2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende hamile pantolonları arıyorum ama bulamadım daha yaa.. zaten çok fazla çıkıp qezemiorum da sancım oluyor malesef ufs ..

korkutma yaw kafamçokkarıştı benimde ilk qünden beri kahve renqi lekelenmem oluyor dr düşük riski var dedi zaten bende şuan 3 aylık hamileyim sen düşürdüğünde kaç haftalıktı?

aa ne güsel öyle karın çatlak kremi hediye falan süpermiş..
ben de innovanın su bazlı yüz kremini kullanıyorum. onda da pek katkı maddesi yok

korkutma yaw kafamçokkarıştı benimde ilk qünden beri kahve renqi lekelenmem oluyor dr düşük riski var dedi zaten bende şuan 3 aylık hamileyim sen düşürdüğünde kaç haftalıktı?
korkma canim.tedbirinizi alin diye söyledim.11 haftam bitmek üzereydi.mümkün oldugunca yat canim.düsük önleyici kullaniyormusun.

Aaaaa inanmıyorum,

işyerimde bir arkadaşım vardı,

8 yıllık evli, bugüne kadar çocuğu olmamış.

Az önce tuvaletten çıkıp testini gösterdi, hamileymiş.

Ay çok sevindim.

Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseyi mahsun bırakmasın Rabbim.

Bizlere de sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ınşallah..

Arkadaşlar tshirtler için tish-o diye biyer var netten bakarsanız bulursunuz.eşim akşam bana süpriz yapmış da.istediğiniz rengi modeli seçip üzerine de istediğiniz resmi ekleyebiliyorsunuz.fiyatlar da çok uygun,ortalama 25 tl.bilginize...

ben de 2 hamile pantolonu, 1 kot salopet, 1 elbise, 1 tunik, 1 body, 3 hamile koton çorap, 2 hamile ince çorap aldım.
Hızımı alamadım galiba kaydirigubbakcemile3

maasallah=) ben daha hıc bısey almadımm=(

hosge:teytey:ldın beyza

guzel ama dızyn ederken hamıle olarak tek bır tısort var. uzun kollu bısey yok maalesef:sinifsinif:

canımm hatırlamam mıı evet ben buralardayım :1hug: iyiyim saol sen nasılsın canım bu arada hayırlı olsun :CüvCüv:
hatırladığına sevindim canım iyiyim bundan daha iyi olmamıştım hiç 6 yıl aradan sonra bebişim benimle artık 8+5 günlük olduk gecen salı kalp atışlarını 8 +2 de gördük
kasık ağrısı normalmiş zaten canım bence endişelenmene gerek yok
aaa canım ne kadar benzeşiyoz benimde 2 düşüğüm bu 3 hamileliğim inşallah bu sefer bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder rabbim
kızlar sizde qöğüs ağrısı yada sızlama varmı qöğüs uçlarında iğne batması qibi bi acı veya karıncalanma?
evet bendede feci göğüs ağrısı var tüm heryeri ağrıyo sadece ucları değil bide acayip büyüdüler sertleştiler eee bebişimim mama biberonları hazırlanıyo rabbim tarafından
evet qeceleri daha şiddetli oluyor.. aslında bu bebeğin sağlıklı qeliştiğinin qösterqesiymiş doktorum bana öyle demişti ama çok rahatsız oluyorum bu ağrılardan yaa
ayy çok sevindim demek bebeğimin sağlıklı büyüdüğünün işaretiymiş olsun yavrum için herşee değer sende rahatsız olma bence

ay ne kadar sevinmiştir bunu yaşamayan anlayamaz 8 yıl üzerine kendiliğinden olması çok güzel bir mucize rabbim inşallah tamamına erdirip kollarına almayıda nasip eder

inşallah alışırım 3 hafta oldu hala aynı belirtiler var

mecbur içiyorum canım zaten ölsem de asla bırakamam şu an da bu ilacı
her içişimde 1 saate kalmadan yan yatıyorum valla.
allahtan evdeyimde rahat rahat uyuyorum. aptal olacağım yakında uyumaktan
napalım dediğin gibi herşeye değer bebek için.

kızlar benım sol gogsumde bır agrı var kalbım mı agrıyo gogsum mu kas agrısımı anlamadımm.. offf offff..

beyzacım bı sure daha dınlen ayaklanma cnm h emn

evet bi tane hamile tshirtü var ama eşim bana normal kısa kollu tshirt yaptırmış üzerine de bebek resmi koymuş hamile tshirti olmuş işte.zaten bunları karın şişmeden giymek güzel olmaz e nisan mayıs gibi de giyebiliriz kısakolluları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…