2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: :roflol:

ay bugun kocam benı sımarttı..

kahvaltı ettık sonra benı öptü ıse gıttı.
2 dk sonra gerı dondu bıseymı unuttun dedım senı öpmeye geldım dedı.
beni öptü tekrar gitti.
acaba benımı kandırdı gercı evede gırmedı bısey almak ıcın falan.
gercekten benı tekrar öpmek ıcın mı gerı geldı:kedi:

ösge dir o ösge..
gece benıde uyutmadı..

seni öpmeye gelmiş işte ne güzel
benim herifte yatıyordu evde akşam işe gidecek. ben zorla uyandırdım öpmek içindelikafadulden
yoksa adamın umrunda değil

aman aman maaşallah
onun için gelmiştir niye gelsin başka

ösge dir o ösge..
gece benıde uyutmadı..

sempatiksalakcinni

bizimde kapıda öpüşme muhabbeti bitmiyo bi kızım öpüyo karnımı bi babası biri görse deli bunlar dicekkk görmemişin bi çocuğu olmuş hesabı dicem ama var allaha şükür bi cadı kızımız

Gunaydın kızlar.Gece bende uyuyamadım.Hep kabus gordum.Hormaonlarımızdanmı kaynaklanıyo acaba ya.Çoğumuz ii uyuyamamış bakasanızamirmirmirmirmirmirmirmir

Benim de koca uyuyor evde... Geçen gün beni kızdırdığı için, ben öpmedim onu sabah... Uyandırıyormuşum diye kızdı bana geçen gün bende dedim bunda sonra yok sana öpücük... Öpmedim işte ben de bu sabah... Öyle uyusun akşama kadar... sempatiksalakcinni

allah bağışlasın benimde bi kızım var

seni öpmeye gelmiş işte ne güzel
benim herifte yatıyordu evde akşam işe gidecek. ben zorla uyandırdım öpmek içindelikafadulden
yoksa adamın umrunda değil
sempatiksalakcinni
senınkı hep bı hafta gece bı hafta gunduz mu calıcak..

aman aman maaşallah
onun için gelmiştir niye gelsin başka

sempatiksalakcinni

ne bilim evde bısey mı unuttuda geldı acaba dıye dusundum..
boshayallersmile

kaydirigubbakcemile2

Gunaydın kızlar.Gece bende uyuyamadım.Hep kabus gordum.Hormaonlarımızdanmı kaynaklanıyo acaba ya.Çoğumuz ii uyuyamamış bakasanızamirmirmirmirmirmirmirmir
senın ruyanada ösge gırmıstır..
kıss ösgee gece herkesın ruyasındamı dolastın durdun uyku tutmadıda..

Dünyanın en tatlı göbüşlü bayanlarııı dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :)))hepinizi göbüşlerinizden öptüüüm..
bu arada depremde ölenlere Allah rahmet eylesin çok üzüldüm insallah ölü sayısı artmaz sabah sabah keyfim kaçtı..
bu arada masama bi geldim çok güzel bir not ve çiçek :))şirket jest yapmış bize..

söle sizin şirket bizede jest yapsınbilmiyorumkismile

ay ne depremi.. ben daha haber okuyamadım..
haftalık raporumla uğraşıyom saat 7.30 dan beri bilmiyorumkismile

öpüyom hepinizi kızlar keşke işte olsam pc başında amma haftasonundan kalma dağınık bi ev beni bekliyo malum haftabaşı tamizlik off nereden başlasam aceppp hepimizin kadınlar günü kutlu olsunnn kadın olmak çok güzel helede allah anneliği nasip etmişse dahada güzel allah olmayan kadınlarımızada çocuk nasip etsin inşallah

Süpermiş.......kaydirigubbakcemile2:içelim:

havada rüzgarlıydı hormonlarda tavan yaptı benim kabuslar başladı.
zaten göbeğimi de bir yere sığdıramıyorum sürekli uyanıp duruyorum

sempatiksalakcinni
senınkı hep bı hafta gece bı hafta gunduz mu calıcak..

][/B]

kaydirigubbakcemile2

evet yevvrumm benim koca bundan sonra 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışacak malesef
benim hamilelik çıktı adamın çalışma saatleri değişti:mymeka:

ay ne depremi.. ben daha haber okuyamadım..
haftalık raporumla uğraşıyom saat 7.30 dan beri bilmiyorumkismile

yazık sanaa .. elazığda deprem olmuş canım gece 6 siddetinde 38 ölü var :gitme:

ben size jest yapayım dae..a.s. hepinizeeeeeeeeee kucak dolusu çiçek benden yerimseniben

hep te denk gelır böle gıcık durumlar.
sen gece korkmuyomusun evde tek basınaohaoldumsmile

Günaydın kızlarr
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnopuyorumnanaktan

Uklaaaa dün benimtel kafayı yedi, canı istedikçe çalıyor, uygun bir zamanda format atıcam inşallah. Dün akşam eşim diyor seni ukla aramış diyor.

Evdeki PC de kafayı yedi, ikide bir kapanıyor, akşama onu da hizaya getirecem, dün çok üşendim, o yüzden ara ara girmeye çalıştım ama ikide bir kapandı PC.
Laptopumun şarjını da işyerinde unutmuşum

tüm aksilikler beni buldu dün.

Sen şu anda müsait misin? Ariiiim mi seni?

Bak bi de adamdan şikayet ediyorsun,
ben de dün hamilelikte baba diye bir yazı okudum.
Biz bebekle birlikte olduğumuzdan herşeyi yaşıyormuşuz. Ama onlar sadece buna seyirci kaldıkları için hem anlamaya çalışıyorlar, hem de kıskanıyorlarmış. Bizim onlara karşı daha fazla anlayışlı olmamız gerekiyormuş.

Ben de dün gece rüyalarla boğuştum, sabah uyandığımda çok yorgundum.

yazık sanaa .. elazığda deprem olmuş canım gece 6 siddetinde 38 ölü var :gitme:

ben size jest yapayım dae..a.s. hepinizeeeeeeeeee kucak dolusu çiçek benden yerimseniben

elazığ depremını bende duymadım sabah haberlerıde ızledım amabilmiyorumkismile

hergun bıyerde bişey oluyo ya..

kandıramazsın benı öle topıcetn cıcek yollamacalarlaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…