biz eşimle beraber boyadık canım bebegımızın odasını, bızım kı çok yorucu olmuştu pişman olduk boyacıya vermedık dıye, ama bizim odamı neredeyse kırmızı pembe birşeydı çok çirkın bır rengı vardı, onu çok açık kreme çevırdık. 17 kat boyadık, 3 gunde bıtırdık, kurutmak temızlemek çok yorulduk çokk...
17 kat mıohaoldumsmile
17 kat mığğğğğ akannehir
1 oda için 3 gün mü uğraştınız? ohaoldumsmile boyacı bana 1 günde biter dedi 3 kişi çalışıcaz dedi
ayy kıs senin oğlun olcaktı ben onuttum..bence uyar canım
ama odaya renk verecek bişiler katman lazım
duvarlara renkli stickerlar fln yapıştır bence..
böle rengarenk çiçeklerden fln oluşan stickerlar var mesela
yatak takımını da ona uygun renkte al
renkli oyuncaklar koy ortalıga
cibinlik alacaksan o da öyle
renklendir çok güsel olur
kum beji çok koyu değil ama benim mobilyalarıma uymazdı diye daha da acık tonu olan sahra bejini tercih ettim ben onu da düşünebilirsin canım sen de..kremse eğer mobilyan kum beji çok hoş durur benim fikrimce tabi.benim koltuklarım gri ve oturma odası da lila olduğundan daha acık bir ton olsun istedim[/QUOT
benim salondaki koltuklarımın rengi krem o zaman doğru diyosun kum beji güzel olur kaydirigubbakcemile3
sıs ne zamn tasınıyosunuz..
bızımde bakalım buldugumzu ev boyalımı olcak boyasız mı..
sen süprüsü osmasan yıne habersıs olcaktıkaydirigubbakcemile3
bu odaya elifzelin yatağı,dolabı,şifonyeri ve aynayı yerleştirin kızlar benim kafa zombi oldu artık
(dolap dediğim yer benim yatak odasına sığmayan dolabım sabit kalıcak)
bu odaya elifzelin yatağı,dolabı,şifonyeri ve aynayı yerleştirin kızlar benim kafa zombi oldu artık
(dolap dediğim yer benim yatak odasına sığmayan dolabım sabit kalıcak)
uuuuuu 17 kat mı akannehirakannehir
bizim duvarlar açık renk olduğu için kolay boyarız diye düşünüyorum
kayınbabam da boyar ama hiç niyetim yok ona boyatmaya. sonra evin her tarafını mahveder.
pamuk şekeri rengi çok güzel benim şimdi bebek odası olucak odam o renk ama oğlum olucağı için değiştiricem tabi rengi çok beğeniyorum ben o rengide
hımm hafta ıcı zor olmıycak mı tasınmaksorma tatlım normalde bugün taşınacaktık ama evin içindeki kiracı evden bir kopamadı kötükedihüso güya bgn çıkacaklar eğer bgn taşınırlarsa daha badana ve temizlik işi var herhalde en erken salı olur canım
bu ev boyalı ama ben renkleri hiç beğenmedim o sebeple değiştiricem dedim dükkanın tadilat boya işlerini yapan kişi gelip halledecek
ee o zamn dayanamıycan bu süprüsünüde söledayanamam biliyonuskaydirigubbakcemile3
kız süper zeki bu odanın boyutları nedurrr??
şifonyerinin yatağının boyutları nedurrr??
onları bilmeden nasıl yerleştiricez
kız süper zeki bu odanın boyutları nedurrr??
şifonyerinin yatağının boyutları nedurrr??
onları bilmeden nasıl yerleştiricez
elhh o dolap odanın dışına taşmışşş sempatiksalakcinni
yarısı yan odada mı, apartmanın dışında mı sempatiksalakcinni
mimar haklı bilmiyorumkismileee o zamn dayanamıycan bu süprüsünüde söle
evett söleee alkisalkisalkis
mimar konustubilmiyorumkismile
valla kuşum o kaa ayrıntı bilmiyom ama
şöle diyim
kapıyı içe doğru açtığın zaman ortalama 1 mt kalıyo
karşı duvarda şuanlık yanlamasına yatak yanında dolap tam köşede ayna var
pencerenin altında şifonyer var
ama alternatif bulamadık bi türlü
du bak dünki resmide koyim tekrar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3elhh o dolap odanın dışına taşmışşş sempatiksalakcinni
yarısı yan odada mı, apartmanın dışında mı sempatiksalakcinni
nasla sülememmmmaklinialirimsmile[/COLOR][/B]hımm hafta ıcı zor olmıycak mı tasınmak
ee o zamn dayanamıycan bu süprüsünüde söle
uçuk bir pembe dimi?nasıl çok mu açık ben açık olsun istedim inşallah kötü durmuyordur diyordum rahatladım canım saol.beyaz da mobilya alıcam daha pastel tonlarda da halı ve tül süsleme yaparım hoş olur diye düşündüm canım
hımm hafta ıcı zor olmıycak mı tasınmak
evt canım zor olacak tabiki çalışan insanlarız sonuçta ben sadece tek bir gün izin kullanıcam esim izin kullanacak 3 gün.annem gelecek nakliyat şirketi ve kayınpederler hallolacak bir şekilde artık yeter ki sunlar bir çıksın da badana baslasın sinir ettiler beni gidip evi basacam sonundaklava: ya benim esim ve ailesi çok sakin tipler ben kudurdum sinirimden telefonu olsa adamı arıcam ağzıma geleni sayıcam bizi erkenden toplattın sözüne güvenilmezmiş diye ama eşim vermiyor telefonunu bilmiyorumkismile ptsi taşınacaklardı çarşamba oldu sonra cumartesi ama haksız mıyım kızlar.ben herşeyimi topladım çalışan bir insanım toplu bir evde yaşıyoruz simdi çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?