ozgeeee kis sen nasilsinhic selam vermiyon bana baciiiii?mafoldumben kuserim baggggg:umursamaz:
meliscim,dogum gununmus dun,ben yeni okuyorum,tebrikler canim,nice mutlu senelere.insallah gelecek sene bu vakitlerde bebeginle beraber kutlarsiniz dogum gununu...saglikli ve mutlu yillar...opuyorumnanaktan Şenizçok teşekkür edrim canım benim opuyorumnanaktan
leyloşumm canım benim.. vermem mi sana selam..
site berbat 2 gündür.. kaç defa hata verdi sinir etti beni kapattım..
şimdi de alıntı yapmaya korkuyom yine sinir olurum diyee..
yoksa yazmam mıııı :1hug:
selam aranıza yeni katıldım allah nasib ederse ben de 2010 haziranda anne olacağım. allah hepimizi korusun ve kurtarsın :)
meliscim,dogum gununmus dun,ben yeni okuyorum,tebrikler canim,nice mutlu senelere.insallah gelecek sene bu vakitlerde bebeginle beraber kutlarsiniz dogum gununu...saglikli ve mutlu yillar...opuyorumnanaktan Şeniz
biliyorum canim,site tam insanin sinirlerini ziplatiyor.bi yazdigini 15 seferde anca gonderebiliyorsun.ya da gonderemiyorsun.
nasilsin?beybis nasil?uzuyor mu seni?:sinifsinif:
yoksa uslu mu:smiley-cool:
9+0 olduk.düşük tehlikem yoktu bugüne kadar ama bilmiorum yinede yorgunluktan olabilir çünkü ilk defa geliyo başıma.kırmızı olmamasına seviniyorum çünkü koyu kahveydi.kırmızı olursa kötüymüş.ağrımda olmadı bugüne kadar bulantımda çok azdı.oda yok 2-3 gündür.hiç kusmadım.bir daha olmaz inş.olursa dr u arıcam
meliscim,dogum gununmus dun,ben yeni okuyorum,tebrikler canim,nice mutlu senelere.insallah gelecek sene bu vakitlerde bebeginle beraber kutlarsiniz dogum gununu...saglikli ve mutlu yillar...opuyorumnanaktan Şeniz
biliyorum canim,site tam insanin sinirlerini ziplatiyor.bi yazdigini 15 seferde anca gonderebiliyorsun.ya da gonderemiyorsun.
nasilsin?beybis nasil?uzuyor mu seni?:sinifsinif:
yoksa uslu mu:smiley-cool:
kızlar ne kadar sıklıkla ve kaç meyve yiyorsunuz ,
ben her gün değişik olarak günde 1er tane olmak üzere meyve yiyorum
mesela dün 1 ayva, 2 mandalina yedim
bugün 2 mandalina, 1 armut yedim
ceviz yiyorum hergün, süt içiyorum akşamları
amin insallah.hosgeldin canim.kac haftalik beybisin?
kızlar ne kadar sıklıkla ve kaç meyve yiyorsunuz ,
ben her gün değişik olarak günde 1er tane olmak üzere meyve yiyorum
mesela dün 1 ayva, 2 mandalina yedim
bugün 2 mandalina, 1 armut yedim
ceviz yiyorum hergün, süt içiyorum akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?