2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn..

hafta sonu neler yazılmıs bı bakıp gelıyorum.

özge butun gece ruyamda senle ugrastım kısss

celine ciimm senin de kadınlar günün kutlu olsun..
kocam dün çaktırmadan almış, sabah bana kalp şeklinde minik bir çikolata verdii..kırmızı kağıda sarılı falan. çok şaşırdım hiç böle şeyler bilmez aslında, kim akıl verdi acaba sempatiksalakcinni
boşver, havalar nasıl olursa olsun, bizim havamız güzel olsun sempatiksalakcinni

nooldu kız dae,, naaptım yine rüyanda bilmiyorumkismile

Günaydın kızlarr
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnopuyorumnanaktan

ay hatırlamıyorum ama bı rahat vermedın uykumdan hıc bısey annamadım vallaklava:
bize gelmıstınız elh le beraber benım bı arkadasımda vardı sen arkadasıma sınır oldun o da sana sonra sen esofmanlarımıda getırdım burda kalcam dedın.
bır suru bıseyle roldu ama hıc bırını hatırlamıyorum..sempatiksalakcinni

bende cok yorucu bı hafta sonu gecırdım.
cumartesı gunu arkadasım geldı.
aksamda kaynanacım aradı ev buldum dıye.
yıne ıkıncı kat dıye gıttık yarı zemın cıktı evalsanaalsanasmile
ev guzeldı sıte ıcınde falan ama bız zaten gırıs kattan sıkıldıgımızdan tasınıyoruz.
sonra ogrendıkkı esımın babaannesını hastaneye kaldırmıslar kalbıyle ılgılı bı sorun varmıs onun yanına gıttık.
dunde sabahın koru ev aramay gıttık bişi cıkmadı.
mafoldumben
sonra yıne babaannnenın yanına ugradık.
galıba durumu kotu.
sımdılık bısey solemıyolar ama kadın nefes alamıyor.
mafoldumben
sonra bıızmkı hava guzel dıye arabamı surcem dedı
benzınlı oyuncak arabası varda gıttık o arabasını surdu bende vıdeoya cektım ama cok usudum o sırada.
sonra bana araba kullandırdı.
yıllardır ogretcek ama arada aklına gelıyo bıraz kullanıyorum sonra aylarca bı dah adıreksıyona gecmeyınce unutuyorum-tatlicadiarzu-
sonrada alısverıse gıttık köpişime mama aldık kendımıze mama aldık 9 da ancak eve geldık.
sonrada farkettımkı cok yorulmus ve usumusum. her yanım sızlıyo benım.
öksuruyorumda
sanırım hasta oluyorum:sinifsinif:

bende hepimiizn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIM..alkisalkisalkis

kıs dae Allah iyiliğini versin..
sarın battaniyelere otur bugün.. portakal suyu fln iç..

ben böle işte rüyada bile rahat bırakmam, gıcık olurum arkadaşlarına falan sempatiksalakcinni
bide eşofmanlarımı getirir kalırım sempatiksalakcinni

babaaneye geçmiş olsun ya inşallah atlatır..

kıs sen hala bilmiyon mu araba kullanmayı, söle o kocana cabuk öğretsin klava:

muhtaç kalmamalı kocalara, noolcağı belli olmaz

günaydın kızlar ya ben yiyom yiyom doymak bilmiyom açım açççç inşallah şeker falan yoktur titriyorum yemek yemeyince ne olacak benim halim sizde acıkıyomusunuz sık sık

-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar ya ben yiyom yiyom doymak bilmiyom açım açççç inşallah şeker falan yoktur titriyorum yemek yemeyince ne olacak benim halim sizde acıkıyomusunuz sık sık

evet bende acıktığım zaman ellerim filan titriyodu.birde terliyodum.ama şeker çıkmadı tam tersine acıkınca kan şekerim düşüyodu galiba.bilmiyorumkismile

babaanneye ınsallah bişey olmaz.
ama kendısıde cok korkuyodu.
birde doktorlarda dogru duzgun bısey sölemıyolar saat bası tahlıl yapıyolar.

valla kusum gıyındım kat kat üşüyorum ama bı anda bı sıcaklıyorum dengesız bişi oldum ıyıce. meyce yıcem bol bol bakalım gözlerımde acıyo.

gel yivrum esofmanlarını al gelsempatiksalakcinni

araba kullanmayı ben bılıyorum ama benımkı yanımda olunca benı bol bol strese sokuyo o yanımdayken kullanamıyorum hıc susmuyo cünki.
o yusden arabayı bana vermeye cesaret edemıyo.
halbukı ehlıyetım olmadıgı halde motosıkletle trafıge cıkmıs ınsanım benn..kaydirigubbakcemile2

evet bende acıktığım zaman ellerim filan titriyodu.birde terliyodum.ama şeker çıkmadı tam tersine acıkınca kan şekerim düşüyodu galiba.bilmiyorumkismile

kilo almam iyiydi bu ay çok yediğimden coştum sanırım 7 kilo aldım toplamda

ehliyetin olmadığı halde mi akannehir

ehliyetin olmadığı halde mi akannehir

bilmiyorumkismile şeyyy..

bigun bızımkı arkadasının motosıkletını alması gerekmıstı ısten gelırken bızım motorumuzda kadıkoydeydı onunda ordan gelemsı gerekıyodu.
o yusden o bırıne ben dıgerıne beraberce bınıp gelmıstıkbilmiyorumkismile

ya konuyu nıe saptırıyosun yanı motosıkletı kullanmama bıle ses etmedı arabaya gıcıklık yapıyo ıstealsanaalsanasmile

:roflol: :roflol:

günaydın 8 mart ın güzel göbekli bayanları
kadınlar gününüz kutlu olsuna.s.

bu gece hiç uyuyamadım bende. rüyamda sürekli birilerinden kaçtım. 2 kere korkarak uyandım
zavallı yavrum bile kımıl kımıldı onu da huzursuz ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…