- Konu Sahibi daemon
-
- #62.801
sana güveniyorum..
iyi yapmışsınn..
az kılo alanları bunalıma sokcam.
sen ne bıcım annesın cocuguna ıyı bakmıyosun az kılo laıyosun dıye..
ya ösge ben sozde yemeklerıme dıkkat edıyorum ya. 3 ay ıcınde 6 kılodan fazla almamak ıcın. sanırım basaramıyorumbilmiyorumkismile
Uklaaaa dün benimtel kafayı yedi, canı istedikçe çalıyor, uygun bir zamanda format atıcam inşallah. Dün akşam eşim diyor seni ukla aramış diyor.
Evdeki PC de kafayı yedi, ikide bir kapanıyor, akşama onu da hizaya getirecem, dün çok üşendim, o yüzden ara ara girmeye çalıştım ama ikide bir kapandı PC.
Laptopumun şarjını da işyerinde unutmuşum
tüm aksilikler beni buldu dün.
Sen şu anda müsait misin? Ariiiim mi seni?
kaydirigubbakcemile3yok kıss arama dün sana şu senin mantar kurabiye tarifinde bişey sormak için aradım akşama misafirim vardı neyse tarifteki gibi yaptım önce tereddüt etmiştim de
2 paket buğday nişastası çok değilmi diye neyse çok şükür tam kıvamında oldu kaydirigubbakcemile3
akşam kayınvalidemler bendeydi yemekte çok yorgunum gece 12 de gittiler
hala uylum var iş yerindeyim canım sıkkın vs. vs.
kıslarrr..
her cumartesı 15.00-16.00 saatlerı arası hazıran akadar atasehır memorıal de ucretsız hamılelık yogası varmıs..
günaydın kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun
ahuhayat canım sıkma canını bitanem bak diyet de yapıyorsun hayırlısıyla cuma günü güzel haberlerini alacağız.bende perşembe günü yaptıracağım hayırlısıyla
günaydın kızlar..
evet gece o depremden biz de uyandık, hemen rasathanenin sitesinden baktıkki 6 şiddetinde deprem olmuş..Allah yardımcıları olsun..
canım sıkma canını 100 lukte bı yapılsın doktorun yapılması gerekenlerı söylıycektır.gunaydın hanımlar moralım bozuldu cuma gunu 50 gr lık 1 saat seker yuklemem 205 cıktı dr sımdı 100 gr lık 4 saat ıstedı cuma gunu yapılcak dıyet yapıyorum ıns onda ıyı sonuclar alırım.
hayır TUĞBERKİYE olcakalsanaalsanasmileI ı olmaaaz, benim kızın adı hazır, inşallah Leyla Fergin yada Ayşe Fergin olacak
saol canım..GÜNAYDIN KISLAR DUNYA KADINLAR GUNUNUZ KUTLU VEDEEE MUTLU OLSUNkaydirigubbakcemile3
BUARADA BEND E KABUS RUYA KARSK COK YORULDUM GECE BIDE BELIM TUTLDUUU AGLADIM BİRSURU NEYSE SABAHDA İŞE GEC KALDIM:) KOCAMA FIRCA ATTIM BİRSURU
kaydirigubbakcemile3
DAE CIM BABANNENE GECMIS OLSUN BUARADAA
ay benım ödüm kopar ben hıc evde yalnız kalmadım.evet ya bende sabah bakkalda gördüm haberi .
allah rahmet eylesin ölenlere .hava da buz gibi , umarım daha kötü sonuçlar olmaz.
eşim eskiden beri geceleri de ara ara çalıştığı için alıştım korkmuyorum artık. eskiden yatamazdım
şimdi kafayı vurup yatıyorum.
günaydın kızlar..
evet gece o depremden biz de uyandık, hemen rasathanenin sitesinden baktıkki 6 şiddetinde deprem olmuş..Allah yardımcıları olsun..
sana güveniyorum..
iyi yapmışsınn..
az kılo alanları bunalıma sokcam.
sen ne bıcım annesın cocuguna ıyı bakmıyosun az kılo laıyosun dıye..
ya ösge ben sozde yemeklerıme dıkkat edıyorum ya. 3 ay ıcınde 6 kılodan fazla almamak ıcın. sanırım basaramıyorumbilmiyorumkismile
kıslarrr..
her cumartesı 15.00-16.00 saatlerı arası hazıran akadar atasehır memorıal de ucretsız hamılelık yogası varmıs..
sen kac kılo aldın bakiimmmbu duygu sömürüleri bize sökmez anacım lülülülülülü
canım bende sabahın körune randevu almıstım beklerken hıc bısey yıyıp ıcemıyosun hatta bana tuvalete bıl egıtme dedıler yalnız gıtmeme sansın varsa yanında bırı olsun.Kızlar çoğunuz şeker yüklemesi yaptırdığınız için bi sorayım dedim. Ben 9.45 e randevu aldım suyu içtikten sonra 1 saat bekleniyormuş ya 2. kanı vermek için o arada da bişey yenmiyor di mi? Böyle olunca benim kahvaltı 11 i falan bulcak. Hayatta dayanamam gibi geliyo ben o saate kadar.
siz kaçta yaptırdınız ??????
totosunun ustune otursunbilmiyorumkismileşekerim ankarada olanlar ne yapsın :dance:
Kızlar çoğunuz şeker yüklemesi yaptırdığınız için bi sorayım dedim. Ben 9.45 e randevu aldım suyu içtikten sonra 1 saat bekleniyormuş ya 2. kanı vermek için o arada da bişey yenmiyor di mi? Böyle olunca benim kahvaltı 11 i falan bulcak. Hayatta dayanamam gibi geliyo ben o saate kadar.
siz kaçta yaptırdınız ??????
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileBENDE bilmiyorumkismile
boşfer bilmiyorumkismile
aaaa gıdelım hemen kosa kosa gıderım dıyabetıkım ya spor sartmıs.
siz nerde oturuyosunuz ki.
a.s.[/COLOR][/B]
saol canım yaa ıste ınsan ıster ıstemez takıyor cumaya ıns 100 luk ıyı cıksa barı sımdıden alıstırdım kendımı dıyet bıle yapıyorum annem dıyabetlı ben kılolu ondan oldu.
Günaydı millet
Lovfun bende dayanamam açlığa diyodum ama dayanıyosun o şekerli su tok tutuyo snaırım
biz orduda oturuyoz ama taa elazığdan burası sallandı düşün..
aslında biz sarsıntıya uyanmadık..yatak odasındaki lambamızın ucunda rüzgar çanı gibi bişey var, gece onun sesine uyandık..benim de deprem hiç aklıma gelmiyoya eşime diyomki "oraya vurmayı nası başardın"!! o da ben bişey yapmadım deprem mi oluyo yoksa dedi, ışığı açtı, baktık lamba sallanıyo..hemen internetten baktıkki elazığda..
buarada kızlar aranızda karnı yukarda olup da birden aşağı inen var mı?
günaydın canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?