2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

össkeee sence buu guselmı kardesmde netten begnms kraftın varms yegenınee heıdye alcakms suprız yapckms bızee bende dedım kıyamam sana harcama paralarını ama alcakms sanrm

ayy guzel çıkmış gulkurusu.Dınlenık gozukuyo bıde.ya daha kendımıze lahusa taç,kurdele bişeyler bakıcaz demi.Değişik değişik alıp takalımda foto çekılelım kızlar şöylebayanssulusmilebayanssulusmile

ne kıskanıcam beee
tavana 2 çengel asıp battaniye ile çingene salıncağı kuracağım. benimkisi en ala salıncak olacak delikafadulden

sorryyy
eferin sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol:

ay ben daha şu alıncak bu alıncak deyip duruyom
etrafımdakiler
aaaaaaaaaaaaa ne gereği var demiyolarmı
kuduruyom
saaane sanki saaanesempatiksalakcinni
amaann tıka kulaklarını..
bazı şeyler gerçekten gereksiz ama işte
insan cocugunun olabildiğince herşeyi olsun istiyor
imkanlarımız dahilinde bişiler yapmaya çalışıyoz işte..

össkeee sence buu guselmı kardesmde netten begnms kraftın varms yegenınee heıdye alcakms suprız yapckms bızee bende dedım kıyamam sana harcama paralarını ama alcakms sanrm
bence güsel yifrum..
çok işe yarıyor diyorlar

gülkurusu allah bagışlasın
çok iyi görünüyo kardeşin

uklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklinialirimsmile

anaa herkes resmi gördü ben niye göremiyorum
öldüm de haberim mi yok :uhm:

tamam osaamn bende alcam acaba dedım aldrmymmı dıyeede

aman benım kardeşim çok susludur, hastane gecelıgı ıle çektım dıye benı mahvettı, pullu gecelıklerle doguma gıttık sorma bayanssulusmile

ay ben bizim tükkandaki
porselen makyaj malzemelerini alim bari
kokoş olmak lazımbayanssulusmile

tamam osaman bende alcam acaba dedım aldrmymmı dıyeede
aldır aldır
daha önemli bi ihtiyacın varsa onu aldır önce ama aynı fiyatlarda sempatiksalakcinni

ben bebek arabasını fln hediye alacak olanım var diye rahatım

ay ben bizim tükkandaki
porselen makyaj malzemelerini alim bari
kokoş olmak lazımbayanssulusmile

:roflol::roflol:Allah iylüğini elh.sen kokoş olmucanda kım olcak Allah aşkına.Ben dıyom ayarlarsam fonu yenılemeye bırı gelsın ıstıyom.Sende ooo kaç kişi ayarlarsın.Gelsınler.Yaptır saçını başını arkadaşım valla guzelcebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…