2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte aynen cnm bnde o yüzden inanamıyorum. ama discovery gibi bir kanal neden yaşanmış gerçek olaylar desin ki diye tereddütteydim.belkide bizim sır kapıları gibidir.ilk zamanlar herkes inanıyodu ama sonra suyu çıktı kaydirigubbakcemile3 biri böyle bişey yaşadıysa herkes sallıyodur.

bence de sallıyorlardır kaydirigubbakcemile3 ınanmak çok zor anlamayan insanlara.

eşim geldı ben kaçtım kızlar

size bir olay anlatayım teyzemin komşusu kadın kordonlarını bağlatmıştı.
daha sonra karnı şişiyor doktoruna gidiyor. doktor diyor hamile olman imkansız karnında ur var. kadın 8 ay boyunca ur tedavisi gördü
daha sonra başka doktora gidince hamile olduğu anlaşıldı. çocuk onca röntgen ve ilaca rağmen sağlam sadece 1 sene geriden geliyor zeka gelişimi , ki o da çok çok normal.
böyle şeyler tabi sık olmasa da oluyor malesef

inanmıyorum yaaa.allah korumuş.şaka gibi 8 ay sonra tövbe tövbe.dava edip süründürseymiş o ur var diyen akıl küpünü.ya işte özetle olacakla öleceğe çare yok derler ya.hakikaten çok doğru.

bide boşuna kadıncağızın kendiside radyasyon almış yani o doktora dava açmak lazım.

Var işte böyle şeyler ama hepsi doğru olmayabiliyor

Kızlar topiklerin arasında gezerken zaman geçmiş eşim geldi çıkıyorum iyiakşamlar herkese

geldim bile yaptım tatlımı ılısın dolaba koycam

archim annemde kordonlarını bağlatmıştı, ama dış gebelik oldu
neyseki erken farkedildi
kadın kilolu olunca anlayamayabiliyor
geçenlerde böle bir haber okumuştum gazetede
kadın 9-10 sene bebeği olmuyor tedavi falanda fayda etmiyor, sonra umudunu kesip bırakıyor
doğum sancıyla hastaneye gidip doğuruyor
ne büyük şok düşünsenize, o kadında ihtimal vermemiş artık olmaz gözüyle bakmış

onun için resmen mucize olmuştur.düşünsene yıllarca bekle sonra 9 ay gibi bi süre beklemeden birden kucağına alıyoakannehir

ya emzirme sütyeni bulamıyorum ben
benim gibi koca memişli olan varmı ya
yardım edin hangi markalarda vardır

ben haftasonu tenden aldım 95 beden. hemde dikişleri yok çok rahat
ama fiyatı çok tuzlu bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

şimdi gördüm elhamra geçmiş olsun
benimde en korktuğum şey diyete girmek. valla şimdiden boğazım durmuyor.
ama ne yapalım herşey bebekler için. şunun şurasında azıcık zaman kaldı. azıcık sabredeceğiz

nasıl dıyet yapıyosunuz kızlarya.hamıle olmadan once hayatım dıyetle gecerdı ve de hiç zorlanmazdım ama şimdi boğazımı tutamıyorum ya.Siz neler yapıyosunuz dıyet olarak

ayy ne kötü ya allah korusun valla
gene 1 akrabamızda 5 aylık hamileyken anladı hamile olduğunu
5-6 ayda 1 adet görüyormuş o yüzden anlamadı hamile olduğunu.
5. ayında rahatsızlanınca hamile olduğu anlaşıldı

onun için resmen mucize olmuştur.düşünsene yıllarca bekle sonra 9 ay gibi bi süre beklemeden birden kucağına alıyoakannehir

aslında fena fikir değil ya birden bire süpriz bebek geliyor aklinialirimsmile

nasıl dıyet yapıyosunuz kızlarya.hamıle olmadan once hayatım dıyetle gecerdı ve de hiç zorlanmazdım ama şimdi boğazımı tutamıyorum ya.Siz neler yapıyosunuz dıyet olarak

valla ben birşey yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 ne bulsam ağzıma atıyorum
ama şekeri yüksek çıkanlara doktor diyet veriyo.
ekmek makarna pilav ve hamur işi yasaklanıyor

aslında fena fikir değil ya birden bire süpriz bebek geliyor aklinialirimsmile[/QUOTE]

dimi düşünsene onun için 9 ay geçmek bilmezdi delikafadulden ailesi arıyo bn doğurdum yada anne bn 7 aylık hamileyim 1 2 ay içinde doğurucam :teytey:

hepimiz değil canım, hamilelik diyabeti olanlar
onun dışında diyet yapmamak lazım zaten

oda yüksekliğine göre değişiyo bnm arkadaşımında yüksek çıkmıştı dr demişki mesela 3 dilim baklava yiyorsan 1 e indireceksin.yani kesmedi.yediği tatlı vb şeyleri 3 te 1 e indirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…