evettt benimki yeni yeni yapmaya başladı...hihoyyyt süper bişey..:))):dance:
qünaydın bitanem nasılsın?cleo günaydın canişkomm
qünaydın canımm opuyorumnanaktancleoooo günaydın kısssss
ayy bein ortim kaçtımı gene
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizin bebişlerinizzzz dışarıyaaa birşeyler çıkarıyormu????bilmiyorumkismile
benimki topuk sanırım topuğunu çıkarıyor yırtılcak gibi oliyy ayyy benm içim çok dar sanırım çocuk duramıyor sığmıyor içeriyeeeee bide dün akşam parmak gibi sivri bişeyyy çıkardııııbilmiyorumkismile
müdüredir sanırım kızlar tyyaaa bu adam beni perşembe akşamı çağırdı zam oranlarından bahsetti felan 4,5 aldın dedi hesapladım 100 tl ye denk geliyo
ama maaş yatmış şok oldum 50 tl zam almışım oda brütte düşünün hafta sonu
sinir krizi geçirdim evde eşim zor sakinleştirdi yani 2,2 ye denk gelmiş şimdi gidip sorsam mı acep siz böle dediniz ama bana bu yatmış diyebilmiyorumkismile
ya nedir bu kızışan birimi hasta ??
sor tabi madem ortada bir hata var. patronlar nerden kar edeceklerini şaşırıyorlar bazenklava:
özge kızıştı biz de kısırlaştıracağız onu. aramızda para topluyoruz:roflol::roflol:
özgenin kedisi mart ayı gelince azmış da kısırlaştırsam mı diye düşünüyor.
süpermiiiii kıss aciyoooobilmiyorumkismile
sor tabi madem ortada bir hata var. patronlar nerden kar edeceklerini şaşırıyorlar bazenklava:
özge kızıştı biz de kısırlaştıracağız onu. aramızda para topluyoruz:roflol::roflol:
özgenin kedisi mart ayı gelince azmış da kısırlaştırsam mı diye düşünüyor.
acımas annem qerilir içerden kaydirigubbakcemile3
ama yinede bu duurmu yaşamak bile çok tatluuuuuuuuu sempatiksalakcinni
öle cnmm hemde ne tatlııı da yırtılacam yakındaaaaa:roflol:
kızlar bakın..
Aşırı enerjik olma
Tüm hamileliğiniz süresince kendinizi çok bitkin ve yorgun hissedebilir ve fırsat bulduğunuz her an ufak bir şekerleme yapmak gereksinimi duyabilirsiniz. Bu hamilelikte çok nadir krşılşılmayan bir durumdur. Ancak bir sabah uyandığınızda kendinizi bir anda çok enerjik hissedersedip temizlikten alışverişe pekçok işi yapak için koşuşturur vaziyette bulursanız şaşırmayın. Pekçok kadın doğumdan kısa bir süre önce bu şekilde hissetmektedir.
demekki izinli olduğumuz haftalarda çok enerjik olcez
ruhsuz kadın sempatiksalakcinni
ay evet yaa
çok üzülüyorum daem yaa
sanki acı çekiyomuş gibi bir hali var
aklinialirimsmilekızlar bakın..
Aşırı enerjik olma
Tüm hamileliğiniz süresince kendinizi çok bitkin ve yorgun hissedebilir ve fırsat bulduğunuz her an ufak bir şekerleme yapmak gereksinimi duyabilirsiniz. Bu hamilelikte çok nadir krşılşılmayan bir durumdur. Ancak bir sabah uyandığınızda kendinizi bir anda çok enerjik hissedersedip temizlikten alışverişe pekçok işi yapak için koşuşturur vaziyette bulursanız şaşırmayın. Pekçok kadın doğumdan kısa bir süre önce bu şekilde hissetmektedir.
demekki izinli olduğumuz haftalarda çok enerjik olcez
canım huysuzlugu ılk kızanı olmasından kanaklıda olabılır.
bılmedıgı bır duurm yasıyor netıcede o yuzden tedırgın olabılır bu cok normal.
her genckız gıbı ılk reglınde o da neler olduunu anlamaya claısıyo garıbım
aramız iyi diil onunla oyuzden ben hamiş kaldıgımdan beri dahada kızgın bana sanırm oglusumu evdekı kıslardn kıskanıyor kızların elı sureklı karnımda ya ondan ehhehe haset kedı tarcın
hep seviyom onu
canım huysuzlugu ılk kızanı olmasından kanaklıda olabılır.
bılmedıgı bır duurm yasıyor netıcede o yuzden tedırgın olabılır bu cok normal.
her genckız gıbı ılk reglınde o da neler olduunu anlamaya claısıyo garıbım
elektrklert gitmişti geri geldmmmm
bide benimkinin kulakları da duymuyoyok anacım çiftleşene kadar bağıracak. ilki sonu farketmiyor yanık ömer gibi geziyorlar ortada.
benim kız az ağlamadı koca diye ama şimdi sesi kesildi rahata erdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?