzz
mafoldumben
bende dışardan görüorum bazen hareketlerini ama biri hissetmek istiyo elini karnıma koyuyo bu kızın hareketi duruyo beni yalancı çıkartıyo cadı ya...çok kuduruk olcak benim kızım
o konuda öleler hep
karnımı şekilden şekile sokuyo
tam
bağırıyom
bakııınnnn elifzel parande atıyo diye
hemen kaçıyobilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni
elhh sen neyle ugrasıyonn
şey
avona sipariş verdimde netten müşteriler için,geldimbilmiyorumkismile

bende serum çok yediğim için alışkınım o kelebeğe ama ben lavmadan nefret ediorum o nasıl olcak ya,iğrenççç

kızlar ben kaçıyorum hazırlanayım. sağlık ocağına gidicem

kendinize iyi bakın yavrukuşlarım benim. iyi tekmelenmeler hepinizeeeeeeeeeeeeeee

özge dae
2 zımba atammı kıs sizeaklinialirimsmile

kızlar face yorumlarınız maille geliyor ama ben işyerinde facebook a giremiyorum
o yüzden yorum yazamıyorum. korkmana gerek yok hazelcim daha kargoya vermedim paketi

Tel dikiş mi????:uhm:

ha ölemi
annadım
böle kafamı totumu bişileri dayıyo karnıma ama tam annamıyom neresi
ay böle el ayak görmek istiyom ne güzel olcak dimiii
ay evet çok güsel olcek hayırlısıyla..
gecen cuma bir arkadaşımın eşi doğum yaptı.
dün konusuyorduk diyor ki
karnımdayken hep onu herşeyimm diye nazladım..
şimdi ağlarken herşeyimm deyince susuyo diyo bilmiyorumkismile

bende serum çok yediğim için alışkınım o kelebeğe ama ben lavmadan nefret ediorum o nasıl olcak ya,iğrenççç

kızlar ya benim teyzeme doğumunda lavmanı kendine yaptırmışlar wcde
bizde öle rica etsekmiki

yok cnm adresim belli değil taşınmayı bile düşünüorum :):):)

aynen benim kızımda babasını tanımıyo hatta ben bile artık tanımıorum unuttum kocamı,kızım doğsun onla kız kıza takılıcas

şart mıbilmiyorumkismile bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor birincisinden sonra iğne vuruluyor ikincisini etkilemesin diye dedi. İlk bebekde bişey olmuyormuş.

Canim ben ilk hamileligimdede vuruldum igneyi bundada haftaya vurulcam.
Bilmiyorum ki her doktor farkli dusunuyor iste.Ama dogumdan sonra vurulmasi sart boshayallersmile

benim bebik bugün çok az hareket ediyor, o da hareket mi gaz mı anlayamıyorum. korkutuyor beni eyvahedigeldismile

zımba teli miiii akannehir

yok be güzelim biraz evi toparladım sonra kahvaltı faslı oturuyorum simdi de ama gec kalktım bgn tabiki biraz
sen evdemısınnn
bilseydim çocuk yapmazdım toplama kampı gibi oldu köpekleride severim ama çok korkarım malesef :):)
korkma korkma benım kopegım zararsızdır sadece yurumeyı bılmıyo
sadece kosuyor ve zıplıyor o kadar

Oyy masallah bebislerinize yaa benim oglusum en son 720 gr dibilmiyorumkismile Ama daha 10 gun oluyo gideli ayin 17 sinde tekrar gidicem bakalim benimkisi ne kadar olucak.
Canim benim ilk oglusum 4.040 gr dogdu ama sezeryanlaa sempatiksalakcinni
cok cabuk buyuyolar canım senınkıde olmustur o kdar
ayyhh korkmustum bı an.
ben korkmam keleekten

ay o ne ya zımba mı:1shok:

alsanaalsanasmile
aman be hep baska seylerle ugras..

Heeee tamam. canım geçmiş olsun sana ama tabi uzun süreli olunca o damar yolu olayı zor oluyor ama doğumda bikaç gün olcak nasılsa düşünmemeye çalış bence

mafoldumben düşünüyorum ama mafoldumben

benım lazerle yapıştırdılar canım sonra ben bıttı sandım bır ya sonra dıkış kontrolune gıttım dr içinden upuzun bır tel çıkardı çekerek öluyorum sandım acıdan. hıç bilgim de yoktu içinde tel olacagından, zaten şu tecrubelerımız yuzunden tırsıyoruz. ruyalrıma bıle gırıyor o gunler. tabı sezeryn kesıgı kuçuçuk bişey ılkı gıbı olmaz ama korkuyorum kesık işte adı ustunde ınşaallah normal fırlayıverır bebegımız anlamadan bıter gıder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…