2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ukla sen mahalledekı saglık ocagına gıttınmı hamılelıkten sorna
yok gitmedim ya aklımda aslında ama h.içi fırsat olmuyorki
aslında gidip bi kayıt yaptırsak iyi sengözlerimebaksanab

SILA_M, her hamilelikte aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok.
Biri daha kolay, biri daha zor geçebilir.
halsizlikten yakınmışsın, ben de doktoruma ilk yakındığımda
Sakın hamile olmayasın diye
esprili bir şekilde normal olduğunu belirtti.
Halsizlik normal ama senin özel durumun var madem, kansızlık gibi, guatr yani tiroid gibi. Bunları kontrol altına alman lazım. Kansızlığın için doktorun ilaç vermiş olmalı, vermediyse bir test yaptırıp mutlaka almalısın, sen hatırlat en azından.

Tiroid ise hamilelikte başa bela bir durum, tedbir aldıktan sonra herşey halledilir tabii.
Bende de yüksek tansiyon var, genetik maalesef, ben de nerdeyse 15 yıldır tansiyon ilacı kullanıyorum. Ama hipertansiyon doktorumla, kadın-doğumcum irtibat halindeler ve kontrol altında tutmak için çabalıyoruz el birliği ile çok şükür şimdilik iyi de gidiyoruz.

Sen de tiroid doktorunla görüşüp, hamileliğini ve gerekli tedbirlerin alınmasını sağlarsan kendine ve bebeğine en büyük iyiliği yapacaksın.

slm arkadaslar.stella arkadasimizdan bir haber varmi cok üzüldüm ya.insaallah hersey yolundadir.Allahim hepimizin meleklerini korusun.gecmisi okuyamadigim icin haberim yok.bir bilginiz varmi

canım stella ve bebişi qayet iyi hihoyyyt

slm arkadaslar.stella arkadasimizdan bir haber varmi cok üzüldüm ya.insaallah hersey yolundadir.Allahim hepimizin meleklerini korusun.gecmisi okuyamadigim icin haberim yok.bir bilginiz varmi
iyiymiş canım çok şükür bebişde sağlıklıymış..

deamon cum bende internette buldum bağzı sitelerde var googleye hamileler için t-shirt diye yazarsan çıkar ya çok şekerlerr ben alıcam inşallahkaydirigubbakcemile2

bende istiyorum bu t-shirtlerden. bi de pınar altuğ'un t-shirtleri çok güzeldi. bilen varsa yazsın ltf..

ay nerde bunlar yaa

hamile t-shirt leri, hamile ürünleri yapan mağazaların tamamında var.
Ge-be, Ebru maternity, v.s...
ama hamile kıyafeti olunca fiyatlar normal değerinin epeyce üstünde maalesef.
Eee fırsatçı bir toplumuz vesselam..

ben hastaneye muayneye qittiğimde bi bayanda qörmüştüm karnı bayağı çıkmıştı 5-6 aylık hamileydi sanırım çok şeker duruyodu yaa opuyorumnanaktan

evet aynen öyle, mesela incecik penye, uzun kollu ama üzerinde bu tarz baskılar var işte, EBRU da bakmıştım, uzerinde bir bebek resmi var, onun üzerinde it is a baby yazıyor fln, 50-55 gibi bir rakamdı..
o gün almadık.
sonra teyzosum bana hediye almış tesadüf..
çok şekerler gerçekten..
ama çok pahalı..

googleden arattım ama gg ye bakın dıyoalr gg de baktım butun hamıle kıyafetlerıne ama yok ne yazıkkı.. bnede beyaz yada sıyah duz bı tısort aldım bakı yaptırırım herhangı bı yerde..

orjınalı bulan olursa haber versınn

kızlar valla pantolonların belleri olmuyorsa düğmeler açık geziyorsanız, mutlaka hamiş pantolonu, eteği fln alın.
allahımmm yok böyle bir rahatlık..
bide tabii bol elbiselerin rahatlıgı hiçbişide yok...

senin kaynana da benimkinden alta kalır değilmiş yani.
Allah bunları bildiği gibi yapsın, sanki oğullarının mutlu olmalarını istemiyorlar gibi, herşeye niye burunlarını sokarlar bilmem. Ben de aynı tartışmaları kaynana cadısı ile kaç kez yaptım, kayınvalide demek içimden gelmiyorda, gıcık olma hali malum.

bu modeller böyle güzelim.

canim ya ayni kaderi paylasiyoruz.benimde kimsem yok buralarda.annemde bana aynisini diyor.sadece esimden fayda var.kayinvalide konusuda ayni.yani anlayacagin kendi annenden baska kimsenin faydasi yok.gücüme giden bu oluyor zaten.offf ya.mafoldumben

merhaba kızlar
kendimi çok kötü hissediyorum işyerindeyim her an düşebilirim sanki offffffff şu patronda gelse de izin alabilsem

ebru da 49 tl bu tar tısortler cıdden pahalı. en ıyısı baskı yaptırtmak

aynen aynen.. basım kazan oldu mubarek telefonla konusuyorum sureklı ablamla falan bunun sesını duymak ıstemedıgımden sonra ne dedı slm sole napıyomus dıye 40 saat onlarla ılgılı yorum yapıyo.. bırı sunu sustursuuunnnnn

e süpermiş, keşke bana da biri hediye etse,

bugün öğlen eczaneden kendime organik kremler aldım, hamilelere özel.

yüz nemlendiricisi ve göz altı kremi 160 TL tuttu,
aynı ürünün 68 TL'lik karın çatlağı kremi de varmış, onu da hediye ettiler, mutlu oldum. alkisalkisalkis

Yüze nemlendirici sürersek, hamilelik lekelerinin oluşmasını engelliyormuş, bilginize....

ben de 2 hamile pantolonu, 1 kot salopet, 1 elbise, 1 tunik, 1 body, 3 hamile koton çorap, 2 hamile ince çorap aldım.
Hızımı alamadım galiba kaydirigubbakcemile3

bebek gayet ıyı durumdaymıs.. bır sure yatması gerkecek kanamadan dolayı suan hersey yolundaymıs cok sukur
ayyyy sevindim cok sükür.ben ilk bebegimi 3 aylikken düsürdügüm icin cok etkileniyorum.Allah kimseye yasatmasin.birde arkadaslar lütfen su ev isi falan bunlara biraz ara verin.bir yakininiz yada esiniz yapsin.inanin ilk hamileligimde bende hic dinlemedim.drumun lafi üzerine normal ev isini falan yapabilirsin dedi yaptim.sanirim kendimi o dönem cok yordum.birsey olmaz diyoruz ama oluyor.belki düsmesinin sebebi bumuydu degilmiydi bilmiyorum.ama hersey yolundaydi. önleminizi alin bence.yatarken kalkarken,saga sola dönerken bile dikkatli olun.yavas hareket edin arkadaslar.bendede hic düsme belirtisi yoktu.ne bir agri,ne bir sanci.sabah bir uyandim kahverengi lekeyle olan oldu.kahverengi leke tehlikeli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…