ayy bunu eski gıcık iş arkadaşımda derdi senden gıcık olmasın laelaelaelaelae
sinir oluyorum soyadıma zaten gül diye soyadı mı olur kısacık, hiç bir isim yakışmıyor yanına.
benim ismin bile dansöz ismi gibi oluyor valla :umursamaz:
teşekkürler melmeam
benim kasığım diilde hani böle bacakla kasığın arası varya
oralar morartmışım gibi ağrıyo
EKOBERO dün doktorum programında çocuk psikoloğu Sabiha Paktuna Keskin bu konuyu işliyordu canım. İnternetten videosunu bulabilirsen izle istersen faydası olabilir. Kanal d deki program
geleyim mi yanına sempatiksalakcinni
evet öyle yapıcam normal bunlar zaten birlikte neden aglıyo acaba filan bezini ver yıkarkende yardım ettiririm bide onun yanında dikkat edicez sevmelerimize zaten bana yardım etmeye bayılır sadece bi problemi var bu aralar onu bi çözebildsem kardeşi okadar takmıyorum gerisi kolay herkes nasıl büyütmüş zaten uzmanlarda tek çocuk en zor çocuk diyolar kaydirigubbakcemile5
ya kızlar gebelikte kulak ağsısı olurmu bi kaç hafta önce başladı doktoras gittik orta kulak iltihabı dedi hafif antibiyotik verdi oda geçirmedi tüp taktı kulağıma şiimdide sağ kulağım ağrımaya başladı napıcam ben ya ne olur bi fikir verin bana
arci hangi arkadaş o sempatiksalakcinni
benimde 5 yaşında kızım var.bu da kız dedi doktor.bizimkinde öyle kıskançlık yok.tam tersine bişi görsek mağazada şunuda kardeşime alalım diyor ve hergünde soruyor kardeşim ne zaman doğacak diye aklinialirimsmile Sizin cinsiyeti nedir acaba?
hayır hayır stella dedin az önce ya sildin mi yoksa sempatiksalakcinnihahahaah yok şekerim sen değilsin o
şimdiki çalıştığım yerde olan arkadaş öyle diyordu
hayır hayır stella dedin az önce ya sildin mi yoksa sempatiksalakcinni
mikser özge ancak ortalığı karıştır
mikser özge ancak ortalığı karıştır
benimde erkek ikisde zaten dedigim gibi bebegi oda çok seviyo anne şunuda alalım kardeşime bunuda alalım oda ne zaman dogacak ben onu çok özledim gelsin artık hemde erkek olmasını çok istiyodu çok sevindi zaten ya aşırı sevgi gösterirlermiş ailem beni de sevsin unutmasın diye aşırı hıçın olurlarmış bizde ikiside mevcut boshayallersmile
hahahaah yok şekerim sen değilsin o
şimdiki çalıştığım yerde olan arkadaş öyle diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?