2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim hast.de doğum yapana kuaför geliyo
fön çekiyo makyaj yapıyo
aklinialirimsmile

anaaam maaşallah g.kurusu

ya epüdral sezaryanda nasıl oluyolar dıye merak edıyodum bende.Super gorunuyo.İçim rahatladı valla.Cin gibi kardeşinin gözleri nekadar diri gozukuyo.Darısı başımıza inş.:Saruboceq:

bizim hast.de doğum yapana kuaför geliyo
fön çekiyo makyaj yapıyo
aklinialirimsmile

Sormak lazım ya benden dunyanın parasını ıstedıler doğum için.Bide her ay kontrol dolgun dolgun.Bı kuförlerı yoksa yuh valla.Helal olsun özge sızın hastaneye valla.bı gıttığimde sorayım.Yoksa utanın dıyım vallaalsanaalsanasmile

kaynanamlar akşam bisde.
saatlerdir bizim evde kadın
aradı yemek falan yapmış
ben de kalın babam da gelsin dedim
taam didi sempatiksalakcinni

sor kız valla vur kafalarına
o kdr para alıyonuz kuaförümü getirin de alsanaalsanasmile

şaşı bak şaşır resimlerden o archi
şaşı bak yoksa göremezsinsempatiksalakcinni
:roflol:

kaynanamlar akşam bisde.
saatlerdir bizim evde kadın
aradı yemek falan yapmış
ben de kalın babam da gelsin dedim
taam didi sempatiksalakcinni

sen varya seeennnaklinialirimsmile

anaaam maaşallah g.kurusu

ya epüdral sezaryanda nasıl oluyolar dıye merak edıyodum bende.Super gorunuyo.İçim rahatladı valla.Cin gibi kardeşinin gözleri nekadar diri gozukuyo.Darısı başımıza inş.:Saruboceq:

hay allah razı olsun
bende bir sonraki sayfada arıyorum resmi diyorum niye ben göremiyorum :roflol::roflol:

gül kurusu maşallah kardeşine valla benden dinç görünüyor

sagolun kızlar nazar degmesın kardeşcagızıma kıyamaz ablası ona, bu arada kardeşimle ıkız gıbıyız bu resme bakıp ben sanabılırsınız. bızı ayırmak çok zor. epıdural sezeryan oldu şuan yıne hamıle ve dogumdan hıç korkmuyor, acımadı kiii nanık dıye dogumdan çıktı, çabuk ıyıleşti. agırısı falan olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…