canım aslında aynıyız ıkımzde proje elemanıyız ama ben 1 senelık elemanın o 3 senelık falan kendını patrn sanıyr benm patrnm bıle daha anlayıslı aksmlrı saatm gelnce cıkder sabah norml saatmde gelrm ama bu cocuk zorla sabah benı 8de ıse gıtrtmeye calısr aksam gec cıkarmaya calısır cok atısyrz artık yorldm ıspıyonculukda yapmak ıstemyrm soncta o eskı ben yenı elemanın norml deıl komplekslerı var daha cocuk gorsen bı ınsanı cıldırtırrr bıgun bogazlıcam bendee valla aslında demedgım yapmadıgım kalmıyor ama yok kafa basmıyr benı kullanmaya kalkıyrsnz dıyorm tamam haklsn ozur dıyr yrn yıne yapmaya kalkıyr bende ınat onun dedıkelrını yapmyrm ama işteeee iş ortamıı izne ayrılcamya onn hevesıyle susyrm
kızlar şuna bakın
hangi kitabında ben hepsini okudum ama şu anda anımsayamadım gerçi o kadar çok kitap okudum ki şu yaşıma kadar hepsi birbirine giriyor bazen o sebeple kesin konuşamıcam simdi ama hatırlamıyorum böyle bir öykü hiçCADIARZU
ben gece 12 den sonra bişey yemedim canım sabah 9 da yapıldı benimkikıslarr gunaydınnn..bişi sorucam.şeker yuklemesi için açmı gtmek gerekıyo hastaneye..bilenınız varmı??
kızlar şuna bakın
kızlar şuna bakın
Az zaman kalmış, biraz daha sabır o zaman.
Anaaa çocuk boğulcak kız
3 nesil anneanne-anne-kız romanıydı sanki
kıslar bu şeker yuklemesi testi açmı yapılıyo bilenınız varmı?? cevap lutfenn
kıslarr gunaydınnn..bişi sorucam.şeker yuklemesi için açmı gtmek gerekıyo hastaneye..bilenınız varmı??
bende ya bide ben nefes alamıyorum zorlanıyorum önceden çok yediğimde geceleri olurdu
tamam anlardım ama şimdi devamlı var yukarıda taşıyorum ondan mı bilemiyorummmm
varmı nefes sorunu çeken aranıstaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile
hangi kitabında ben hepsini okudum ama şu anda anımsayamadım gerçi o kadar çok kitap okudum ki şu yaşıma kadar hepsi birbirine giriyor bazen o sebeple kesin konuşamıcam simdi ama hatırlamıyorum böyle bir öykü hiçCADIARZU
yok canım yatağım büyüyen ya şimdi ayakucundaki çekmeceler yandan değil ortada ama yatağın altındaki sandıklı bölüm varya orayı diyorum duvara denk geliyo koyulunca ama tam karar veremediğim için kafam karıştı tabi CADIARZU
nerden buldun kıss ne güzelmişşş
kızlar şuna bakın
bende büyüyen yaptırmıyorum ama benimkisinin arkası düz öndeki korkuluğu çıkarınca sedir şeklinde oluyo ilerde de koltuk larak kulşlansın diye
Ben varım.... Hem çok çabuk yoruluyorum, hem de inanılmaz bi nefes darlığı var... Çok kilo aldım ya ben ondan oluyo diye düşünüyorum ama bilemedim... İki gündür fenayım...:sm_confused:
uyudun uyudum tursu olcam yakında.
benhasta lucam dıye beklıyorum ama bı turlu sıddetlenmedı bölesıde cok fena kemıklerım sızlıyo ya bı halsızlık basımı kaldıramıyorum yastıgın uzerınden
uyudun uyudum tursu olcam yakında.
benhasta lucam dıye beklıyorum ama bı turlu sıddetlenmedı bölesıde cok fena kemıklerım sızlıyo ya bı halsızlık basımı kaldıramıyorum yastıgın uzerınden
Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar... Kayıt dışı hamileymişim de:))
hahahahahah:roflol::roflol::roflol: çok güldüm kadına yaa...
e dedim haberiniz var işte, kayıt dışıyım maden nerden buldunuz beni içinize mi doğdu.
diyo işte bi gitmişsiniz hastaneye de bi daha gitmemişsiniz diyo.. oysa birkaç kere gittim tahliller için ben devlet hastanesine...
neyse dedim ben özel muayeneye gidiyorum... son tahlillerimi de özel lab. yaptırdım. Neden ama diyoo... İlahi kadın ne yapcan işte dedim, öyle uygun gördüm... Dedim sorun nedir, ne yapmam gerekiyo onu söyle sen bana... Gelemez misiniz dedi, çalışıyorum dedim, mesai saatlerinde mi dedi... :roflol::roflol::roflol: çok komik kadındı ya evet dedim mesai saatlerinde çalışıyorum, sen dedim ne olması gerektiğini söyle.. neyse gelmene gerek yok, telefonda dolduralım formunuzu dedi... Yani 15 dakikalık boş bir konuşma oldu... ama çok eğlendim....:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?