günaydın canımmmerhabalar kızlar..nasılsınız..bebişler nasıl..?
günaydın kızlar
moralim bozuk benim
dün akşam dışardaydık
hem yürüyüş yapalım dedik hemde arkadaşıma hediye baktık
birden bi akıntı ıslaklık hissettim
normal beyaz akıntıdır dedim
eve geldikki kan
çok üzüldüm, doktorumu aradık hemen saat 11 e geliyordu bu arada
progestan al dedi, dinlen dedi
bugünde 10 da gel bakalım dedi (sabah ameliyatı varmış sanırım)
bulantım gece boyunca vardı ama kanamadan sonra varmıydı yokmu ayırt edemedim
bulantın varmı dedi var dedim iyi dedi ama emin değilim o an panikle varmıydı gerçekten
bu sabahta bulantım yok
düşünmemeye çalışıyorum
günaydın kızlar
moralim bozuk benim
dün akşam dışardaydık
eve geldikki kan
bulantın varmı dedi var dedim iyi dedi ama emin değilim o an panikle varmıydı gerçekten
bu sabahta bulantım yok
düşünmemeye çalışıyorum
canım geçmiş olsungünaydın kızlar
moralim bozuk benim
dün akşam dışardaydık
eve geldikki kan
bu sabahta bulantım yok
düşünmemeye çalışıyorum
günaydın canımm
iyiyiz tatlım sen nasılsın???
nerelerdesin???
canım benim ben aynıyım..değişiklik yok yatıyorum...
hafta sonu kanamamdan sonra dr yataktan başını bile kaldırmıcaksın dedi..bilgisayarı elime alamadım..ağrılarımda vardı...şimdi daha iyiyim...
canım benim ben aynıyım..değişiklik yok yatıyorum...
hafta sonu kanamamdan sonra dr yataktan başını bile kaldırmıcaksın dedi..bilgisayarı elime alamadım..ağrılarımda vardı...şimdi daha iyiyim...
sana da geçmiş olsun canım. hala devam ediyor mu kanamaların. benimde tam 3 hafta oldu kesilmedi lanet kanamalar.biz onunla bütünleştik ama. sanki doğduğumdan beri sürekli regl oluyorum gibi hissediyorum yerimseniben
raporlusun değil mi şimdi?? bende toplamda 20 gün aldım , 40 günlük rapor hakkımız varmış. bakalım rapor süresi bitince ne yapacağım
saol canım..
evet hala devam ediyor kanamam...bende bütünleştim ama rengi açıldımı korkuyorum...
pazartesiye kadar raporluyum bende...bana dr 4 haftalık heyet vermişti..heyet rapaoru o 40 günlük sınırlamaya dahil değil...bakalım pzt gidince rapor verecek mi ki kanam devam ettiğine göre verir herhalde..vermezse de sağlık ocağından 15-20 gün alıcam....bide heyet raporu verirlirken hastanede yatmak gerekiyo galiba...hastaneye gittiğimde herkes tanıyo zaten..bıktım oradan...
öncelikle hoşgeldin canım aramıza
sana ve meleğine Rabbim sağlık sıhhat versinnn inşallahh
amin canım hepımızın bebebeklerıne ALLAHım sağlık sıhhat versın, bize yardım etsın dılerım.
arkadaşlar birşey sorucam size şimdı bebeklerımız daha hareket etmıyor, nasıl hıssedıyorsunuz. yanı demek ıstedıgım ben hep kasıklarımda agrı falan olsun yaşadıgını anlayım ıstıyorum. korkuyorum ses soluk çıkmayınca. resmen kendıme sıkıntı yapıyorum. sizler nasılsınız, bende sadece başından biri sureklı gögusucu agrısı var birde zaman zaman kasıklarımda seyırme oluyor o kadar.
arkadaşlar birşey sorucam size şimdı bebeklerımız daha hareket etmıyor, nasıl hıssedıyorsunuz. yanı demek ıstedıgım ben hep kasıklarımda agrı falan olsun yaşadıgını anlayım ıstıyorum. korkuyorum ses soluk çıkmayınca. resmen kendıme sıkıntı yapıyorum. sizler nasılsınız, bende sadece başından biri sureklı gögusucu agrısı var birde zaman zaman kasıklarımda seyırme oluyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?