hoşbulduk. yazdıklarınızı takip ediyordum bugün dayanamadım üye oldum.. 6 haftalık bebişim :) ya senin ?
ultrasonda gormek cok heyecanli benim bebis zipliyordu,elini oynatiyordu,yuzunu kapiyordu eliyle cok tatliydi.sana da kismet olur o haraketlerini gormek insallah.insan cok mutlu oluyor.maşallah üzmüyor hiç teyzesi,, uslu uslu oturuyor bebişim çok şükür.. bakalım salı günü gidecem yine nasılmış çok merak ediyorum..
kızlar ne kadar sıklıkla ve kaç meyve yiyorsunuz ,
ben her gün değişik olarak günde 1er tane olmak üzere meyve yiyorum
mesela dün 1 ayva, 2 mandalina yedim
bugün 2 mandalina, 1 armut yedim
ceviz yiyorum hergün, süt içiyorum akşamları
verdly hoşgeldin,
bebeğin için tebrikler, Allah tamamına erdirsin canım
hoşbulduk :)
hoşbulduk. yazdıklarınızı takip ediyordum bugün dayanamadım üye oldum.. 6 haftalık bebişim :) ya senin ?
hosgeldınn.. canım ben burdayken bılgılerını verde ılk sayfadakı lıstemıze eklıyım senı
canım 22 eylül sat 6 haftalık olmaz ki,, sat ın ilk gününden hasaplayacaksın haftanı.. hepimizin o şekilde..hoşbulduk canım, özelden denedim ama başaramadım. :)) yeniyim ya ondan sanırım
22 eylül sat 63 kg 82liyim keseyi gördüm pıtpıtları da duydum çok şükür opuyorumnanaktan
iyi yapmissin canim.ama 6 haftalik bebis temmuza dusmez mi? ben 11+3 um.
Doktor 29 haziran dedi bebek için de 6 haftalık dedi. Aslında sata göre 8 haftalık oluyor da doktor direk gerçek tarihten hesapladı. ondan küçükmüş gibi oluyor :)
vrdly hoşgeldin..
kıs bu ne zor nick kaydirigubbakcemile3 yazana kadar 2 kere geri dönüp baktım kaydirigubbakcemile3
hee sen boşver doktoru sat a göre hesapla opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin.hayırlı olsun.sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz bebeklerimize.
ben de ilk zamanlar mutlaka her gün süt içiyordum ama artık canım istemiyo yaa..
bişiyi hergün yiyince boğk geliyo bana
ben de artık kayısı yiyemiyorum..
cevizi bile zorla yemeye başladım..
yediğim hep aynı ceviz ama son günlerde acı gelmeye fln başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?