2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam benımde randevum cumartesıydı ama cuma gunu gıtcem galıba..
doktorun nerdeydı senın uzak mı?
bağdat caddesinde ama sanırım 1,5 dan sonra yetişemem gibi geliyo 1 saat sürse
ki genelde öle oluyo 2,5da çıksam 3 e yetişemem sanırımbilmiyorumkismileolmazsa sonraki hafta bi gideriz

kafasında huniyle öldü mü.. :1shok:

Çok güzel canım oranın mobilyaları hem çok kaliteli hemde çok güzeldi modokodakileren bile daha güzeller ve fiyatları daha ucuz ama biz şu gemili takıma taktık şimdi yoksa bende oradan beyaz mobilyalardan alacaktım :)

hımmm güle güle kullansın canım bebişin
bende 4 kapılı alcam galiba öle beğendim
modokodan mı aldın??

günaydın arkadaşlarrrr
kadınlar gününüz kutlu olsun
a.s. a.s. a.s.

teşekkürler canım...

bende hepinizin kadınlar gününü kutluyorum...

belediye başkanımız dün kadınlar günümüzü kutlamak amacıyla ev ev herkese karanfil yollamış sağolsun...:))

nooldu ne arıyonuz..
ay çok yogunum lan yetişemiyom size bugün ben aaaaa
kapı süsü mü
yafrum öğlene kdr bekle arıcam ben

bizim tükkandaki eleman bile soruyo kargo noldu diye ay işicem gülmekten:roflol:

bilmiyorumkı bı sorun yoktu erkek tarcında
ama doktor onceden solemstı böle olabılır dıyeee bilmiyorumkı benı okdr penceledıgı halde ben bıle uzulmustum halıneee

kafasında huniyle öldü mü.. :1shok:

YOK KIS ÖLDÜ DERKEN YANI RUHSAL VE FIZKSEL COKUNTU YASADI BIKAC GUN MERAK ETME SIMDI TAM BI CANAVAR ASLINDA UZUMDEN BI FARKI YOK BIZM AMCANIN KEDISI HER GITTGMDE BANA SALDIRYOR BENDE BALKONA ATTRIYORUM ONUsempatiksalakcinni

modokodan mı aldın??

uklam telefonda kime çemkiriyodun
kaşları çatık böle:umursamaz:

bağdat caddesinde ama sanırım 1,5 dan sonra yetişemem gibi geliyo 1 saat sürse
ki genelde öle oluyo 2,5da çıksam 3 e yetişemem sanırımbilmiyorumkismileolmazsa sonraki hafta bi gideriz

tamam eger erkene alma sansın olursa bırazcık alırsın taksıye bıner 2 dk da gıderız
nooldu ne arıyonuz..
ay çok yogunum lan yetişemiyom size bugün ben aaaaa
kapı süsü mü
yafrum öğlene kdr bekle arıcam ben

elhımmm..
aradım sımdı mekanık arıza olarak gorunuyomus ne demekse adreste sorun olabılır dedı.
sen adresı bı yollasana bı daha kadın sımdı ogrencek sorunu tekrar goruscek upsle doncek ban aozelden beklıom

Yenı okudum gule gule kullanın bebişin oda takımın canım .Hayırlı olsun.Sağlıkla buyusun içinde inş.

archimim yavru kuşunun odasında mutlu uykular.. bol kahkahalı oyunlar oynasın...:))
4 kapılı büyük değil mi yavvv..oda çok geniş demekki...resimleri bekliyoruz..........

bizim oda 12 m2 canım o yüzden sığıyor. aslına bakarsan dolap bayağı büyük normal oda takımlarına göre.
1 ay sonra eklerim resimlerini

evet canım modokoda öyle bir mobilyanın fiyatı 2600 TL den aşağı değildi.
hiç tavsiye etmiyorum modokoyu. ancak milleti kazıklıyorlar.

modokodan mı aldın??

maltepeden aldım küçük bir dükkandan. modoko çok pahalı

Yenı okudum gule gule kullanın bebişin oda takımın canım .Hayırlı olsun.Sağlıkla buyusun içinde inş.

sağol isimdaşım daha iyisi sizin olsun

mekanik arıza..
kargoları bile bozmuşun nan elh :roflol:

benden önce mi aradın gııı

özelinize bakın adresi b daha yazıyom kıslar
delikafadulden dur ariim herüfleri

arayalım
çemkirelimmmmmmaklinialirimsmile

mekanik arıza..
kargoları bile bozmuşun nan elh :roflol:

benden önce mi aradın gııı

ohoo aradım sımdı kadın benı arıycak kıss elhh.. maıllerde bulamdım senın adresı hadı bı daha yolla bakemm

YOK KIS ÖLDÜ DERKEN YANI RUHSAL VE FIZKSEL COKUNTU YASADI BIKAC GUN MERAK ETME SIMDI TAM BI CANAVAR ASLINDA UZUMDEN BI FARKI YOK BIZM AMCANIN KEDISI HER GITTGMDE BANA SALDIRYOR BENDE BALKONA ATTRIYORUM ONUsempatiksalakcinni

kız öldü demedin mi :roflol:
boşu boşuna üzüldük öldü diye
tazminat davası açacağım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…