2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beni varya hasta etcek bu kadın ciddi sölüyom
bu kadar çocukluk olurmu ya dün bana bişi anlattı ben artık onun üstüne tek kelime etmem
ama onuda anlatamam ben kendim utanırım

ne annattı nansempatiksalakcinni

bende kacıyorum kıslar yemek hazırlayım gorusuruz...

ay bilgi işlem bilgisayarıma baglanmıştı
bişiler yüklediler giremedim.
kocamı bkliyom birazdan cıkarım

kıslar bende cıkıyorum kendınızee ıı bakın opustum sızlerleeeeeeeeeeeeeeeee

geçmişi okuyodum kızlar.Amma kaynatmışınız ama çok guldum vallakaydirigubbakcemile3elh ya kaynanan çok ilginç geldi kız bana.Valla Allah sabır versın canım sana.Bugun bende şeker ölçümü yapıldı.İnş. iyi çıkmıştır sonucu dıye dua edıyorum canım.Senınki yuksek çıkmış.Sağlık olsun dıyelım.Bencede dıyet yapman senın içinde elifzel içinde guzel olcak sanırım.Herşeyın hayırlısı canım.Tek derdımız sezaryan olmak olsun canım bence.Boşver takma kafana sakın bişeyıŞeniz

adet düzensizliği olabilir, bende nerdeyse hiç adet görmezdim
ama hareketlerini hissedip şüphelenmemesi garip

ama kadın sürekli doktora gitmiş salak doktorlarda bilememiş üstelik doğum yaptığı gün 3 aylık hamile tahşisi koymuş salak doktorlar

ama kadın sürekli doktora gitmiş salak doktorlarda bilememiş üstelik doğum yaptığı gün 3 aylık hamile tahşisi koymuş salak doktorlar

aynen ultrasona girmeye fırsatı mı olmadı acaba,
3 saat sonra doğurduğuna göre garip gerçekten
ama bende benzer olaylar duymuştum
hamile olduğunu bilmeden
doğum sancısıyla beraber doktora gidip doğuran kadınlar varmış

benim canım sütlü irmik tatlısı çektieyvahedigeldismile
eşimde geç gelecekmiş,
şimdi başlasam yapmaya gelene kadar soğuturum

NE ALCAN MARKETTEEE:roflol:

dayak lmaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Niye ince olmasın ki?
Haziran ayında zaten çok sıcak olmaz mı ki?

kız ince olmasın donum görunmesın ıçımden dıye

pişik kremi 75ml, şampuan 200ml, masaj yağı 100ml miş.. dediğin gibi tarihlerine de baktırayımmm bilmiyorumkismile

bende mustella alddım canım herbişeyını, bence şimdılık yeterlı aldıkların bıtınce alırsın, önce kullan belkı begenmezsın
, önce dene derım.
benim canım sütlü irmik tatlısı çektieyvahedigeldismile
eşimde geç gelecekmiş,
şimdi başlasam yapmaya gelene kadar soğuturum

off benım de canım gunlerdır irmık ıstıo ama yapan yok

ay nasıl bişi bu kadın ya,adet olmuyo hiçmi şüphelenmemiş

cnm ya sanırım böyle şeyler yurt dışında çok yaşanıyo discovery travel&living diye bi kanalında dizi gibi bişey bile yapmışlardı.programın türkçesi hamile olduğumu bilmiyordum diye bişeydi.1 kere izledim şok oldum.kız iğne olarak korunuyo sevgilisi var işte adet düzensizliğide var sanırım ama iğne olduğu için hamile olmayacağından çok emin.9 ay boyunca içki sigara ne bulsa içiyo.öyle çok fazla karnıda çıkmıyo.ailesi şehir dışında onların yanına gidiyo karın ağrısıyla hastaneye kaldırılıyo ve hamile olduğunu öğreniyo.5 dk sonra doğuruyo.bebek sağlıklı.şimdi 5 yaşında mı neymiş.akannehir şok olmuştum izlediğimde.gerçek diyolar ama ben hala inanamıyorum.

eskıden olsa ınanırdım böyle şeylere ama şuan ınanamıyorum canım yaa. hiç mi hareket etmemiş bu bebekler. uyurken uyandırıyor ınsanı tekmeleri. sureklı kıpır kıpır ıçerıde, sonra gögus uçları ınsanın koyulaşıyor göbek kaşınıyor, gaz sancılarını saymıyorum bıle. bunlardan bırı bıle olsa hamıle olmasam doktora gıderdım. neyım var dıye. ne bıleyım ınanamıyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…