bu arada sondadan hıç korkmayın ne takarken ne çıkarırken hıç anlamıyorsunuz, lavman da öyle hıç acımıyo...uzmanlaştım bu konuda sakın korkmayın, dıkışlerınızı de hep kuru tutun nemlı kalmasın hemn ıyıleşıyor, bepanten krem surup uzerıne kurutma makınesı tutuyordum. çabuk ıyıleştı
hoşgeldin pembikselam kızlar nasılsınııızz
ha ölemikaç aydırrr bilmiyorumkismile
kız konu dışardan görünmesi deil
dışardan bizde görüyoz
ama bi sertlik hissedip
elini koyunca o sertliğin kaçmasından bahsediyoruz
mafoldumbenyok tatlı tatlılar pisssssssss yenmezzzzz
o konuda öleler hepbende dışardan görüorum bazen hareketlerini ama biri hissetmek istiyo elini karnıma koyuyo bu kızın hareketi duruyo beni yalancı çıkartıyo cadı ya...çok kuduruk olcak benim kızım
sempatiksalakcinnioynaması oluyo tekmeleride oluyo bende dışarıdan görüyorum ama ilk defa bir yerlerini elimle hissettim hiç olmamıştı. anneme dedim daha dur büyüdükçe bebek daha çok göreceksin diyo. hatta ben annemim karnımdayken bir tekme atmışım annemin karnı yana kaymış hemde ayak izim çıkmış hala gülüyo anlatırken
şeyelhh sen neyle ugrasıyonn
:teselli:
kelebek damar yolu açıyorlar ya o işte.sureklı kolunda takılı kalıyor serum baglıyorlar o mafoldumben ben geçen yıl neredeyse 1 ay kadar hastanede yattım, o kelebeklerden gına gelmıştı damar tıkanıp duruyor sureklı yenı bır tane delıyorlar, öfff çok korkuyorum mafoldumben
Bizim burda sezeryan olanlara iple dikis yerine zimba teliyle dikis yapiyolar acayip bisey ya etinde zimba teli görmek.Bende tam 20 tane tel vardi ama sonrasinda izi hic belli olmuyo suan ben bile zor anliyorum dikislerin yerini.
Ay insallah bu sefer normal dogum yaparim ilkinde yasadiklarim aklima geldikce korkuyorumm ...
Bizim burda sezeryan olanlara iple dikis yerine zimba teliyle dikis yapiyolar acayip bisey ya etinde zimba teli görmek.Bende tam 20 tane tel vardi ama sonrasinda izi hic belli olmuyo suan ben bile zor anliyorum dikislerin yerini.
Ay insallah bu sefer normal dogum yaparim ilkinde yasadiklarim aklima geldikce korkuyorumm ...
ay evet çok güsel olcek hayırlısıyla..
ha ölemi
annadım
böle kafamı totumu bişileri dayıyo karnıma ama tam annamıyom neresi
ay böle el ayak görmek istiyom ne güzel olcak dimiii
bende serum çok yediğim için alışkınım o kelebeğe ama ben lavmadan nefret ediorum o nasıl olcak ya,iğrenççç
hazel adresi ver kedimi gönderiyorum ama paketi açarken maske tak yüzüne pençe atabilir aklinialirimsmile
bizim babamız da kızıyla konuşmadığı için tanımıyor ki babasını
40 kere dedim konuş şu çocukla da tanısın seni , ne anlayacak el kadar bebek diyorklava:
el kadar bebek kendisinden akıllı haberi yok
şart mıbilmiyorumkismile bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor birincisinden sonra iğne vuruluyor ikincisini etkilemesin diye dedi. İlk bebekde bişey olmuyormuş.
zımba teli miiii akannehirBizim burda sezeryan olanlara iple dikis yerine zimba teliyle dikis yapiyolar acayip bisey ya etinde zimba teli görmek.Bende tam 20 tane tel vardi ama sonrasinda izi hic belli olmuyo suan ben bile zor anliyorum dikislerin yerini.
sen evdemısınnnyok be güzelim biraz evi toparladım sonra kahvaltı faslı oturuyorum simdi de ama gec kalktım bgn tabiki biraz
korkma korkma benım kopegım zararsızdır sadece yurumeyı bılmıyobilseydim çocuk yapmazdım toplama kampı gibi olduköpekleride severim ama çok korkarım malesef :):)
cok cabuk buyuyolar canım senınkıde olmustur o kdarOyy masallah bebislerinize yaa benim oglusum en son 720 gr dibilmiyorumkismile Ama daha 10 gun oluyo gideli ayin 17 sinde tekrar gidicem bakalim benimkisi ne kadar olucak.
Canim benim ilk oglusum 4.040 gr dogdu ama sezeryanlaa sempatiksalakcinni
ayyhh korkmustum bı an.:teselli:
kelebek damar yolu açıyorlar ya o işte.sureklı kolunda takılı kalıyor serum baglıyorlar o mafoldumben ben geçen yıl neredeyse 1 ay kadar hastanede yattım, o kelebeklerden gına gelmıştı damar tıkanıp duruyor sureklı yenı bır tane delıyorlar, öfff çok korkuyorum mafoldumben
ay o ne ya zımba mı:1shok:Bizim burda sezeryan olanlara iple dikis yerine zimba teliyle dikis yapiyolar acayip bisey ya etinde zimba teli görmek.Bende tam 20 tane tel vardi ama sonrasinda izi hic belli olmuyo suan ben bile zor anliyorum dikislerin yerini.
hoşgeldin pembik
ha ölemi
annadım
böle kafamı totumu bişileri dayıyo karnıma ama tam annamıyom neresi
ay böle el ayak görmek istiyom ne güzel olcak dimiii
mafoldumben
o konuda öleler hep
karnımı şekilden şekile sokuyo
tam
bağırıyom
bakııınnnn elifzel parande atıyo diye
hemen kaçıyobilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni
şey
avona sipariş verdimde netten müşteriler için,geldimbilmiyorumkismile
alsanaalsanasmilebende serum çok yediğim için alışkınım o kelebeğe ama ben lavmadan nefret ediorum o nasıl olcak ya,iğrenççç
kızlar ya benim teyzeme doğumunda lavmanı kendine yaptırmışlar wcde
bizde öle rica etsekmiki
Heeee tamam. canım geçmiş olsun sana ama tabi uzun süreli olunca o damar yolu olayı zor oluyor ama doğumda bikaç gün olcak nasılsa düşünmemeye çalış bence
Tel dikiş mi????:uhm:
sen evdemısınnn
korkma korkma benım kopegım zararsızdır sadece yurumeyı bılmıyo
sadece kosuyor ve zıplıyor o kadar
anam bu mu zararsız kalpten götürür beni,düşük yaparım bana kıyıyosun bebeğime kıyma yani
benim bebik bugün çok az hareket ediyor, o da hareket mi gaz mı anlayamıyorum. korkutuyor beni eyvahedigeldismile
sonunda bu daolcak söle sen kırk kere
özge dae
2 zımba atammı kıs sizeaklinialirimsmile
Evet canim teldi 1 hafta sonra cikardi hemsire ve telleri keserek sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?