2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelmiş ama o sıcakta bununla kendimi düşünemiyorum hele ki ızmir sıcağında

Az zaman kalmış, biraz daha sabır o zaman.

kızlar şuna bakın

Anaaa çocuk boğulcak kız

3 nesil anneanne-anne-kız romanıydı sanki

uyudun uyudum tursu olcam yakında.
benhasta lucam dıye beklıyorum ama bı turlu sıddetlenmedı bölesıde cok fena kemıklerım sızlıyo ya bı halsızlık basımı kaldıramıyorum yastıgın uzerınden

kıslar bu şeker yuklemesi testi açmı yapılıyo bilenınız varmı?? cevap lutfenn

Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar... Kayıt dışı hamileymişim de:))
hahahahahah:roflol::roflol::roflol: çok güldüm kadına yaa...
e dedim haberiniz var işte, kayıt dışıyım maden nerden buldunuz beni içinize mi doğdu.
diyo işte bi gitmişsiniz hastaneye de bi daha gitmemişsiniz diyo.. oysa birkaç kere gittim tahliller için ben devlet hastanesine...
neyse dedim ben özel muayeneye gidiyorum... son tahlillerimi de özel lab. yaptırdım. Neden ama diyoo... İlahi kadın ne yapcan işte dedim, öyle uygun gördüm... Dedim sorun nedir, ne yapmam gerekiyo onu söyle sen bana... Gelemez misiniz dedi, çalışıyorum dedim, mesai saatlerinde mi dedi... :roflol::roflol::roflol: çok komik kadındı ya evet dedim mesai saatlerinde çalışıyorum, sen dedim ne olması gerektiğini söyle.. neyse gelmene gerek yok, telefonda dolduralım formunuzu dedi... Yani 15 dakikalık boş bir konuşma oldu... ama çok eğlendim....:roflol::roflol::roflol:

kıslarr gunaydınnn..bişi sorucam.şeker yuklemesi için açmı gtmek gerekıyo hastaneye..bilenınız varmı??
ben gece 12 den sonra bişey yemedim canım sabah 9 da yapıldı benimki
çokda şart değil gece den bişey yemezsen bişey olmaz

Ben varım.... Hem çok çabuk yoruluyorum, hem de inanılmaz bi nefes darlığı var... Çok kilo aldım ya ben ondan oluyo diye düşünüyorum ama bilemedim... İki gündür fenayım...:sm_confused:[/QUOTE]

neden çokmu aldın kaç kilo

Hatırladım!!! AYNADA AŞK VARDI!!!

Analadım canım.benım baktığım modelde cekmeceli ve o alt yatak tamamen çıkıyodu.Onu çıkarsan senıkı çıkıyosa tabi.Sonra yatağı yerleştırdıkten sonra kendıne gore yerleştırsen acaba olurmu oyle bı şey.Yanı senın alttakı sandıklı bölüm tamamen çıkıyomu?bilmiyorumkismile

bende büyüyen yaptırmıyorum ama benimkisinin arkası düz öndeki korkuluğu çıkarınca sedir şeklinde oluyo ilerde de koltuk larak kulşlansın diye

ewet onlarda güzel ilerde ilave yatak koyucak yerin varsa eğer benim olmadığı için mecbur büyüyen aldım ay inşallah yatağın o kısmının imlatını yapmamışlardır ya eyvahedigeldismile öyle kalsın istemiyorum hafatsonu gidicem ölçülerini alıp iyice bakıcam odaya ona göre karar vericem

Ben varım.... Hem çok çabuk yoruluyorum, hem de inanılmaz bi nefes darlığı var... Çok kilo aldım ya ben ondan oluyo diye düşünüyorum ama bilemedim... İki gündür fenayım...:sm_confused:

neden çokmu aldın kaç kilo[/QUOTE]

tamıtamına tamm 13 kilo...:roflol:

yewrum gunaydın
ama allah korusn hastalık cıkarma sımdıı zaten hastaaaaa gıbı dolanyz ortlktaaa

geçmiş olsun canım yat dinlen sennn

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…