Slm kislar ne guzel hepinizden guzel guzel haberler geliyor.
Ben hala duzelemedim kahverengi akintim devam ediyor ve asiri derecede halsizlik yasiyorum.Aksama kadar kolumu kipirdatmaya bile dermanim olmadan yari yatiyorum yari evi icinde zaman geciriyorum.Bu halsizlik neden anlamadim gitti.Kusmam desen zaten hic bitmedi hergun duzenli sekilde kusmaya devam.Inanin artik ne yapicamki sasirmis durumdayim 3 yasinda oglum var onunlada ilgilenemiyorum esimin önune 1 tas corba yapip koyamiyorum artik bunalima girmis durumdayim.
Normalde carsamba gunuydu doktor randevum bugun icin ayri bi randevu daha aldim cunki carsambaya kadar beklicek sabrim da kalmadi bugun saat 5 te doktora gidicem kan testi yapmasini isticem acaba kansizligim varda o yuzden mi halsiz kaliyorum.Ayrica guatr da var bende ama hap kullanmiyorum guatr icin ondan mi oluyor acaba offf hep bi soru isareti iste kafamda.
Nolur dua edin benim icin de su zorlu gunler biran önce bitsin artik ...
Sılam yok mu yardımcı olabilecek annen falan ben 2 hafta 6 ve 7. haftalarda ölü gibi olmuştum annem geldi ki şehir dışındalar bi çorba yaptı valla kendime geldim hem de moral oldu şimdi Allah' a şükür fena sayılmam aradaki mide bulantısı dışında ama kusmam hiç olmadı şükür ki.... Bu arada kayınvalidem de 2 apartman yanda ama işte o kadar oluyorlar daha bi kase yemek yapmadı gerçi yapmaması da belki sağlığım açısından daha iyi:) Pek beceremez de kendisi :))
canım çok çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce toparlanrsın tatlım..
çok geçmiş olsun canım ben de aynı yatıyorum 3 ay sürekli yatış verdi doktor resmen yatağa hapsoldum ne yapalım saberdicez biraz gülü seven dikenine katlanır misali..hihoyyytopuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaslarrr hosgelmişlerrr
bnm tayfammm nerdeeeeee
Canım ben de idrarda yanma yok ama oturup kalkarken son zamanlarda sol tarafımda benim de batma oluyor. Hele bugün idrar yaptıktan sonra kalkarken bir süreliğine 2 büklüm kaldım kramp gibi girdi ama kısa sürede geçince çok ciddye almadım ben de :))) İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :CüvCüvpuyorumnanaktan
Canim ben Almanyada yasiyorum butun ailem turkiyede annecimde hep diyo ah orlarda olsamda yardim etsem sana diye ama malesef gurbetin gözü körolsun iste .
Benimde kayinvalidem var yakinumda oturuyor ama sen zaten yazmissin kayinvalidenle ilgili fikrini al birini vur ötekine misali bi kapimi calip birak yardim etmeye oturmaya bile gelmez.Anlican yanlizim kimsem yok burda :çok üzgünüm:
nerdesin kısss
biz burdayızz
evde yatıyommm yaa halsizim sürekli..:ecrin_bebek:.
sziler napıyonuzz anacım bunların hepsi uyuyamı kaldııı kalk sunları bir kaldırakksositososito
2 gündür kal geldiii millete siteden
daha kimseler kendine gelemedi galiba ..:hulya:
kızlar hamişler için t-shirtler var biliyomusunuz ay çok şekerler yaa.. şunlara baksanızaa opuyorumnanaktan
slm arkadaslar.stella arkadasimizdan bir haber varmi cok üzüldüm ya.insaallah hersey yolundadir.Allahim hepimizin meleklerini korusun.gecmisi okuyamadigim icin haberim yok.bir bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?