bağdat caddesinde ama sanırım 1,5 dan sonra yetişemem gibi geliyo 1 saat sürseanam benımde randevum cumartesıydı ama cuma gunu gıtcem galıba..
doktorun nerdeydı senın uzak mı?
kafasında huniyle öldü mü.. :1shok:
kız bizim tarcın gunlerce kendıne gelemedı erkek dısı farkedıyor olabılermıııı bu olay acabaaa?yazık kafasnda hunıyle öldü bide psıkolojısıde berbat oldusenınkı canavarya belkı ondan hemen atlattı
hayırdır inşallah nasıl gördün??
mert bebeden aldık canım. cumartesi geldik maltepeye en uygun orada bulduk
valla ya mimarlık mesleği bile altından kalkamadı odanın
en iyisi üst üste olması delikafadulden
nooldu ne arıyonuz..yaf ara bari valla bak kescem bileklerimiklava:
hımmm güle güle kullansın canım bebişinsağol uklam kuklam
resmi yok canım düz beyaz sade bir mobilya.
dolabı büyük sadece 4 kapılı aldık. bir de şifonyeride diğer takımlara göre büyüktü.
kocam da büyük hastasıdır hoşuna gitti.
yatağı uyku seti içinde 2200 tl ye aldık. nisan başı gibi gelecek.
günaydın arkadaşlarrrr
kadınlar gününüz kutlu olsun
a.s. a.s. a.s.
nooldu ne arıyonuz..
ay çok yogunum lan yetişemiyom size bugün ben aaaaa
kapı süsü mü
yafrum öğlene kdr bekle arıcam ben
benim kedi dişi, resmen sezaryan gibi ameliyat oldu huni de takmadılar kafasına valla
benimkisinin canavarlığından iyileşmiş olabilir çünkü karma aşısını yaptırdığımızda veteriner bu akşam ateşi çıkar uyur dedi.
Benim canavar bırak uyumayı hepten kudurdu koştu ortalarda
sizin tarçına da üzüldüm ama veterinerde mikrop kapmış olmasın sakın. Ameliyatta öyle halsiz olmaz çünkü
kafasında huniyle öldü mü.. :1shok:
hımmm güle güle kullansın canım bebişin
bende 4 kapılı alcam galiba öle beğendim
modokodan mı aldın??
bağdat caddesinde ama sanırım 1,5 dan sonra yetişemem gibi geliyo 1 saat sürse
ki genelde öle oluyo 2,5da çıksam 3 e yetişemem sanırımbilmiyorumkismileolmazsa sonraki hafta bi gideriz
nooldu ne arıyonuz..
ay çok yogunum lan yetişemiyom size bugün ben aaaaa
kapı süsü mü
yafrum öğlene kdr bekle arıcam ben
bizim tükkandaki eleman bile soruyo kargo noldu diye ay işicem gülmekten:roflol:
sağol uklam kuklam
resmi yok canım düz beyaz sade bir mobilya.
dolabı büyük sadece 4 kapılı aldık. bir de şifonyeride diğer takımlara göre büyüktü.
kocam da büyük hastasıdır hoşuna gitti.
yatağı uyku seti içinde 2200 tl ye aldık. nisan başı gibi gelecek.
archimim yavru kuşunun odasında mutlu uykular.. bol kahkahalı oyunlar oynasın...:))
4 kapılı büyük değil mi yavvv..oda çok geniş demekki...resimleri bekliyoruz..........
Çok güzel canım oranın mobilyaları hem çok kaliteli hemde çok güzeldi modokodakileren bile daha güzeller ve fiyatları daha ucuz ama biz şu gemili takıma taktık şimdi yoksa bende oradan beyaz mobilyalardan alacaktım :)
hımmm güle güle kullansın canım bebişin
bende 4 kapılı alcam galiba öle beğendim
modokodan mı aldın??
Yenı okudum gule gule kullanın bebişin oda takımın canım .Hayırlı olsun.Sağlıkla buyusun içinde inş.
tamam eger erkene alma sansın olursa bırazcık alırsın taksıye bıner 2 dk da gıderız
elhımmm..
aradım sımdı mekanık arıza olarak gorunuyomus ne demekse adreste sorun olabılır dedı.
sen adresı bı yollasana bı daha kadın sımdı ogrencek sorunu tekrar goruscek upsle doncek ban aozelden beklıom
tamam eger erkene alma sansın olursa bırazcık alırsın taksıye bıner 2 dk da gıderız
elhımmm..
aradım sımdı mekanık arıza olarak gorunuyomus ne demekse adreste sorun olabılır dedı.
sen adresı bı yollasana bı daha kadın sımdı ogrencek sorunu tekrar goruscek upsle doncek ban aozelden beklıom
delikafadulden dur ariim herüfleri
mekanik arıza..
kargoları bile bozmuşun nan elh :roflol:
benden önce mi aradın gııı
YOK KIS ÖLDÜ DERKEN YANI RUHSAL VE FIZKSEL COKUNTU YASADI BIKAC GUN MERAK ETME SIMDI TAM BI CANAVAR ASLINDA UZUMDEN BI FARKI YOK BIZM AMCANIN KEDISI HER GITTGMDE BANA SALDIRYORBENDE BALKONA ATTRIYORUM ONUsempatiksalakcinni
kız öldü demedin mi :roflol:
Boşu boşuna üzüldük öldü diye
tazminat davası açacağım sana
mekanik arıza..
kargoları bile bozmuşun nan elh :roflol:
benden önce mi aradın gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?