2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu duygu sömürüleri bize sökmez anacım lülülülülülü

Kızlar çoğunuz şeker yüklemesi yaptırdığınız için bi sorayım dedim. Ben 9.45 e randevu aldım suyu içtikten sonra 1 saat bekleniyormuş ya 2. kanı vermek için o arada da bişey yenmiyor di mi? Böyle olunca benim kahvaltı 11 i falan bulcak. Hayatta dayanamam gibi geliyo ben o saate kadar.
siz kaçta yaptırdınız ??????

saol canım yaa ıste ınsan ıster ıstemez takıyor cumaya ıns 100 luk ıyı cıksa barı sımdıden alıstırdım kendımı dıyet bıle yapıyorum annem dıyabetlı ben kılolu ondan oldu.

günaydın kızlar..
evet gece o depremden biz de uyandık, hemen rasathanenin sitesinden baktıkki 6 şiddetinde deprem olmuş..Allah yardımcıları olsun..

siz nerde oturuyosunuz ki.
gunaydın hanımlar moralım bozuldu cuma gunu 50 gr lık 1 saat seker yuklemem 205 cıktı dr sımdı 100 gr lık 4 saat ıstedı cuma gunu yapılcak dıyet yapıyorum ıns onda ıyı sonuclar alırım.
canım sıkma canını 100 lukte bı yapılsın doktorun yapılması gerekenlerı söylıycektır.
sıkma canını hemen..

I ı olmaaaz, benim kızın adı hazır, inşallah Leyla Fergin yada Ayşe Fergin olacak
hayır TUĞBERKİYE olcakalsanaalsanasmile
saol canım..
geçicek ınsallah..:sinifsinif:

ay benım ödüm kopar ben hıc evde yalnız kalmadım.
sadece bı ker kalmıstım ondada sabaha kadar oturmustum:sinifsinif:

yenı gelenlere gunaydınnna.s.

günaydın kızlar..
evet gece o depremden biz de uyandık, hemen rasathanenin sitesinden baktıkki 6 şiddetinde deprem olmuş..Allah yardımcıları olsun..

elazığ size yakın mı ??
ayy bana deprem demeyin en korktuğum şey valla. 99 depreminden sonra psikolojim 5 sene de düzeldi
allah kimseye yaşatmasın

BENDE bilmiyorumkismile

boşfer bilmiyorumkismile

bu duygu sömürüleri bize sökmez anacım lülülülülülü
sen kac kılo aldın bakiimmm
canım bende sabahın körune randevu almıstım beklerken hıc bısey yıyıp ıcemıyosun hatta bana tuvalete bıl egıtme dedıler yalnız gıtmeme sansın varsa yanında bırı olsun.
aclıktan tansıyonun falan duser allah korusun

şekerim ankarada olanlar ne yapsın :dance:
totosunun ustune otursunbilmiyorumkismile

canım bende daha yaptırmadım bu hafta yaptıracağım kızlar açıklamalarınızı bekliyoruz biraz acele edin lütfen patron gelirse netten çıkmak zorundayım

BENDE bilmiyorumkismile

boşfer bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kıs benım bebegın kafa capıda buyukmus.
ay bıde kıloluda olur belkı dedı..
korkuyorum
kescekler benieyvahedigeldismile

aaaa gıdelım hemen kosa kosa gıderım dıyabetıkım ya spor sartmıs.

Hamile yogası nedir? Neslihan İşkit hamilelikte yoganın yararlarını anlatıyor... - Pudra.com

bak canım detaylar yazıyo burda..

siz nerde oturuyosunuz ki.

a.s.[/COLOR][/B]

biz orduda oturuyoz ama taa elazığdan burası sallandı düşün..
aslında biz sarsıntıya uyanmadık..yatak odasındaki lambamızın ucunda rüzgar çanı gibi bişey var, gece onun sesine uyandık..benim de deprem hiç aklıma gelmiyoya eşime diyomki "oraya vurmayı nası başardın"!! o da ben bişey yapmadım deprem mi oluyo yoksa dedi, ışığı açtı, baktık lamba sallanıyo..hemen internetten baktıkki elazığda..

buarada kızlar aranızda karnı yukarda olup da birden aşağı inen var mı?

Günaydı millet
Lovfun bende dayanamam açlığa diyodum ama dayanıyosun o şekerli su tok tutuyo snaırım

Hadi yaaa benim açlığa hiç tahammülüm yok ki akannehir
Evet eşimle gitmek şart oldu desene ayyy zavallı şimdiden acıdım bak kocişimeee

gecenlerde oldu bende..
bebegımı gobek delıgımın oralard ahıssederken ıkı gun boyunca kasıklarımd ahıssettım nerdeyse.
hatta anneme gıtmıstım oda karnın asagı ınmıs dedı.
doktora sordum öle hıssetmen normal onemlı bısey degıldır her yolund agorunuyo dedı.
sımdı yıne mıdeme cıktı bebegım..

hatta ben bu cocugu yuttum mu dıyorum bazenbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…