2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cleoooo günaydın kısssss

ayy bein ortim kaçtımı gene

benim dana ayda 1 kızıştı valla.3-4 ay zor dayanabildik gece gündüz ağlıyordu.
bir kızışmaya başladı mı daha susmuyorlar

uklam telefonda kime çemkiriyodun
kaşları çatık böle:umursamaz:
müdüredir sanırım kızlar tyyaaa bu adam beni perşembe akşamı çağırdı zam oranlarından bahsetti felan 4,5 aldın dedi hesapladım 100 tl ye denk geliyo
ama maaş yatmış şok oldum 50 tl zam almışım oda brütte düşünün hafta sonu
sinir krizi geçirdim evde eşim zor sakinleştirdi yani 2,2 ye denk gelmiş şimdi gidip sorsam mı acep siz böle dediniz ama bana bu yatmış diyebilmiyorumkismile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizin bebişlerinizzzz dışarıyaaa birşeyler çıkarıyormu????bilmiyorumkismile
benimki topuk sanırım topuğunu çıkarıyor yırtılcak gibi oliyy ayyy benm içim çok dar sanırım çocuk duramıyor sığmıyor içeriyeeeee bide dün akşam parmak gibi sivri bişeyyy çıkardııııbilmiyorumkismile

elhh bugun ogleden sonra veya yarın sabah kavusacak ınsallah kargosuna..

amannn öskem bencede senınkıde buhale donerse dayanamzsn sen yengemde cok uzldu agladı o halıneee canavarın ama bende işte bu gaddar halımle ucndn kıysndn azck uzldm sayılır ama aglayamam valla hiçokadr

benim dana ayda 1 kızıştı valla.3-4 ay zor dayanabildik gece gündüz ağlıyordu.
bir kızışmaya başladı mı daha susmuyorlar
aha da yandığımın resmidir
daha apartmana yeni taşındık
kovulcas valla
sempatiksalakcinni

amannn öskem bencede senınkıde buhale donerse dayanamzsn sen yengemde cok uzldu agladı o halıneee canavarın ama bende işte bu gaddar halımle ucndn kıysndn azck uzldm sayılır ama aglayamam valla hiçokadr
ruhsuz kadın sempatiksalakcinni

hadi ya benimki tekmelioda öle bişi belli olmuyoki...senin baya sert bi çocuk olcak :):)

evettt benimki yeni yeni yapmaya başladı...hihoyyyt süper bişey..:))):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…