2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
moralim bozuk benim
dün akşam dışardaydık
hem yürüyüş yapalım dedik hemde arkadaşıma hediye baktık
birden bi akıntı ıslaklık hissettim
normal beyaz akıntıdır dedim
eve geldikki kan
çok üzüldüm, doktorumu aradık hemen saat 11 e geliyordu bu arada
progestan al dedi, dinlen dedi
bugünde 10 da gel bakalım dedi (sabah ameliyatı varmış sanırım)
bulantım gece boyunca vardı ama kanamadan sonra varmıydı yokmu ayırt edemedim
bulantın varmı dedi var dedim iyi dedi ama emin değilim o an panikle varmıydı gerçekten
bu sabahta bulantım yok
düşünmemeye çalışıyorum

ayy canım çok geçmiş olsun
moralini bozma hayırlısıla atlatırsın umarım

canım geçmiş olsun....inşallah bir sorun yoktur..sıkıntı yapma...
benim midem bulanmıyor ama bebek iyi...kanın rengi kahverengiyse hiç panik yapma ama dinlen...
ayaklarının altına yastık koy randevu saatini bekle..stres yapma..allahın izniyle bişey yoktur...

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun
hemen panik yapma dur bakalım önce bir dr git gel belkide bişey yoktur
gelen normal kanmıydı yoksa kahve lekemiydi inşallah ssadece lekedir
bulantıda sürekli olmaz ya ozaman hepimizin panik yapması gerekir dimi
Rabbim meleğini size bağışlasın inşallahhh

günaydın canımm
iyiyiz tatlım sen nasılsın???
nerelerdesin???

canım benim ben aynıyım..değişiklik yok yatıyorum...
hafta sonu kanamamdan sonra dr yataktan başını bile kaldırmıcaksın dedi..bilgisayarı elime alamadım..ağrılarımda vardı...şimdi daha iyiyim...

herkese günaydın bu arada
sabah sabah can sıkıcı bir haber aldık ama umarım mutlu sonla sonlanır

bulantım yok kızlar
kahve rengi leke değildi kandı
neyse inşallah güzel haberlerle dönerim
çıkıyorum şimdi
sağolun hepiniz

sana da geçmiş olsun canım. hala devam ediyor mu kanamaların. benimde tam 3 hafta oldu kesilmedi lanet kanamalar.biz onunla bütünleştik ama. sanki doğduğumdan beri sürekli regl oluyorum gibi hissediyorum yerimseniben

raporlusun değil mi şimdi?? bende toplamda 20 gün aldım , 40 günlük rapor hakkımız varmış. bakalım rapor süresi bitince ne yapacağım

kızlar günaydın.. stellacım canım yüreğim kalktı yazdıklarını okuyunca.. umarım güzel haberlerle dönersin..
habersiz bırakma bizi

açım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum
biri bana güzel bir kahvaltı gönderebilir mi

İyi olmana sevindim canım dikkat et kendine

kızlar benimde çok kasıklarım ağrıyorya birde çok gazım var afedersiniz
işyerinde üşütüyormuyum napıyorum ayakalarımda 2 tane çorap var
üstümde kalın ama bugün sabahtan beridir de üşüme,hapşurma ve burun akıntısı
var inşallah öğlene kadar geçer....

saol canım..
evet hala devam ediyor kanamam...bende bütünleştim ama rengi açıldımı korkuyorum...
pazartesiye kadar raporluyum bende...bana dr 4 haftalık heyet vermişti..heyet rapaoru o 40 günlük sınırlamaya dahil değil...bakalım pzt gidince rapor verecek mi ki kanam devam ettiğine göre verir herhalde..vermezse de sağlık ocağından 15-20 gün alıcam....bide heyet raporu verirlirken hastanede yatmak gerekiyo galiba...hastaneye gittiğimde herkes tanıyo zaten..bıktım oradan...

uklacım geçmiş olsun..aman dikkat et bol citaminli şeyler tüket...

bana heyet raporu vermediler. doktorum her hafta çağırıp kontrol edip 1 haftalık rapor yazıyor. ama bu durum geçecek gibi değil. 40 günün sonunda ne olacak bilmiyorum. bende şu son 1 aydır hayatımda gitmediğim kadar doktora gittim. yakında pratisyen doktor ünvanını alırız

öncelikle hoşgeldin canım aramıza
sana ve meleğine Rabbim sağlık sıhhat versinnn inşallahh

amin canım hepımızın bebebeklerıne ALLAHım sağlık sıhhat versın, bize yardım etsın dılerım.

arkadaşlar birşey sorucam size şimdı bebeklerımız daha hareket etmıyor, nasıl hıssedıyorsunuz. yanı demek ıstedıgım ben hep kasıklarımda agrı falan olsun yaşadıgını anlayım ıstıyorum. korkuyorum ses soluk çıkmayınca. resmen kendıme sıkıntı yapıyorum. sizler nasılsınız, bende sadece başından biri sureklı gögusucu agrısı var birde zaman zaman kasıklarımda seyırme oluyor o kadar.

canım bende bir belirti yok ama yaşıyor benim sıpam
bilmiyorum o belirtiler her zaman bebeğin iyi olduğuna işaret mi??
sadece hazımsızlık var bende, birde göğüs ağrısı. onun haricinde hamilelik belirtisi yaşamıyorum
sende kafanı takma böyle şeylere bence. kendini dinlersen daha kötü olursun

aynı endişeyi ben de taşıyorum ama çözüm yok. tekmelemeye başlasalar da herşeyin yolunda olduğunu anlayabilsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…