2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhhh kaynanannn nıoye gelmiş beeeeeeeeeeeeeeeee

ben burdayım daee bulantım gecsın bırz dıye beklıyormmmm metro cıkısı kocam alcak artıkn

göbeendeki bantımı cıkardın sen

ne bantı kıss denemedımkı acep sımcık denesemmı bıleklık aldıkya bıton para verıp onuda bugun takmamıstm 1 haftdr bırz durgundu dıye bulntım

ne bantı kıss denemedımkı acep sımcık denesemmı bıleklık aldıkya bıton para verıp onuda bugun takmamıstm 1 haftdr bırz durgundu dıye bulntım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tak tak

Kızlar çok uykusuzummm... 24 saat uyusam da doyamıyorummm ohaoldumsmile

kuzu kactım ben..
ev bakmaya gıtces
yemeımde yok yalandan bısıler hazırlayım gelıyomsu bızımkı

gorusrz dae bende kızıyrm kendıne ıyı bakkk guzel haberlerle gel inşallahhh

Kızlar çok uykusuzummm... 24 saat uyusam da doyamıyorummm ohaoldumsmile

ben dun 10 yattım sabah 7 de kalktım yınede dayanamayıp uyumusum 3 saatten fazlaohaoldumsmileohaoldumsmile
yakında uyku ne unutcaz.
uyuyalım bol bol

herkese iyi akşamlar kıslar bende cıkıyorumm bulantımın gecıcegı falanda yok zaten

Kızlar napırsınıssss bakım ayyy bı yoĞunum bı yoĞun ve hala ÇaılıŞıyommm
kuyruĞum aĞrıdııııııı offfffffff

kımse kalmamış gene, işlerım anca bıttı, iğrenç bir gundu offf ne tel durdu ne kapı gelen gıden, bi arkadaşımda ev alıyorlarmış ılle gıdelım sıze gösterelım evı dedıler, pöff zaten çok yorgunum ama kıramadım. heç enerjim kalmadı, ölü gibi uyusam doymam uykuya

Kızlar napırsınıssss bakİm ayyy bİ yoĞunum bİ yoĞun ve hala ÇaılıŞıyommm
kuyruĞum aĞrıdııııııı offfffffff

kaydirigubbakcemile3 benim de kuyrugum büyüdü habıre kalçam genişliyyy he eyvahedigeldismile

gerçekten çok tuhaf ve iğrenç bi gündü hava zaten hiç açmadı bile bunalıma sokuyo insanı

gerçekten çok tuhaf ve iğrenç bi gündü hava zaten hiç açmadı bile bunalıma sokuyo insanı

ayyy sorma havayı gece gibiydi sureklı, sıtkım sıyrıldı artık yağmurlardan. bide şu depremlerden çok korkuyorum. haber falan izlemek ıstemıyorum valla bu yuzden. etkısınden kurtulamıyorum.

ayyy sorma havayı gece gibiydi sureklı, sıtkım sıyrıldı artık yağmurlardan. bide şu depremlerden çok korkuyorum. haber falan izlemek ıstemıyorum valla bu yuzden. etkısınden kurtulamıyorum.

ay ben zaten tüm gün deprem olcakmış gibi bekledim o kadar sıkıntı vardıki ay allah göstermesin...allah sabırlar versin ordakilerede

ay ben zaten tüm gün deprem olcakmış gibi bekledim o kadar sıkıntı vardıki ay allah göstermesin...allah sabırlar versin ordakilerede

ALLAH korusun hepımızı, acı göstermesın arabbim. ailem için ayrı korkuyorum kendım için bebegım için korkuyorum şu deprem illeti insanı çaresız bırakan bır felakat yapabılecegın hıçbirşey yok. havalarda soguk herkese yardım etsın.

bu arada yemek yapıyorum geç yazıyorum kusura bakmayın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…