2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yazayım günlük menümü.hergün süt,ayran yada yoğurt.hergün mutlaka 2-3 adet meyve.hiç meyve yemesem bir kocaman bardak taze meyve suyu.2 günde bir falan yumurta.sabahları beyaz peynir.ceviz,kuruüzüm,fındık.sabahları evden çıkmadan pekmez yada bal kaşıklıyorum.su bol bol içiyorum.
bu arada bunlardan su hariç hiçbirisini isteyerek yemiyorum kafamçokkarıştı hep zorla

maşallah üzmüyor hiç teyzesi,, uslu uslu oturuyor bebişim çok şükür.. bakalım salı günü gidecem yine nasılmış çok merak ediyorum..
ultrasonda gormek cok heyecanli benim bebis zipliyordu,elini oynatiyordu,yuzunu kapiyordu eliyle cok tatliydi.sana da kismet olur o haraketlerini gormek insallah.insan cok mutlu oluyor.

ben hergun saymiyorum uklacim,ama ortalama gune 4-5 mandalina (cok yediyimin farkindayim,zararli) 1-2 muz,1-2 elma filan yiyorum.armut sevmiyorum.ceviz de hergun olmasa da yemeye calisiyorum,onu da pek sevmem.sut de arada keyfime gore iciyorum,ben yogurt yiyorum.yani yedigime ictigime pek dikkat ediyorum sayilmaz.her sey yiyorum.fazla takmiyorum valla.hic pimpirikli degilim nedense.

kizlar ben de bu ara turpa taktim kafayi.cok turp yemege basladim.cok seviyorum napiyim...simdi bi bakiyim nette faydasina zararina :)

vrdly hoşgeldin..

kıs bu ne zor nick kaydirigubbakcemile3 yazana kadar 2 kere geri dönüp baktım kaydirigubbakcemile3

hosgeldınn.. canım ben burdayken bılgılerını verde ılk sayfadakı lıstemıze eklıyım senı

hoşbulduk canım, özelden denedim ama başaramadım. :)) yeniyim ya ondan sanırım

22 eylül sat 63 kg 82liyim keseyi gördüm pıtpıtları da duydum çok şükür
opuyorumnanaktan

kız leyla dikkat ettim de sen açtığın yılbaşı topiğine hiç bakmıyon
ne o yoksa vaz mı geçtin

hoşbulduk canım, özelden denedim ama başaramadım. :)) yeniyim ya ondan sanırım

22 eylül sat 63 kg 82liyim keseyi gördüm pıtpıtları da duydum çok şükür
opuyorumnanaktan
canım 22 eylül sat 6 haftalık olmaz ki,, sat ın ilk gününden hasaplayacaksın haftanı.. hepimizin o şekilde..
senin şimdi sanırım 8 hafta 2 günlük falan olman lazım

iyi yapmissin canim.ama 6 haftalik bebis temmuza dusmez mi? ben 11+3 um.

Doktor 29 haziran dedi bebek için de 6 haftalık dedi. Aslında sata göre 8 haftalık oluyor da doktor direk gerçek tarihten hesapladı. ondan küçükmüş gibi oluyor :)

Doktor 29 haziran dedi bebek için de 6 haftalık dedi. Aslında sata göre 8 haftalık oluyor da doktor direk gerçek tarihten hesapladı. ondan küçükmüş gibi oluyor :)

hee sen boşver doktoru sat a göre hesapla opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım görüşürüz
iyi akşamlar

ben de senin gibiyim faydalı ne varsa tiksindim, süt çok tükettim ilk zamanlar da şimdi adı geçince bile tuhaf oluyorum, soğukta yoğurt ayran da fazla gitmiyo sabah yediğim peynirle kalıyom çoğu zaman mafoldumben kayısı ben de yiyemiyorum artık, meyve çok çok nadir, ceviz anca bi kaç günde bir zorla of of mafoldumben iiyiki mide bulantılarım fazla değil bu arada yemek yiyorum ama maşallahım var hatta fazlasıyla kilo aldım o da ayrı bir dert ki sormayın mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…