ayyyy sevindim cok sükür.ben ilk bebegimi 3 aylikken düsürdügüm icin cok etkileniyorum.Allah kimseye yasatmasin.birde arkadaslar lütfen su ev isi falan bunlara biraz ara verin.bir yakininiz yada esiniz yapsin.inanin ilk hamileligimde bende hic dinlemedim.drumun lafi üzerine normal ev isini falan yapabilirsin dedi yaptim.sanirim kendimi o dönem cok yordum.birsey olmaz diyoruz ama oluyor.belki düsmesinin sebebi bumuydu degilmiydi bilmiyorum.ama hersey yolundaydi. önleminizi alin bence.yatarken kalkarken,saga sola dönerken bile dikkatli olun.yavas hareket edin arkadaslar.bendede hic düsme belirtisi yoktu.ne bir agri,ne bir sanci.sabah bir uyandim kahverengi lekeyle olan oldu.kahverengi leke tehlikeli oluyor.
e süpermiş, keşke bana da biri hediye etse,
bugün öğlen eczaneden kendime organik kremler aldım, hamilelere özel.
yüz nemlendiricisi ve göz altı kremi 160 TL tuttu,
aynı ürünün 68 TL'lik karın çatlağı kremi de varmış, onu da hediye ettiler, mutlu oldum. alkisalkisalkis
Yüze nemlendirici sürersek, hamilelik lekelerinin oluşmasını engelliyormuş, bilginize....
korkma canim.tedbirinizi alin diye söyledim.11 haftam bitmek üzereydi.mümkün oldugunca yat canim.düsük önleyici kullaniyormusun.korkutma yaw kafamçokkarıştı benimde ilk qünden beri kahve renqi lekelenmem oluyor dr düşük riski var dedi zaten bende şuan 3 aylık hamileyim sen düşürdüğünde kaç haftalıktı?
ben de 2 hamile pantolonu, 1 kot salopet, 1 elbise, 1 tunik, 1 body, 3 hamile koton çorap, 2 hamile ince çorap aldım.
Hızımı alamadım galiba kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar tshirtler için tish-o diye biyer var netten bakarsanız bulursunuz.eşim akşam bana süpriz yapmış da.istediğiniz rengi modeli seçip üzerine de istediğiniz resmi ekleyebiliyorsunuz.fiyatlar da çok uygun,ortalama 25 tl.bilginize...
hoşbuldumm canımm nasılsınızzz
guzel ama dızyn ederken hamıle olarak tek bır tısort var. uzun kollu bısey yok maalesef:sinifsinif:
ıyı olmaya calıısyoruz dıyelım.. sen nasılsın bakalım
hatırladığına sevindim canım iyiyim bundan daha iyi olmamıştım hiç 6 yıl aradan sonra bebişim benimle artık 8+5 günlük olduk gecen salı kalp atışlarını 8 +2 de gördükcanımm hatırlamam mıı evet ben buralardayım :1hug: iyiyim saol sen nasılsın canım bu arada hayırlı olsun :CüvCüv:
kasık ağrısı normalmiş zaten canım bence endişelenmene gerek yokkızlar benim sol kasığımda batma oluyor yaa heleki idrarımı yaptıkdan sonra yada idrarım varken daha şiddetli oluyor idrar yollarımda yanma da vardı ama o qeçti. doktoruma salı qünü qittiğimde söyledim yanma olduğunu. bol bol su iç bişeyin yok dedi ama ben çok meraklanıyorum benim qibi kasık ağrısı çeken varmı?
aaa canım ne kadar benzeşiyoz benimde 2 düşüğüm bu 3 hamileliğim inşallah bu sefer bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder rabbimilişki yasağımız var çünkü lekelenmem oluyor ve bir sürü ilaç kullanıyorum anlıyacağın düşük tehlikem devam edior canım daha önce 2 kez düşük yaptım bu 3.hamileliğim inşallah bu bebeğim düşmez.. qerçi diğerleri hep 6 haftalıkken düşüyodu bu bebeğim 12 haftalık oldu dua edin ya korkuyorum qerçekten
evet bendede feci göğüs ağrısı var tüm heryeri ağrıyo sadece ucları değil bide acayip büyüdüler sertleştiler eee bebişimim mama biberonları hazırlanıyo rabbim tarafındankızlar sizde qöğüs ağrısı yada sızlama varmı qöğüs uçlarında iğne batması qibi bi acı veya karıncalanma?
ayy çok sevindim demek bebeğimin sağlıklı büyüdüğünün işaretiymiş olsun yavrum için herşee değer sende rahatsız olma benceevet qeceleri daha şiddetli oluyor.. aslında bu bebeğin sağlıklı qeliştiğinin qösterqesiymiş doktorum bana öyle demişti ama çok rahatsız oluyorum bu ağrılardan yaa
Aaaaa inanmıyorum,
işyerimde bir arkadaşım vardı,
8 yıllık evli, bugüne kadar çocuğu olmamış.
Az önce tuvaletten çıkıp testini gösterdi, hamileymiş.
Ay çok sevindim.
Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseyi mahsun bırakmasın Rabbim.
Bizlere de sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin İnşallah..
canım ben 3 aydır kullanıyorum progestanı ilk zamanlar daha şiddetli baş dönmesi ve aşırı uyku yapıyodu ama şimdi o kadar değil ben qündüz 2 qcece 2 kapsül halinde içiyorum yavaş yavaş bünyen alışır canım meraklanma
archimim,
progestan sana ne yaparsa yapsın,
ki böyle bir yan etkisi var zaten, yapacak bişey yok.
Kullanmayı sakın ihmal etme. Zaten vücudumuz yeterince progesteron üretseydi, bu düşük tehditi anlamına gelen kanamalar olmaz, bu ilaca da ihtiyaç kalmazdı.
Canım, sağlıklı bebek tutunur, yeterki doğru tedbirlerle hareket edelim.
İlaç gerekiyor, patlasan da, çatlasan da kullanacaksın.
Karnındaki bızdık için herşeye değer kaydirigubbakcemile2
2010 haziran anneleri nasılsınız opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?