hee sen boşver doktoru sat a göre hesapla opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
sata göre hesaplarsam bende 10 haftayı geçtim o zaman opuyorumnanaktan
sata göre hesaplarsam bende 10 haftayı geçtim o zaman opuyorumnanaktan
kız leyla dikkat ettim de sen açtığın yılbaşı topiğine hiç bakmıyon
ne o yoksa vaz mı geçtin
haa ben de sata gore 6 haftalik sandim.haziran sonuna denk geliyorsun demek,hayirlisi canim.Doktor 29 haziran dedi bebek için de 6 haftalık dedi. Aslında sata göre 8 haftalık oluyor da doktor direk gerçek tarihten hesapladı. ondan küçükmüş gibi oluyor :)
ben doktorda tartılıyorum ama kahvaltıdan sonra kıyafetlerle falan 51-52 kilo geliyorum kaydirigubbakcemile3
benim doktorum bana 16 kiloya kadar alabilirsin dedi akannehirakannehir
kıs sen nie sata göre hesaplamıyon ki
doktor gelişimi geriden geliyo derse, geç döllenme falan olmuşsa tamam ama herşey normalken tam döllendiği tarihi baz alırsak hesaplar iyice karışır...
geç döllenme var hayatım bebeğin gelişimi geriden geliyor. ben 11 hafta desem kendimi kandırırım
aynen canım dediğin gibi
hmm anladım canımm..
geç döllenme oldugu için ultrasonda da küçük çıkıyor o zaman bebiş..
evet benim adet döngüm 40 gün olduğu için geç döllenme olmuş yerimseniben
merhaba arkadaşlar, bende 10+1 hamıleyımlistenıze eklersenız sevınırım. sat 9 eylul kılo 89 kalp atışılarını gördum. uzun zamandır aslında sızı takıp edıyorum ama bir öncekı gebelıgım duşukle sonladıgı ıçın buraya yazıp kendımı umutlandırmak ıstemedım. ama şimdı o stresten uzaklaştım daha sakınım. sanırım hamılelıge alıştım. ALLAHım hepımızın bebeklerını korusun, bize bağışlasın onları. nazarlardan korusun kuzucuklerımızı.
merhaba arkadaşlar, bende 10+1 hamıleyımlistenıze eklersenız sevınırım. sat 9 eylul kılo 89 kalp atışılarını gördum. uzun zamandır aslında sızı takıp edıyorum ama bir öncekı gebelıgım duşukle sonladıgı ıçın buraya yazıp kendımı umutlandırmak ıstemedım. ama şimdı o stresten uzaklaştım daha sakınım. sanırım hamılelıge alıştım. ALLAHım hepımızın bebeklerını korusun, bize bağışlasın onları. nazarlardan korusun kuzucuklerımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?