işte aynen cnm bnde o yüzden inanamıyorum. ama discovery gibi bir kanal neden yaşanmış gerçek olaylar desin ki diye tereddütteydim.belkide bizim sır kapıları gibidir.ilk zamanlar herkes inanıyodu ama sonra suyu çıktı kaydirigubbakcemile3 biri böyle bişey yaşadıysa herkes sallıyodur.eskıden olsa ınanırdım böyle şeylere ama şuan ınanamıyorum canım yaa. hiç mi hareket etmemiş bu bebekler. uyurken uyandırıyor ınsanı tekmeleri. sureklı kıpır kıpır ıçerıde, sonra gögus uçları ınsanın koyulaşıyor göbek kaşınıyor, gaz sancılarını saymıyorum bıle. bunlardan bırı bıle olsa hamıle olmasam doktora gıderdım. neyım var dıye. ne bıleyım ınanamıyorum :sinifsinif:
asyam21 bak böle rüyalar gör işte :roflol:
işte aynen cnm bnde o yüzden inanamıyorum. ama discovery gibi bir kanal neden yaşanmış gerçek olaylar desin ki diye tereddütteydim.belkide bizim sır kapıları gibidir.ilk zamanlar herkes inanıyodu ama sonra suyu çıktı kaydirigubbakcemile3 biri böyle bişey yaşadıysa herkes sallıyodur.
ahh sekerım elımde olsa ne rüyalar görürüm ama ...kaydirigubbakcemile3
eskıden olsa ınanırdım böyle şeylere ama şuan ınanamıyorum canım yaa. hiç mi hareket etmemiş bu bebekler. uyurken uyandırıyor ınsanı tekmeleri. sureklı kıpır kıpır ıçerıde, sonra gögus uçları ınsanın koyulaşıyor göbek kaşınıyor, gaz sancılarını saymıyorum bıle. bunlardan bırı bıle olsa hamıle olmasam doktora gıderdım. neyım var dıye. ne bıleyım ınanamıyorum :sinifsinif:
bnde rüyalar konusunda çok sıkıntılıyım hergün saçma sapan rüyalar görüyorum.ALLAH yardımcımız olsun yanikaydirigubbakcemile3
inanmıyorum yaaa.allah korumuş.şaka gibi 8 ay sonra tövbe tövbe.dava edip süründürseymiş o ur var diyen akıl küpünü.ya işte özetle olacakla öleceğe çare yok derler ya.hakikaten çok doğru.size bir olay anlatayım teyzemin komşusu kadın kordonlarını bağlatmıştı.
daha sonra karnı şişiyor doktoruna gidiyor. doktor diyor hamile olman imkansız karnında ur var. kadın 8 ay boyunca ur tedavisi gördü
daha sonra başka doktora gidince hamile olduğu anlaşıldı. çocuk onca röntgen ve ilaca rağmen sağlam sadece 1 sene geriden geliyor zeka gelişimi , ki o da çok çok normal.
böyle şeyler tabi sık olmasa da oluyor malesef
size bir olay anlatayım teyzemin komşusu kadın kordonlarını bağlatmıştı.
daha sonra karnı şişiyor doktoruna gidiyor. doktor diyor hamile olman imkansız karnında ur var. kadın 8 ay boyunca ur tedavisi gördü
daha sonra başka doktora gidince hamile olduğu anlaşıldı. çocuk onca röntgen ve ilaca rağmen sağlam sadece 1 sene geriden geliyor zeka gelişimi , ki o da çok çok normal.
böyle şeyler tabi sık olmasa da oluyor malesef
geldim bile yaptım tatlımı ılısın dolaba koycam
archim annemde kordonlarını bağlatmıştı, ama dış gebelik oldu
neyseki erken farkedildi
kadın kilolu olunca anlayamayabiliyor
geçenlerde böle bir haber okumuştum gazetede
kadın 9-10 sene bebeği olmuyor tedavi falanda fayda etmiyor, sonra umudunu kesip bırakıyor
doğum sancıyla hastaneye gidip doğuruyor
ne büyük şok düşünsenize, o kadında ihtimal vermemiş artık olmaz gözüyle bakmış
ya emzirme sütyeni bulamıyorum ben
benim gibi koca memişli olan varmı ya
yardım edin hangi markalarda vardır
161mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
dr.umu aradım hemen yarın geliyosun diyete başlıyoruz dedi
dedim burdaki klinik cuma gel 100lük yüklücez diyolar dedim
hadisinner ordan hayatlarında onlara hiç 100lük şeker yüklenmişmi dedi
kızdı
yüksek işte gel buraya dedi
ben çikolata pilav beyaz ekmek vs...
hiç bişi yiyemicem hemde iştahımın doruklarındaykenmafoldumben
geldim bile yaptım tatlımı ılısın dolaba koycam
archim annemde kordonlarını bağlatmıştı, ama dış gebelik oldu
neyseki erken farkedildi
kadın kilolu olunca anlayamayabiliyor
geçenlerde böle bir haber okumuştum gazetede
kadın 9-10 sene bebeği olmuyor tedavi falanda fayda etmiyor, sonra umudunu kesip bırakıyor
doğum sancıyla hastaneye gidip doğuruyor
ne büyük şok düşünsenize, o kadında ihtimal vermemiş artık olmaz gözüyle bakmış
onun için resmen mucize olmuştur.düşünsene yıllarca bekle sonra 9 ay gibi bi süre beklemeden birden kucağına alıyoakannehir
nasıl dıyet yapıyosunuz kızlarya.hamıle olmadan once hayatım dıyetle gecerdı ve de hiç zorlanmazdım ama şimdi boğazımı tutamıyorum ya.Siz neler yapıyosunuz dıyet olarak
nasıl dıyet yapıyosunuz kızlarya.hamıle olmadan once hayatım dıyetle gecerdı ve de hiç zorlanmazdım ama şimdi boğazımı tutamıyorum ya.Siz neler yapıyosunuz dıyet olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?