- Konu Sahibi daemon
-
- #61.701
Makinasız makinasız :dilcikar:
sağolun kıslarrr
ben park yatakla birlikte 1.200 e aldım cnm ankaradayım ben ulustan aldım cnmmm
[/QUOTE]Kız süpermiş ozman 3-4 kilo hee :teytey:
QUOTE=mexelinamislina;11929880]Doğuma kadar böle artık canım :) inşallah inisüline gerek kalmadan diyetle halladerim hem ii yanıda var diyet,syen bu diyete devam edersen en fazla 3-4 kilo alırsın doğuma kadar dedi :) mutlu oldum. Sende takma kafana bişiçilker çıkamz
Tamam makinan yok ama cep telf falan çek foto istiyoz kuzu yaaaaa
Allahım sğlıklı mutlu günlerde büyümeyi nasip etsin bebeğine o odada :Saruboceq:
sankimmm sende var haaaaaaaaaa:lepi:
hayırlı olsun güle güle kullansağolun kıslarrr
ben park yatakla birlikte 1.200 e aldım cnm ankaradayım ben ulustan aldım cnmmm
canım ben merinostan aldımçok iyiymiş cnm fiyatı...özgeeeeeeeee sen kaça aldınn
kıssslar sabahleyin kalktığımda burnum kanadı.yüzümü yıkarken farkettim.acaba normalmi?benzer durum yaşayan varmı?
=mexelinamislina;11930613]
inşallah cnaım inşallah :) öle olur bunuda bana iiliği o olur :)
Ya kızım ben abime atmaya çalışıyom makina işini o da beni sallıyo tabi :mymeka:
Şimdi gidip alıcam teknosa şurası ama bide abim alıcak olmıcak :tomato:
hayırlı olsun güle güle kullan
geldi cnmmm ayyy elhhh dediği gibi uyku uyumadım ha geceni yarısı tuvalet bahanesiyle kkaçtım kçtım baktımmmm çok güsel oldu ya senin beğendiğin beyaz takım zaten
annemde perde dikmiş bide stickererrrr felan yapıştırdıkk ohhh
çok zevkli oluyor cnmmm darısı herkesin başına
sende şimdiden iyi günlerde kullannnnnn
sağol cnm benmmmm daha güsellleri sizlere inşallahhhhh
gunaydın bal kavanozuuu:):)tamam cosmom gıdyrm oglen bakalım korkuyorum ama cok yaaaa alttan alttann
normal canım merak etme benzer durumu yaşayanlar oldu
kan basıncımız artıyor ve kılcal damarlar çatlıyor. o yüzden kanama oluyor
gunaydın bal kavanozuuu:):)tamam cosmom gıdyrm oglen bakalım korkuyorum ama cok yaaaa alttan alttann
günaydın canım benimde parmaklarımda uyuşma var günlerdir çok siddetli bir uyuşma. Aynı zamanda güçsüz ellerim. Tüm gün oluyor ayrıca sadece sabahları değil.Çarşamba günü doktoruma sordum karpel tünel sendromu yapcak bişey yok dayanıcaksın dayanılmaz olursa nöroloğa yönlendirecem oda atel verecek ama ozamanda ellerini kullanımın kısıtlanacak o yüzden dayandığın kadar dayan dedi. Seninkide öyle bişey olabilir tansiyonunu düzenli ölçtürüyormusun preeklemsi de tansiyon yükselmesi oluyor diye biliyorumç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?