kum bejinin üstüne koyu pembik sticker yapıştıracam.. o da uyar dedim.zaten sizin mobilya renkli, duvarıda renkli yapsan mobilyalar kaybolur. ben beyaz istediğim için duvarları pembeye boyatacağız
benimde odam kum beji . o renge beyaz gitmez malesef
ben de eşime boyatacağım.ama tabi yanında durmam gerek yoksa benim herif biraz beceriksizdir aklinialirimsmile
daemonda herhalde uzanmaz yukarılara
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaman yaa daha bulurus bissürü süprüs..acelesi yook aklinialirimsmile
3 ay var daha sempatiksalakcinni
neymiş neymişaklinialirimsmilevalla bi aksilik çıkmazsa pek hoş bişi bu defadelikafadulden
son yılın trendy rengi zaten sempatiksalakcinnibende kum beji istiyorum çok beğeniyorum o rengi opuyorumnanaktan
çatlatır bu insanıvalla bi aksilik çıkmazsa pek hoş bişi bu defadelikafadulden
biz eşimle beraber boyadık canım bebegımızın odasını, bızım kı çok yorucu olmuştu pişman olduk boyacıya vermedık dıye, ama bizim odamı neredeyse kırmızı pembe birşeydı çok çirkın bır rengı vardı, onu çok açık kreme çevırdık. 17 kat boyadık, 3 gunde bıtırdık, kurutmak temızlemek çok yorulduk çokk...
17 kat mığğğğğ akannehirbiz eşimle beraber boyadık canım bebegımızın odasını, bızım kı çok yorucu olmuştu pişman olduk boyacıya vermedık dıye, ama bizim odamı neredeyse kırmızı pembe birşeydı çok çirkın bır rengı vardı, onu çok açık kreme çevırdık. 17 kat boyadık, 3 gunde bıtırdık, kurutmak temızlemek çok yorulduk çokk...
ben de diyom bu kıs bi geldi bi gitti aklinialirimsmileohhh beaaa elektrik gitmişti geldiiiiiiiibilmiyorumkismile
ben bebegımın odasını kendım boyıycambilmiyorumkismile
biz eşimle beraber boyadık canım bebegımızın odasını, bızım kı çok yorucu olmuştu pişman olduk boyacıya vermedık dıye, ama bizim odamı neredeyse kırmızı pembe birşeydı çok çirkın bır rengı vardı, onu çok açık kreme çevırdık. 17 kat boyadık, 3 gunde bıtırdık, kurutmak temızlemek çok yorulduk çokk...
özge çok koyu durmuyo dimi ama kum beji şimdi benim aldığım odada krem gibi çok koyu değil krem beyaz arası böyle rengi uyarmı sizce ?
afferin kız bizim yeni taşınacağımız ev komple boyanacak..sahra beji olacak tüm ev kızımın odası da pamuk şekeri aklinialirimsmile çok uçuk tatlı bir pembe seçtim
afferin kız bizim yeni taşınacağımız ev komple boyanacak..sahra beji olacak tüm ev kızımın odası da pamuk şekeri aklinialirimsmile çok uçuk tatlı bir pembe seçtim
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
neymiş neymişaklinialirimsmile
son yılın trendy rengi zaten sempatiksalakcinni
çatlatır bu insanı
bari sürprizim var die söleme bilmiyorumkismile
bu odaya benim yatağı,dolabı,şifonyeri ve aynayı yerleştirin kızlar benim kafa zombi oldu artık
(dolap dediğim yer benim yatak odasına sığmayan dolabım sabit kalıcak)
bence uyar canımözge çok koyu durmuyo dimi ama kum beji şimdi benim aldığım odada krem gibi çok koyu değil krem beyaz arası böyle rengi uyarmı sizce ?
özge lcw demeseydi
ben habersiz yollucaktım deyyom dimiğaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?