2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özasfa çok gzüelllll bebişin odası ben de böle bişi yaptırıcam doğumda gittğimde istanbula
sonra babası kurucak burda
bizde gelnce yerleştirirz artık
ama içine sinsin çok gzüel yani

sağol cosmooo
darısı başına cnm

evet biliyorum bu mağazayı.aslında en sağlıklısı böyle mobilyalar
ama zaten alacaksak 3-5 sene kullanmayacak ya ben en azından ilkokulu bitirene kadar kullasın istiyorum
ilk etapta çok para gibi geliyor ama kaliteli mal ise verilen paraya değer

şimdi siteyi inceledimde ostim deymiş yerleri. bana çok yakın. belki öğlen arası gidip bakarız bi eşimle. Dediğim gibi masif istiyorum ben ama bu da çok hoş görünüyor, fiyatıda çok uygun.

ayyy herşey ne kadar yavaş işliyo
sabahtan beri
bi ebe hanımefendiyi bekledim
birde eczanede sistem göçmüş onu...
oh nihayet geldim

günaydın kızlar
varmı mööööm bi konu

Evet Güzelmiş hakkatten!! Biz sanırım almayacağız mobilya... Park yataklardan alırım ilk zamanlarda sanırım. Sonrasına da bakacağız artık.

ayyy herşey ne kadar yavaş işliyo
sabahtan beri
bi ebe hanımefendiyi bekledim
birde eczanede sistem göçmüş onu...
Oh nihayet geldim

günaydın kızlar
varmı mööööm bi konu

günaydın yafffrum mmmm hoşgeldinnnnn

ben de öyle düşündüm. hatta ben ona bir çalışma masası alırım, ortaokulu bitirir onunla :)
o yüzden pembeli, ööle bebişli bişiler almayacağım.

ne korunması
biz korunmuyos
noluyo yafohaoldumsmile

ben de öyle düşündüm. hatta ben ona bir çalışma masası alırım, ortaokulu bitirir onunla :)
o yüzden pembeli, ööle bebişli bişiler almayacağım.

aynen bende öyle düşünüorum uzun zaman kullansın ve renkli renkli değil sade bişi olsun istiorum

Selam kızlar, hafta sonu kızımın odasını oturma odasına taşıyıp küçük odamızı boşaltıyoruz. Sonra bi ara boya yapılacak ama ben hala ne alacağıma karar veremedim. Sanırım şimdilik sadece bir park yatak ve emzirme koltuğu olacak odada. Çocuk 1 yaşına filan gelince de mobilya alırız. Park yatak alan arkadaşlar en iyisi hangisi internetten alcam çünkü resimlerden pek bişey anlaşılmıyo. Çıkıp dolaşacak gücüm de yok tansiyonum düşüyo hemen. Fikir verirseniz sevinirim.

bende biraz sade bişey aldım ilkokulda da biraz kullansın istiyorm sonra güzel bi genç odası alırım. Çalışma masası felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…