2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çalıştığım yerde iki tane çıtır hatun var hihoyyyt
Oğlum onları tanıyoo artık...sempatiksalakcinni Özellikle birtanesi en baştan beri sürekli konuşuyoo onunla, en çok onu tanıyo bence.. Hatun elini koyuyo karnıma oğlum nerdesin diyo, bizimki başlıyoo parti vermeye... :sm_cool::sm_cool: Babaya hiç tepki yok delikafadulden

casper belgen hayırlı olsun ben de mali müşavirim. Bu arada gayrifaal olunca oda aidatının %50 sini ödüyorsun diye biliyorum aklında bulunsun canım.

canım benımkı 8 gun buyuk gıdıyomus
1105 gr cıktı..

Ooooo masallah oglusuna canim kg oldu desene artik
O zaman sen mayis sonlarina dogru alabilirsin oglusunu kucagina belki.Kendini öncesinede hazirlacanim ...

Canim ben ilk oglusuma 8 bucuk aylik hamileyken karnim acik tekmelerini izliyodum.Sonra bi baktimki 5 parmagii karnimdan disariya firladi.Hala gözlerimin onunde cok garip olmustum ya resmen 5 parmaginida gördum derimin altinda ...

ayyyyy ne güzelllll çok tuhaf bişi ya. allahım herkese tattırsın bu duyguyu bebişlerimizi korusun sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bizde de var kan uyuşmazlığı... Bu yakınlarda onu için iğne olacağım sanırım bende...

kelebk nekıbilmiyorumkismile

Kelebek ne ola ki:uhm:
Sonda mı acep

Ooooo masallah oglusuna canim kg oldu desene artik
O zaman sen mayis sonlarina dogru alabilirsin oglusunu kucagina belki.Kendini öncesinede hazirlacanim ...

zeynep inkıde 1200 gr cıkmıs onunda saı benle aynı..

o degılde ırı bebek olursa ben nası normal dogurcambilmiyorumkismile

Canim ignelerin korkulcak bi seyi yok.Hamilelikte 1 kere ve dogumdan sonra 1 kere vurulcam sadece.
Zaten sen pozitif oldugun icin vurulmuyosun.
Benim kanim negatif esiminki pozitif o yuzden vurulmam sart.
Bu kan uyusmazligi igne yapilmadigi takdirde cok ciddi hastaliklara yol acabiliyomus aman rabbim korusunn ...

bilseydim çocuk yapmazdım toplama kampı gibi oldu köpekleride severim ama çok korkarım malesef :):)

zeynep inkıde 1200 gr cıkmıs onunda saı benle aynı..

o degılde ırı bebek olursa ben nası normal dogurcambilmiyorumkismile

Oyy masallah bebislerinize yaa benim oglusum en son 720 gr dibilmiyorumkismile Ama daha 10 gun oluyo gideli ayin 17 sinde tekrar gidicem bakalim benimkisi ne kadar olucak.
Canim benim ilk oglusum 4.040 gr dogdu ama sezeryanlaa sempatiksalakcinni

Bizde de var kan uyuşmazlığı... Bu yakınlarda onu için iğne olacağım sanırım bende...

:teselli:

kelebk nekıbilmiyorumkismile

Kelebek ne ola ki:uhm:
Sonda mı acep

kelebek damar yolu açıyorlar ya o işte.sureklı kolunda takılı kalıyor serum baglıyorlar o mafoldumben ben geçen yıl neredeyse 1 ay kadar hastanede yattım, o kelebeklerden gına gelmıştı damar tıkanıp duruyor sureklı yenı bır tane delıyorlar, öfff çok korkuyorum mafoldumben

bu arada sondadan hıç korkmayın ne takarken ne çıkarırken hıç anlamıyorsunuz, lavman da öyle hıç acımıyo...uzmanlaştım bu konuda sakın korkmayın, dıkışlerınızı de hep kuru tutun nemlı kalmasın hemn ıyıleşıyor, bepanten krem surup uzerıne kurutma makınesı tutuyordum. çabuk ıyıleştı

28 inci haftada olman lazim canim igneyi.Ayrica dogumdan sonraki igneyi yaptiklarina emin ol.Ikinci cocuk icin cok önemli cunki.
Eger dogumdan sonra uyusmazlik ignesi yapilmazsa ikinci bebegine hamile kalir kalmaz bebegin kani seni zehirlemeye baslar cok dikkat ett ....
Internette ayrintili bi sekilde yaziyo bi göz at istersen...

hazel adresi ver kedimi gönderiyorum ama paketi açarken maske tak yüzüne pençe atabilir aklinialirimsmile

bizim babamız da kızıyla konuşmadığı için tanımıyor ki babasını
40 kere dedim konuş şu çocukla da tanısın seni , ne anlayacak el kadar bebek diyorklava:
el kadar bebek kendisinden akıllı haberi yok

Heeee tamam. canım geçmiş olsun sana ama tabi uzun süreli olunca o damar yolu olayı zor oluyor ama doğumda bikaç gün olcak nasılsa düşünmemeye çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…