2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hım 8 haftalıkmışsın şimdi okudum cnm allah bağışlasın :hulya:

canım çok çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce toparlanrsın tatlım..

yeni gelen arkadaslarrr hosgelmişlerrr

bnm tayfammm nerdeeeeee

Canim ben Almanyada yasiyorum butun ailem turkiyede annecimde hep diyo ah orlarda olsamda yardim etsem sana diye ama malesef gurbetin gözü körolsun iste .

Benimde kayinvalidem var yakinumda oturuyor ama sen zaten yazmissin kayinvalidenle ilgili fikrini al birini vur ötekine misali bi kapimi calip birak yardim etmeye oturmaya bile gelmez.Anlican yanlizim kimsem yok burda :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım ben de aynı yatıyorum 3 ay sürekli yatış verdi doktor resmen yatağa hapsoldum ne yapalım saberdicez biraz gülü seven dikenine katlanır misali..hihoyyytopuyorumnanaktan

Sagol canim Alah razi olsun ..

Sanada ok gecmis olsun dedigin gibi katlanicaz ama senin ilgili bekleyen bi evladin daha olmasi ve onunla ilgilenememek kadar aci yokmus bunu cok iyi anladim.Evladim olmasa bende hic kalkmadan yatarim baska birsey umrumda degil ama evladim var iste sabah gözünü acar acmaz anne diye yanima kosup butun gun benden ilgi bekleyen ona nasil kiyayimm ...

Insallah atlatirim bu zor gunleride rabbim yar ve yardimcimiz olsun ...

bendede aynı durum oluyo işte canım .. inşallah bi sorun çıkmaz bendede:ecrin_bebek:

olsunn ..cogun geliyorr yalnız ddegilsinkiii..böyle seyler yazıp kendinizi iyice psikolojık bunalıma sokuyorsunuz kıslar..

biliyorum kolay degil ama bu gibi durumlarla insan güçlenmeyi ögreniyor..herzamn anne baba yanımızda olamaz yaa ögrenicezz böylede yürümeyii..hemde dimdik..ve cocouklarımızada ögreticez..toparlanın ve güçlü olun

nerdesin kısss
biz burdayızz

evde yatıyommm yaa halsizim sürekli..:ecrin_bebek:.

sziler napıyonuzz anacım bunların hepsi uyuyamı kaldııı kalk sunları bir kaldırakksositososito

2 gündür kal geldiii millete siteden
daha kimseler kendine gelemedi galiba ..:hulya:

evde yatıyommm yaa halsizim sürekli..:ecrin_bebek:.

sziler napıyonuzz anacım bunların hepsi uyuyamı kaldııı kalk sunları bir kaldırakksositososito

anacım kalkmaya halım olsa kalkıp evden kacıcam once. basım catladı..

esımle tartıstık telefonda sabah annesıde basladı babsıyda soyleydı boyleydı benım oglum ıydır aslında falan fılan dıye. kendı bıten evlılıgıyle kıyaslayıp durdu beynım sıstı resmen en sonunda kopardım kıyametı yeter ertık dıye bagırdım. ne kendınızle kıyaslayıp duruyosunuz sıızn 40 yıl oncekı evlılıgınızle aynı seyden mı bahsedıyorum bıraz susun yeterınce morelım bozuk dıye kopardım kıyametı zaten bogazım acıyo daha betr oldum vallahı. esımlede basıt bı tartısmaydı yanı bu kadın bozdu sınırımı esım tekrar aradı bısey olmamıs gıbı konutuk bızım yerımıze bu buyuttu..

bırde dıger oglunun esı rus. rusyada ondan bahsedıp duruyo bıde oglunun bı arakdası gelmıs onun karısıda rusmus onların nasıl turkce konustuklarını soyluyo. taklıt yapıyo ıkı gundur aynı seyelrı soyluyo.. kurtarın beni yaaaaaaaaaaaaaaa................ git dıyorum gıtmıyo yakaydirigubbakcemile

kızlar hamişler için t-shirtler var biliyomusunuz ay çok şekerler yaa.. şunlara baksanızaa opuyorumnanaktan

ufff süper yemek yedim ama şimdide feci uyku bastırdı, hemen kendime hareketli bir iş yaratmalıyım yoksa kafam masaya düşcek :)

slm arkadaslar.stella arkadasimizdan bir haber varmi cok üzüldüm ya.insaallah hersey yolundadir.Allahim hepimizin meleklerini korusun.gecmisi okuyamadigim icin haberim yok.bir bilginiz varmi

slm arkadaslar.stella arkadasimizdan bir haber varmi cok üzüldüm ya.insaallah hersey yolundadir.Allahim hepimizin meleklerini korusun.gecmisi okuyamadigim icin haberim yok.bir bilginiz varmi

bebek gayet ıyı durumdaymıs.. bır sure yatması gerkecek kanamadan dolayı suan hersey yolundaymıs cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…