asfa sus döferim bak:roflol:
:roflol:günaydın kızlarr..dünya kadınlar kutlu olsun....
elh hala kargo mağdurumusun cnm ya eziyet ettiler sana hee ver bizde arıyalım :):)
günaydın kızlarr..dünya kadınlar kutlu olsun....
elh hala kargo mağdurumusun cnm ya eziyet ettiler sana hee ver bizde arıyalım :):)
:roflol:
yakışıyor mu sempatiksalakcinni
ay allahım inşallah ben doğurana kdr bir daha kızışmaz
bu duygusallığımla onun ameliyatını kaldıramam
traş olunca bile 2 gün ağladım
dün de o bağırıyo diye ağladım gece, ameliyatı düşününce fln..
kız archi ne kdr zamanda bir kızısır bunnar, bu kdr küçükkene sempatiksalakcinni
hepimiz arayalım
adamlarda şaşırcak yahu delimi bunnar diyekaydirigubbakcemile3
müdüredir sanırım kızlar tyyaaa bu adam beni perşembe akşamı çağırdı zam oranlarından bahsetti felan 4,5 aldın dedi hesapladım 100 tl ye denk geliyouklam telefonda kime çemkiriyodun
kaşları çatık böle:umursamaz:
benim dana ayda 1 kızıştı valla.3-4 ay zor dayanabildik gece gündüz ağlıyordu.
bir kızışmaya başladı mı daha susmuyorlar
hepimiz arayalım
adamlarda şaşırcak yahu delimi bunnar diyekaydirigubbakcemile3
hepimiz arasak bizzat patronları sana ulaştıracak belki hediye falanda verirler yanında
yakışıyor mu sempatiksalakcinni
ay allahım inşallah ben doğurana kdr bir daha kızışmaz
bu duygusallığımla onun ameliyatını kaldıramam
traş olunca bile 2 gün ağladım
dün de o bağırıyo diye ağladım gece, ameliyatı düşününce fln..
Kız archi ne kdr zamanda bir kızısır bunnar, bu kdr küçükkene sempatiksalakcinni
aha da yandığımın resmidirbenim dana ayda 1 kızıştı valla.3-4 ay zor dayanabildik gece gündüz ağlıyordu.
bir kızışmaya başladı mı daha susmuyorlar
ruhsuz kadın sempatiksalakcinniamannn öskem bencede senınkıde buhale donerse dayanamzsn sen yengemde cok uzldu agladı o halıneee canavarın ama bende işte bu gaddar halımle ucndn kıysndn azck uzldm sayılır ama aglayamam valla hiçokadr
aha da yandığımın resmidir
daha apartmana yeni taşındık
kovulcas valla sempatiksalakcinni
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizin bebişlerinizzzz dışarıyaaa birşeyler çıkarıyormu????bilmiyorumkismile
benimki topuk sanırım topuğunu çıkarıyor yırtılcak gibi oliyy ayyy benm içim çok dar sanırım çocuk duramıyor sığmıyor içeriyeeeee bide dün akşam parmak gibi sivri bişeyyy çıkardııııbilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizin bebişlerinizzzz dışarıyaaa birşeyler çıkarıyormu????bilmiyorumkismile
benimki topuk sanırım topuğunu çıkarıyor yırtılcak gibi oliyy ayyy benm içim çok dar sanırım çocuk duramıyor sığmıyor içeriyeeeee bide dün akşam parmak gibi sivri bişeyyy çıkardııııbilmiyorumkismile
hadi ya benimki tekmelioda öle bişi belli olmuyoki...senin baya sert bi çocuk olcak :):)
senınkının ılk kızanı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?