2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hoşgeldin..
bebek yaklaşık olarak 10.haftada hareketleniyor ama az tabi....hissetmeye gelince ilk gebeliklerde 16-20.haftalarda en erken olur..eğer daha önce hamile kalmışsan bu daha erken olur..birde zayıf kişiler daha erken hissederler...böyle kelebek kıprıtısı gibi yada ani içinde atan bişey gibioluyor.....sonraları sabah açıktım diye tekmeleyip uyandırıyor..6.ayda falan..:)))

evet arkadaşlar bir tekme atsa hergun ıçımızı rahatlatsa, bence hamılelıgın en zor kısmı burası. ılk hamıle oldugunu anladıgında hem sevınç oluyor anlayamıyorsun ne oldugunu ,sonra bulantılarla baş edıyorsun, ılerleyen dönemlerde hareketlerını duyup rahatlıyorsun ama bu dönem bulantılar bıtıyor, ses soluk yok. öfff eskıden ınsanlar dr bıle gıtmezlermış biz nıye bu kadar sabırsızım kendıme kızıyorum.

valla bende nedense kasık ağrım fln geçince bir tuhaf hissediyorum acaba iyi mi falan diyorum..
son 1-2 gündür mesela pek bir rahatsızlıgım yok.. salı günü olsa da gitsem doktora, bebegin iyi oldugunu görsem diyorum..
sanırım çoğumuzda vardır korku.. ama kimimiz dışa daha cok vuruyoruz herhalde karakter yapılarımızdan dolayı

tekmelemeler başladığında da fazla hareket eder yorulursanız bebek sizden fala yorulur ve fazla uyur ....

kızımda cinsiyetine bakmak istedi dr...arkadaşım yürüyerek gidelim demişti...ben elimde süt ve dçikolatayla gidiyorum..bebek göstersin diye...ama yürüdüğümüziçin yorulmuş ve dr yumruk atıp kıpırdamayı reddetti...dr yarım saatten fazla karnımı falan salladı ama nafile o uyumayı tercih etti....
ben yürüyünce uzun bir mesafeydi yorulmuş ve uzun süre uyudu..

6, ay mııı :1shok: :1shok: :1shok: desene yaaa sabırr çekıcez habıre.

canım biz hissetmesekte eminim onlar içerde kıpır kıprılar zaten ulturasona girdiğinde görüyorsun... kasık ağrısı normalmiş gerçi rahim büyüyor e kesede normal aslında...
ama hissetmesende bir sorun olmaz sanmıyorum illaki belirti yaşayacaksın diye bir şey yok, göğüslerimde benim de ağrım var, birde bende çok bulantı oluyordu öncesinde şimdi eskiye nazaran hafifledi..

özge kızzzz nasılsın....

canım iyiyim valla naapiimm..
bu siteye sinir olmakla mesguldüm ama şimdi düzelmiş herhalde..

sen napıyosun bakalım..

ben salı günü olsa da bebişi görmeye gitsem diye bekliyorum, çok özledim

oyyy kıyamam ona.

haklısınız arkadaşlar boşuna pimpiriklenmenın anlamı yok. ama kötu bırşey olsa belırtılerı de olur heralde zaten. annem bana çok kızıyor, çunku bana hamıleyken ben hıç hareket etmezmısım annem çok sıkılmış bana hamıleyken. şimdı dıyor sen yaşıyorsun aynı duygulerı, benım gibi stresle hamılelık yaşama tadını çıkar dıyor. haklı ne diyimmm lmaz:

özge gene raporlama yapıyor herhalde bugün pek sessiz

hee sabah raporlarımı yaptım...
bide o işe yeni başlayan geldi yine sabah kafamçokkarıştı delirtti beni sabah sabah.. neyse gitti..
şimdi rahatım hihoyyyt

hepımızın ortak belırtısı gögus ucu agrısı sanırım.

evet göğüsler ilk tepkiyi veren organ zaten. hemen acımaya başlıyorlar. gece bile üzerine yatamıyorum acısından.

hee sabah raporlarımı yaptım...
bide o işe yeni başlayan geldi yine sabah kafamçokkarıştı delirtti beni sabah sabah.. neyse gitti..
şimdi rahatım hihoyyyt

neyse kurtulmuşsun raporlardan. bende gideyim de yemek yiyeyim
çocuğum açlıktan bayılacak yoksa

kıs archimim sen hala yemek yemedin miii...
çabbık git ye aç bırakma yeğenimii

hele üşüdüğümüz zaman gögus uçlarım kopacak gıbı oluyor acıdan. eşime dıyorum ki; sanki dişinle ezıyor biri o kadar acıyor, o da dıyor o birinin agzını burnunu kırarım, kımse dişleyemez senı :))) deli guldurmeye çalışıyor. şaka bir yana bu acıyla emzırmeyı duşunemem bıle belkı son aylarda geçer bu agrı demı kızlar?

bebeklerimiz şimdi küçükler pek belli olmaz ama ileriki zamanlarda biz aç olunca bebek de içimizde büzüşüp kalıyo..haberiniz olsun bebişleri aç bırakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…