hay allahım yaa cidden çok garip bir kadınmış..
Kızlar ben çıkıyorum öptüm siziiopuyorumnanaktan
beni varya hasta etcek bu kadın ciddi sölüyom
bu kadar çocukluk olurmu ya dün bana bişi anlattı ben artık onun üstüne tek kelime etmem
ama onuda anlatamam ben kendim utanırım
ay nasıl bişi bu kadın ya,adet olmuyo hiçmi şüphelenmemiş
ay bilgi işlem bilgisayarıma baglanmıştı
bişiler yüklediler giremedim.
kocamı bkliyom birazdan cıkarım
trafinkten dolağyı sempatiksalakcinnikocan nıye gec kalmıs..
trafinkten dolağyı sempatiksalakcinni
geldi şimdi. hadi kaçtım ben mucuk
adet düzensizliği olabilir, bende nerdeyse hiç adet görmezdim
ama hareketlerini hissedip şüphelenmemesi garip
ama kadın sürekli doktora gitmiş salak doktorlarda bilememiş üstelik doğum yaptığı gün 3 aylık hamile tahşisi koymuş salak doktorlar
NE ALCAN MARKETTEEE:roflol:
Niye ince olmasın ki?
Haziran ayında zaten çok sıcak olmaz mı ki?
kıslarrrr bi SORUM olcak sizlereee :kedi: MUSTELA'yı her yerde çok övüyorlar, kullanan biriyle de konuşmuştum inanılmaz memnun kalmış.. eşim şu an fransada ve fransız markası oldugundan bi sordurayım dedim orada fiyatları.. burdakinin yarısından da düşükmüş.. pişik kremi, bebek şampuanı, masaj yağı falan aldırayım diyorum eşime.. sizce kaç tane aldırayım?? pişik kremi ne zamana kadar kullancak bebişler?? :uhm: :uhm:
pişik kremi 75ml, şampuan 200ml, masaj yağı 100ml miş.. dediğin gibi tarihlerine de baktırayımmm bilmiyorumkismile
benim canım sütlü irmik tatlısı çektieyvahedigeldismile
eşimde geç gelecekmiş,
şimdi başlasam yapmaya gelene kadar soğuturum
cnm ya sanırım böyle şeyler yurt dışında çok yaşanıyo discovery travel&living diye bi kanalında dizi gibi bişey bile yapmışlardı.programın türkçesi hamile olduğumu bilmiyordum diye bişeydi.1 kere izledim şok oldum.kız iğne olarak korunuyo sevgilisi var işte adet düzensizliğide var sanırım ama iğne olduğu için hamile olmayacağından çok emin.9 ay boyunca içki sigara ne bulsa içiyo.öyle çok fazla karnıda çıkmıyo.ailesi şehir dışında onların yanına gidiyo karın ağrısıyla hastaneye kaldırılıyo ve hamile olduğunu öğreniyo.5 dk sonra doğuruyo.bebek sağlıklı.şimdi 5 yaşında mı neymiş.akannehir şok olmuştum izlediğimde.gerçek diyolar ama ben hala inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?