2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok geçmiş olsun Stella,
Daha önce de söylediğim gibi kahverengi veya kırmızı lekelenme, kanama farketmez.
Sağlıklı bir bebek mutlaka tutunur. Bunların sebebi bizdeki progesteron hormonu eksikliği, ilaçlarını düzenli kullan, mutlaka faydasını göreceksin.:teytey:

canım çok sevindim senin adına.. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :Saruboceq::1hug:

archimim kullanıcısından alıntı
ya kızlar birşey soracağım ben progesteron kullanıyorum ve bana çok ağır geliyor bu ilaç
ilacı aldıktan sonra baş dönmesi ve sersemlik oluyor. doktor dozunu düşürdü ama günde 3 kere almaya başladım ama hala devam ediyor bu şikayetler
sizde de böyle oluyor mu ??

archimim,
progestan sana ne yaparsa yapsın,
ki böyle bir yan etkisi var zaten, yapacak bişey yok.
Kullanmayı sakın ihmal etme. Zaten vücudumuz yeterince progesteron üretseydi, bu düşük tehditi anlamına gelen kanamalar olmaz, bu ilaca da ihtiyaç kalmazdı.
Canım, sağlıklı bebek tutunur, yeterki doğru tedbirlerle hareket edelim.
İlaç gerekiyor, patlasan da, çatlasan da kullanacaksın.
Karnındaki bızdık için herşeye değer kaydirigubbakcemile2

stella cok gecmıs olsun canım. ne mutlu bebcıgın cok ıyıymıs buyumus sıpa baksana=)

sen ıcını ferah tut gemısten basladım okumaya cok morelım bozulmustu son sayfaya geldım ıcım rahatladı vallahı sabah üzücü haberlerle baslamıs ama guzel devam edıyor. hadı bakalım gozun aydın bı dogsun sıplar hepsının poposuna atıcam saplakları.. ilgi cekmek ıcın uzup duruyolar bızı.

azıze canım korkma benım bı arkadasımın satı benımle aynıyken 7+4te hastaneye gıttıgımızde benım pıtpıtlar udyuldu onun bebk bıle gorunmemeıstı. alttan bakılmasına ragmen. oda cok korktu ama bır hafta sonra duydu pıtpıtlarını ıcı ancak o zamn rahtaldı. senın doktorun maasallahı var senden evhamlıymıs. hepımız 7. haftayı doldurduktan sonra gıttık zaten pıtpıtları duymaya senınkı cok yenı henuz.. o doktorun morelını bozmasına ızın verme ben ınanıyorumkı senınkı haftaya o doktora ınat gup gup duyuracak kalbının atısını..

mrb kızlar dün akşam bebişimi gördük 2,45 cm olmuş aralık 15inde tekrar gitcem ikili test için herşeyi ondan sonra konuşcaz dedi doktor inş. hepimizin yolunda gider hamilelikleri

Gözünaydın Stella çok sevindim gerçekten aman diyim şu 3 ayın bitmesine çok az kaldı yürüyüş, temizlik vs. fazla zorlamayın kendinizi. Bana doktorum dedi ki ilk 3 ay bebeği kaybetmemeye çalışacağız onun için 3 ay öyle aman hamileyim yürüyüş yapmam lazım yüzmem lazım falan diye düşünme olabildiğince dingin ve sakin geçir bu dönemini. Sen de doktorunun dediği gibi dinlenmene özen göster canım...

Bir de yemek konusu olmuş yine doktorumun bana dediği sakın bu 3 ay kendini zorlama onu yiycem bunu yiycem diye. Hele hele istemeye istemeye bişey sakın yeme çünkü hayatın boyunca tiksine bilirsin sonra bu gıdalardan. Zaten 4. ayla birlikte kapı bile kemirebilirsin dedi yani herşeyi yemek isteyeceksin manasında :)))))

günaydın 2010 haziran nazlı anneleri (stella geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin)

Canım ben de idrarda yanma yok ama oturup kalkarken son zamanlarda sol tarafımda benim de batma oluyor. Hele bugün idrar yaptıktan sonra kalkarken bir süreliğine 2 büklüm kaldım kramp gibi girdi ama kısa sürede geçince çok ciddye almadım ben de :))) İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :CüvCüvpuyorumnanaktan

çok sağolun kızlar
rabbim kimseye yaşatmasın
düşünmesi bile zor çok kötü
inşallah hayırlısıyla şu 2 haftamıda geçiririm

kızlar herkeze selm 2010 haziran topiği buraya kaymış ben de arayıp duruyodum beni de aranıza kabul edermisiniz?

Slm kislar ne guzel hepinizden guzel guzel haberler geliyor.

Ben hala duzelemedim kahverengi akintim devam ediyor ve asiri derecede halsizlik yasiyorum.Aksama kadar kolumu kipirdatmaya bile dermanim olmadan yari yatiyorum yari evi icinde zaman geciriyorum.Bu halsizlik neden anlamadim gitti.Kusmam desen zaten hic bitmedi hergun duzenli sekilde kusmaya devam.Inanin artik ne yapicamki sasirmis durumdayim 3 yasinda oglum var onunlada ilgilenemiyorum esimin önune 1 tas corba yapip koyamiyorum artik bunalima girmis durumdayim.

Normalde carsamba gunuydu doktor randevum bugun icin ayri bi randevu daha aldim cunki carsambaya kadar beklicek sabrim da kalmadi bugun saat 5 te doktora gidicem kan testi yapmasini isticem acaba kansizligim varda o yuzden mi halsiz kaliyorum.Ayrica guatr da var bende ama hap kullanmiyorum guatr icin ondan mi oluyor acaba offf hep bi soru isareti iste kafamda.

Nolur dua edin benim icin de su zorlu gunler biran önce bitsin artik ...

ne demek canım hoşgeldin. Ne kadarlık bebeşin?Gerçi ben fazla yorumda bulunmuyorum ama emin olun her sayfasını okudum forumun :)

Sılam yok mu yardımcı olabilecek annen falan ben 2 hafta 6 ve 7. haftalarda ölü gibi olmuştum annem geldi ki şehir dışındalar bi çorba yaptı valla kendime geldim hem de moral oldu şimdi Allah' a şükür fena sayılmam aradaki mide bulantısı dışında ama kusmam hiç olmadı şükür ki.... Bu arada kayınvalidem de 2 apartman yanda ama işte o kadar oluyorlar daha bi kase yemek yapmadı gerçi yapmaması da belki sağlığım açısından daha iyi:) Pek beceremez de kendisi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…