2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/QUOTE]

inşallah cnaım inşallah :) öle olur bunuda bana iiliği o olur :)

Tamam makinan yok ama cep telf falan çek foto istiyoz kuzu yaaaaa
Allahım sğlıklı mutlu günlerde büyümeyi nasip etsin bebeğine o odada :Saruboceq:

tamam kuzuuu çekerim bi ara
sağol cnm ayrıca hepimizin için inşallahhhhhh

çok iyiymiş cnm fiyatı...özgeeeeeeeee sen kaça aldınn
canım ben merinostan aldım
ellerinde son mobilyalar kalmıştı, seri sonu diye kampanya yapmışlardı,
yatak, 2 kapılı dolap ve kitaplık
içinin yatagıyla birlikte 1060 TLye geldi. hihoyyyt

kıssslar sabahleyin kalktığımda burnum kanadı.yüzümü yıkarken farkettim.acaba normalmi?benzer durum yaşayan varmı?

Evet benimde başıma geldi.Canım az olduğu surece sorun yokmuş dıye bılıyorum canım.Nem eksıklığınden olabılıyomuş

benim daha nisan başı boya olucak evde nisan ortası gelicek odası kuzumun geç kalmam inşallah eyvahedigeldismile

=mexelinamislina;11930613]

inşallah cnaım inşallah :) öle olur bunuda bana iiliği o olur :)

mexelina sen oğluna mobilya aldın mı??
aldıysan ne kadara ve nerden aldın ??

gunaydın bal kavanozuuu:):)tamam cosmom gıdyrm oglen bakalım korkuyorum ama cok yaaaa alttan alttann

Ya kızım ben abime atmaya çalışıyom makina işini o da beni sallıyo tabi :mymeka:
Şimdi gidip alıcam teknosa şurası ama bide abim alıcak olmıcak :tomato:

eee desene alcam ben diyeeee madem alcannnn
aman yada boşverrrrrrr bekle alan olur heralllll yada sengin bulurum sana bilmiyorumkismile

hangı takımdı senınkı resmı varsa koysana buraya canım.Gule gule kullan darısı bız almayanların başına.Çocuk kararsızlıktan mobılyasız kalcak....kaydirigubbakcemile3

Korkma tatlım ya benmde 2 gündür hafifi kaşıntı vardı o bölgemde
siz ilişkide korunuyomusunuz afedersiz? :kedi:
Acaba diyom mikrop falanmı kaptım bende :kedi:

gunaydın bal kavanozuuu:):)tamam cosmom gıdyrm oglen bakalım korkuyorum ama cok yaaaa alttan alttann

Canım ben dn diyabe uzman hemşiresinden eğitim aldım hemşiremiz yüksek lisans yapmış ve doktoraya hak kazanmış biriymiş ve hamilelikte de ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra şeker ölçümü yapılıyormuş . Gittiğim diyetisyende aynısını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…