2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten sizin mobilya renkli, duvarıda renkli yapsan mobilyalar kaybolur. ben beyaz istediğim için duvarları pembeye boyatacağız
benimde odam kum beji . o renge beyaz gitmez malesef
kum bejinin üstüne koyu pembik sticker yapıştıracam.. o da uyar dedim.
sticker işini biras erteliyom çünkü daha yatağın yerine karar veremedim sempatiksalakcinni

ben de eşime boyatacağım.ama tabi yanında durmam gerek yoksa benim herif biraz beceriksizdir aklinialirimsmile
daemonda herhalde uzanmaz yukarılara

biz eşimle beraber boyadık canım bebegımızın odasını, bızım kı çok yorucu olmuştu pişman olduk boyacıya vermedık dıye, ama bizim odamı neredeyse kırmızı pembe birşeydı çok çirkın bır rengı vardı, onu çok açık kreme çevırdık. 17 kat boyadık, 3 gunde bıtırdık, kurutmak temızlemek çok yorulduk çokk...

17 kat mıohaoldumsmile

17 kat mığğğğğ akannehir

ohhh beaaa elektrik gitmişti geldiiiiiiiibilmiyorumkismile

özge çok koyu durmuyo dimi ama kum beji şimdi benim aldığım odada krem gibi çok koyu değil krem beyaz arası böyle rengi uyarmı sizce ?

ben bebegımın odasını kendım boyıycambilmiyorumkismile

afferin kız bizim yeni taşınacağımız ev komple boyanacak..sahra beji olacak tüm ev kızımın odası da pamuk şekeri aklinialirimsmile çok uçuk tatlı bir pembe seçtim

1 oda için 3 gün mü uğraştınız? ohaoldumsmile boyacı bana 1 günde biter dedi 3 kişi çalışıcaz dedi

bu odaya elifzelin yatağı,dolabı,şifonyeri ve aynayı yerleştirin kızlar benim kafa zombi oldu artık
(dolap dediğim yer benim yatak odasına sığmayan dolabım sabit kalıcak)

Son düzenleyen: Moderatör:
özge çok koyu durmuyo dimi ama kum beji şimdi benim aldığım odada krem gibi çok koyu değil krem beyaz arası böyle rengi uyarmı sizce ?

kum beji çok koyu değil ama benim mobilyalarıma uymazdı diye daha da acık tonu olan sahra bejini tercih ettim ben onu da düşünebilirsin canım sen de..kremse eğer mobilyan kum beji çok hoş durur benim fikrimce tabi.benim koltuklarım gri ve oturma odası da lila olduğundan daha acık bir ton olsun istedim

afferin kız bizim yeni taşınacağımız ev komple boyanacak..sahra beji olacak tüm ev kızımın odası da pamuk şekeri aklinialirimsmile çok uçuk tatlı bir pembe seçtim

sıs ne zamn tasınıyosunuz..
bızımde bakalım buldugumzu ev boyalımı olcak boyasız mı..

pamuk şekeri rengi çok güzel benim şimdi bebek odası olucak odam o renk ama oğlum olucağı için değiştiricem tabi rengi çok beğeniyorum ben o rengide

bence uyar canım
ama odaya renk verecek bişiler katman lazım
duvarlara renkli stickerlar fln yapıştır bence..
böle rengarenk çiçeklerden fln oluşan stickerlar var mesela
yatak takımını da ona uygun renkte al
renkli oyuncaklar koy ortalıga
cibinlik alacaksan o da öyle
renklendir çok güsel olur

selam,
biz boya işini geçen hafta hallettik, lilaya boyadık
kokusuda 3-4 günde çıktı
bugünde odayı boşaltıp bizim yatak odasına götürceklerimizi ayarlayacağız
dolayısıyla yatak odasınında şeklini değiştireceğiz
kısmetse 1 hafta sonrada odamız gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…