2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız leyla dikkat ettim de sen açtığın yılbaşı topiğine hiç bakmıyon
ne o yoksa vaz mı geçtin

yok canim vazgecmedim bakiyorum da kimse katilmiyor, bisey yazan yok,ben de bakip cikiyorum.simdi aralik basinda da cekilisi yapicam.
SIZE SESLENIYORUM KIZLAR,,,,YILBASI CEKILISINE KATILSANIZA...NE GUZEL ANI OLUR BIZLER ICIN....KUCUK HEDIYELERLE ANILMAK.
Doktor 29 haziran dedi bebek için de 6 haftalık dedi. Aslında sata göre 8 haftalık oluyor da doktor direk gerçek tarihten hesapladı. ondan küçükmüş gibi oluyor :)
haa ben de sata gore 6 haftalik sandim.haziran sonuna denk geliyorsun demek,hayirlisi canim.

ben doktorda tartılıyorum ama kahvaltıdan sonra kıyafetlerle falan 51-52 kilo geliyorum kaydirigubbakcemile3
benim doktorum bana 16 kiloya kadar alabilirsin dedi akannehirakannehir

Canim senin kilon zaten azmis neden boyle bir sinir koydu ki ya?

leylacım şu açtıgın topiğin linkini 2 günde 1 fln atsana buraya..
katılmak isteyenler çıkar belki, önceden yazılanları görmeyenler olabilir

kıs sen nie sata göre hesaplamıyon ki

geç döllenme var hayatım bebeğin gelişimi geriden geliyor. ben 11 hafta desem kendimi kandırırım

doktor gelişimi geriden geliyo derse, geç döllenme falan olmuşsa tamam ama herşey normalken tam döllendiği tarihi baz alırsak hesaplar iyice karışır...

aynen canım dediğin gibi

geç döllenme var hayatım bebeğin gelişimi geriden geliyor. ben 11 hafta desem kendimi kandırırım

aynen canım dediğin gibi

hmm anladım canımm..
geç döllenme oldugu için ultrasonda da küçük çıkıyor o zaman bebiş..

hadi görüşürüz kızlar ben de çıktım..

kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar, bende 10+1 hamıleyım listenıze eklersenız sevınırım. sat 9 eylul kılo 89 kalp atışılarını gördum. uzun zamandır aslında sızı takıp edıyorum ama bir öncekı gebelıgım duşukle sonladıgı ıçın buraya yazıp kendımı umutlandırmak ıstemedım. ama şimdı o stresten uzaklaştım daha sakınım. sanırım hamılelıge alıştım. ALLAHım hepımızın bebeklerını korusun, bize bağışlasın onları. nazarlardan korusun kuzucuklerımızı.

arkadaşlar 10 kışı şuan burada ama kımse yazmıyor ıkılı testı bende merak edıyorum. bu haftalar yavaştan başlaması lazım heralde.

gulkurusuuuuuuuuuuuu :1hug: :1hug: :1hug:

bu arada kocam almaya gelemedi biraz trafik varmış bekliyom çıkamadım

korkma canım bu dünyada yiyecek ekmekler varsa hiçbirşey olmaz
hoşgeldin aramıza, sağlıkla doğurursun inşallah

heh şimdi kocişim geldi çıkıyom..
öpüyorum hepinizi.
gülkurusu gelmene çok sevindim..sonra konusuruz..

ana ben geldim herkes gidiyor aslında buradaydım ama çıkarınca olduğum yere uyumuşum yeni uyandım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…