amin canım hepımızın bebebeklerıne ALLAHım sağlık sıhhat versın, bize yardım etsın dılerım.
arkadaşlar birşey sorucam size şimdı bebeklerımız daha hareket etmıyor, nasıl hıssedıyorsunuz. yanı demek ıstedıgım ben hep kasıklarımda agrı falan olsun yaşadıgını anlayım ıstıyorum. korkuyorum ses soluk çıkmayınca. resmen kendıme sıkıntı yapıyorum. sizler nasılsınız, bende sadece başından biri sureklı gögusucu agrısı var birde zaman zaman kasıklarımda seyırme oluyor o kadar.
canım hoşgeldin..
bebek yaklaşık olarak 10.haftada hareketleniyor ama az tabi....hissetmeye gelince ilk gebeliklerde 16-20.haftalarda en erken olur..eğer daha önce hamile kalmışsan bu daha erken olur..birde zayıf kişiler daha erken hissederler...böyle kelebek kıprıtısı gibi yada ani içinde atan bişey gibioluyor.....sonraları sabah açıktım diye tekmeleyip uyandırıyor..6.ayda falan..:)))
amin canım hepımızın bebebeklerıne ALLAHım sağlık sıhhat versın, bize yardım etsın dılerım.
arkadaşlar birşey sorucam size şimdı bebeklerımız daha hareket etmıyor, nasıl hıssedıyorsunuz. yanı demek ıstedıgım ben hep kasıklarımda agrı falan olsun yaşadıgını anlayım ıstıyorum. korkuyorum ses soluk çıkmayınca. resmen kendıme sıkıntı yapıyorum. sizler nasılsınız, bende sadece başından biri sureklı gögusucu agrısı var birde zaman zaman kasıklarımda seyırme oluyor o kadar.
özge kızzzz nasılsın....
6, ay mııı :1shok: :1shok: :1shok: desene yaaa sabırr çekıcez habıre.
özge kızzzz nasılsın....
tekmelemeler başladığında da fazla hareket eder yorulursanız bebek sizden fala yorulur ve fazla uyur ....
kızımda cinsiyetine bakmak istedi dr...arkadaşım yürüyerek gidelim demişti...ben elimde süt ve dçikolatayla gidiyorum..bebek göstersin diye...ama yürüdüğümüziçin yorulmuş ve dr yumruk atıp kıpırdamayı reddetti...dr yarım saatten fazla karnımı falan salladı ama nafile o uyumayı tercih etti....
ben yürüyünce uzun bir mesafeydi yorulmuş ve uzun süre uyudu..
özge gene raporlama yapıyor herhalde bugün pek sessiz
hepımızın ortak belırtısı gögus ucu agrısı sanırım.
hee sabah raporlarımı yaptım...
bide o işe yeni başlayan geldi yine sabah kafamçokkarıştı delirtti beni sabah sabah.. neyse gitti..
şimdi rahatım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?