2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arci hangi arkadaş o sempatiksalakcinni

teşekkürler melmeam

benim kasığım diilde hani böle bacakla kasığın arası varya
oralar morartmışım gibi ağrıyo

aynen benimde oram agıryoboshayallersmile ilkinde böyle bişey yoktu bunda daha bi degişik bende bi tek banamı oluyo demiştim

ya kızlar gebelikte kulak ağsısı olurmu bi kaç hafta önce başladı doktoras gittik orta kulak iltihabı dedi hafif antibiyotik verdi oda geçirmedi tüp taktı kulağıma şiimdide sağ kulağım ağrımaya başladı napıcam ben ya ne olur bi fikir verin bana

EKOBERO dün doktorum programında çocuk psikoloğu Sabiha Paktuna Keskin bu konuyu işliyordu canım. İnternetten videosunu bulabilirsen izle istersen faydası olabilir. Kanal d deki program

bakarım canım sagolCADIARZU

benimde 5 yaşında kızım var.bu da kız dedi doktor.bizimkinde öyle kıskançlık yok.tam tersine bişi görsek mağazada şunuda kardeşime alalım diyor ve hergünde soruyor kardeşim ne zaman doğacak diye aklinialirimsmile Sizin cinsiyeti nedir acaba?

olabilr canım vücut zayıf düştügü için hemen hasta oluyoruz zaten sen gene doktora göster öteki kuagınıda

canım ya o kadar zor oluyoki iştahıda etkiliyo şaşırdım valla

benimde erkek ikisde zaten dedigim gibi bebegi oda çok seviyo anne şunuda alalım kardeşime bunuda alalım oda ne zaman dogacak ben onu çok özledim gelsin artık hemde erkek olmasını çok istiyodu çok sevindi zaten ya aşırı sevgi gösterirlermiş ailem beni de sevsin unutmasın diye aşırı hıçın olurlarmış bizde ikiside mevcut boshayallersmile

neyse kızlar ben gene biraz temizlik yapıyım yavaş yavaş kendnize iyi bakın öptüm herkesi ve bebişleriopuyorumnanaktan

anladım.bana çalışıyosun.5 yaşında kızın var birde bu olursa çok zor olacak diyorlar ama ben hiç öyle düşünmüyorum hatta çevremdekiler en uygun zamanda olmuş ikincisi dediler.bende öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…