canım benımkı 8 gun buyuk gıdıyomus
1105 gr cıktı..
Canim ben ilk oglusuma 8 bucuk aylik hamileyken karnim acik tekmelerini izliyodum.Sonra bi baktimki 5 parmagii karnimdan disariya firladi.Hala gözlerimin onunde cok garip olmustum ya resmen 5 parmaginida gördum derimin altinda ...
bende öyle bılıyorum, şukur bi de o ıgneler çıkmasın başıma, zaten çok tırsıyom şu iğnlerden eyvahedigeldismile dogumdan korkmuyorum kelebek takılmasından korkuyorum var mı benım gıbı üşütük bırı acaba başka mafoldumben
kelebk nekıbilmiyorumkismilebende öyle bılıyorum, şukur bi de o ıgneler çıkmasın başıma, zaten çok tırsıyom şu iğnlerden eyvahedigeldismile dogumdan korkmuyorum kelebek takılmasından korkuyorum var mı benım gıbı üşütük bırı acaba başka mafoldumben
bende öyle bılıyorum, şukur bi de o ıgneler çıkmasın başıma, zaten çok tırsıyom şu iğnlerden eyvahedigeldismile dogumdan korkmuyorum kelebek takılmasından korkuyorum var mı benım gıbı üşütük bırı acaba başka mafoldumben
Ooooo masallah oglusuna canim kg oldu desene artik
O zaman sen mayis sonlarina dogru alabilirsin oglusunu kucagina belki.Kendini öncesinede hazirlacanim ...
selam pembiş
yeni uyandın tabi dimi oh
Kelebek ne ola ki:uhm:
Sonda mı acep
evet canım farklı zamnlarda on kere..
benım oglum hıc durmuyokı maasallahı var..
sana guvenıyorum..
bız kopegımı kabul eden bı ev sahıbı bulamzsak benım köpişide sana yollıycam haberın olsun
zeynep inkıde 1200 gr cıkmıs onunda saı benle aynı..
o degılde ırı bebek olursa ben nası normal dogurcambilmiyorumkismile
Bizde de var kan uyuşmazlığı... Bu yakınlarda onu için iğne olacağım sanırım bende...
kelebk nekıbilmiyorumkismile
Kelebek ne ola ki:uhm:
Sonda mı acep
Canim ignelerin korkulcak bi seyi yok.Hamilelikte 1 kere ve dogumdan sonra 1 kere vurulcam sadece.
Zaten sen pozitif oldugun icin vurulmuyosun.
Benim kanim negatif esiminki pozitif o yuzden vurulmam sart.
Bu kan uyusmazligi igne yapilmadigi takdirde cok ciddi hastaliklara yol acabiliyomus
şart mıbilmiyorumkismile bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor birincisinden sonra iğne vuruluyor ikincisini etkilemesin diye dedi. İlk bebekde bişey olmuyormuş.
Bizde de var kan uyuşmazlığı... Bu yakınlarda onu için iğne olacağım sanırım bende...
:teselli:
kelebek damar yolu açıyorlar ya o işte.sureklı kolunda takılı kalıyor serum baglıyorlar o mafoldumben ben geçen yıl neredeyse 1 ay kadar hastanede yattım, o kelebeklerden gına gelmıştı damar tıkanıp duruyor sureklı yenı bır tane delıyorlar, öfff çok korkuyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?