yok gitmedim ya aklımda aslında ama h.içi fırsat olmuyorkiukla sen mahalledekı saglık ocagına gıttınmı hamılelıkten sorna
Slm kislar ne guzel hepinizden guzel guzel haberler geliyor.
Ben hala duzelemedim kahverengi akintim devam ediyor ve asiri derecede halsizlik yasiyorum.Aksama kadar kolumu kipirdatmaya bile dermanim olmadan yari yatiyorum yari evi icinde zaman geciriyorum.Bu halsizlik neden anlamadim gitti.Kusmam desen zaten hic bitmedi hergun duzenli sekilde kusmaya devam.Inanin artik ne yapicamki sasirmis durumdayim 3 yasinda oglum var onunlada ilgilenemiyorum esimin önune 1 tas corba yapip koyamiyorum artik bunalima girmis durumdayim.
Normalde carsamba gunuydu doktor randevum bugun icin ayri bi randevu daha aldim cunki carsambaya kadar beklicek sabrim da kalmadi bugun saat 5 te doktora gidicem kan testi yapmasini isticem acaba kansizligim varda o yuzden mi halsiz kaliyorum.Ayrica guatr da var bende ama hap kullanmiyorum guatr icin ondan mi oluyor acaba offf hep bi soru isareti iste kafamda.
Nolur dua edin benim icin de su zorlu gunler biran önce bitsin artik ...
slm arkadaslar.stella arkadasimizdan bir haber varmi cok üzüldüm ya.insaallah hersey yolundadir.Allahim hepimizin meleklerini korusun.gecmisi okuyamadigim icin haberim yok.bir bilginiz varmi
iyiymiş canım çok şükür bebişde sağlıklıymış..slm arkadaslar.stella arkadasimizdan bir haber varmi cok üzüldüm ya.insaallah hersey yolundadir.Allahim hepimizin meleklerini korusun.gecmisi okuyamadigim icin haberim yok.bir bilginiz varmi
ay nerde bunlar yaa
hamile t-shirt leri, hamile ürünleri yapan mağazaların tamamında var.
Ge-be, Ebru maternity, v.s...
ama hamile kıyafeti olunca fiyatlar normal değerinin epeyce üstünde maalesef.
Eee fırsatçı bir toplumuz vesselam..
anacım kalkmaya halım olsa kalkıp evden kacıcam once. basım catladı..
esımle tartıstık telefonda sabah annesıde basladı babsıyda soyleydı boyleydı benım oglum ıydır aslında falan fılan dıye. kendı bıten evlılıgıyle kıyaslayıp durdu beynım sıstı resmen en sonunda kopardım kıyametı yeter ertık dıye bagırdım. ne kendınızle kıyaslayıp duruyosunuz sıızn 40 yıl oncekı evlılıgınızle aynı seyden mı bahsedıyorum bıraz susun yeterınce morelım bozuk dıye kopardım kıyametı zaten bogazım acıyo daha betr oldum vallahı. esımlede basıt bı tartısmaydı yanı bu kadın bozdu sınırımı esım tekrar aradı bısey olmamıs gıbı konutuk bızım yerımıze bu buyuttu..
bırde dıger oglunun esı rus. rusyada ondan bahsedıp duruyo bıde oglunun bı arakdası gelmıs onun karısıda rusmus onların nasıl turkce konustuklarını soyluyo. taklıt yapıyo ıkı gundur aynı seyelrı soyluyo.. kurtarın beni yaaaaaaaaaaaaaaa................ git dıyorum gıtmıyo yakaydirigubbakcemile
canim ya ayni kaderi paylasiyoruz.benimde kimsem yok buralarda.annemde bana aynisini diyor.sadece esimden fayda var.kayinvalide konusuda ayni.yani anlayacagin kendi annenden baska kimsenin faydasi yok.gücüme giden bu oluyor zaten.offf ya.mafoldumbenCanim ben Almanyada yasiyorum butun ailem turkiyede annecimde hep diyo ah orlarda olsamda yardim etsem sana diye ama malesef gurbetin gözü körolsun iste .
Benimde kayinvalidem var yakinumda oturuyor ama sen zaten yazmissin kayinvalidenle ilgili fikrini al birini vur ötekine misali bi kapimi calip birak yardim etmeye oturmaya bile gelmez.Anlican yanlizim kimsem yok burda :çok üzgünüm:
senin kaynana da benimkinden alta kalır değilmiş yani.
Allah bunları bildiği gibi yapsın, sanki oğullarının mutlu olmalarını istemiyorlar gibi, herşeye niye burunlarını sokarlar bilmem. Ben de aynı tartışmaları kaynana cadısı ile kaç kez yaptım, kayınvalide demek içimden gelmiyorda, gıcık olma hali malum.
bu modeller böyle güzelim.
evet aynen öyle, mesela incecik penye, uzun kollu ama üzerinde bu tarz baskılar var işte, EBRU da bakmıştım, uzerinde bir bebek resmi var, onun üzerinde it is a baby yazıyor fln, 50-55 gibi bir rakamdı..
o gün almadık.
sonra teyzosum bana hediye almış tesadüf..
çok şekerler gerçekten..
ama çok pahalı..
kızlar valla pantolonların belleri olmuyorsa düğmeler açık geziyorsanız, mutlaka hamiş pantolonu, eteği fln alın.
allahımmm yok böyle bir rahatlık..
bide tabii bol elbiselerin rahatlıgı hiçbişide yok...
ayyyy sevindim cok sükür.ben ilk bebegimi 3 aylikken düsürdügüm icin cok etkileniyorum.Allah kimseye yasatmasin.birde arkadaslar lütfen su ev isi falan bunlara biraz ara verin.bir yakininiz yada esiniz yapsin.inanin ilk hamileligimde bende hic dinlemedim.drumun lafi üzerine normal ev isini falan yapabilirsin dedi yaptim.sanirim kendimi o dönem cok yordum.birsey olmaz diyoruz ama oluyor.belki düsmesinin sebebi bumuydu degilmiydi bilmiyorum.ama hersey yolundaydi. önleminizi alin bence.yatarken kalkarken,saga sola dönerken bile dikkatli olun.yavas hareket edin arkadaslar.bendede hic düsme belirtisi yoktu.ne bir agri,ne bir sanci.sabah bir uyandim kahverengi lekeyle olan oldu.kahverengi leke tehlikeli oluyor.bebek gayet ıyı durumdaymıs.. bır sure yatması gerkecek kanamadan dolayı suan hersey yolundaymıs cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?