günaydınnnnnnnnn çekirgelerim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım ben normal istiyorum doktor müsade etmiyo sezeryan diyor
ya yok canım ya öylece duruyor.özgee naptın odayı yerleştirdin mii?
onasılya anlamadım:kedi:
biz beşiği yavru yataklı yaptırıyoruz. yani beşiğin aşağısı açılıp yatak oluyor.
ben aslında 2 tane çekmece olsun istedim ama mobilyacımız yatak olsun,eğer yatağı kullanmazsan kocaman çekmecen olur dedi benimde aklıma yattı.
sende öyle yaptırabilirsin
Alin adı çok güzel, bir kitapta (her zamaki gibi kimindi yada adı neydi hatırlayamıyorum) kadının sevgilisinin adı Aliydi, adam öldüğünde kadın hamileydi ve başkasıyla evlendi, kızı oldu adını da alin koydu ve Alinm diye seviyorduuu hiç kimseye fark ettirmeden, bence de çok güzel bir isim
Maaşallah stella, darısı başımıza, daha 6 gün var
Canım sabah trafik stresi kadın erkek hamile yaşlı çocuk far etmiyor, bence fazla büyütmeyin.
Ay güneşim senin şu karşındaki oğlanı ben gelip birgün üstüne oturacam görecek gününü, pestil gibi olacak, çıtı çıkmayacak. Nedir bu yaa? Her işine karışır, iğrençlikler hep onda. Nedir bunun statüsü? Versene ağzının payını.
canım aslında aynıyız ıkımzde proje elemanıyız ama ben 1 senelık elemanın o 3 senelık falan kendını patrn sanıyr benm patrnm bıle daha anlayıslı aksmlrı saatm gelnce cıkder sabah norml saatmde gelrm ama bu cocuk zorla sabah benı 8de ıse gıtrtmeye calısr aksam gec cıkarmaya calısır cok atısyrz artık yorldm ıspıyonculukda yapmak ıstemyrm soncta o eskı ben yenı elemanın norml deıl komplekslerı var daha cocuk gorsen bı ınsanı cıldırtırrr bıgun bogazlıcam bendee valla aslında demedgım yapmadıgım kalmıyor ama yok kafa basmıyr benı kullanmaya kalkıyrsnz dıyorm tamam haklsn ozur dıyr yrn yıne yapmaya kalkıyr bende ınat onun dedıkelrını yapmyrm ama işteeee iş ortamıı izne ayrılcamya onn hevesıyle susyrm
HIMMMMM Cahillik başa bela işte :uhm:
ben yavru yataklı istemedm vardı ama iptal ettirdim çünkü yatağın boyu bu sefer çok yüksek oluyodu onun yerine bütün çekmece yaptırdım derdim şimdi yatağı istediğim gibi koymak isteyince o çekmece duvar tarafına geliyo ve kullanılmıyo :gitme: değiştirticem olmadı gidip mobilyacıya bi nasıl koyucağıma karar versem
ben yavru yataklı istemedm vardı ama iptal ettirdim çünkü yatağın boyu bu sefer çok yüksek oluyodu onun yerine bütün çekmece yaptırdım derdim şimdi yatağı istediğim gibi koymak isteyince o çekmece duvar tarafına geliyo ve kullanılmıyo :gitme: değiştirticem olmadı gidip mobilyacıya bi nasıl koyucağıma karar versem
yok canım ben normal istiyorum doktor müsade etmiyo sezeryan diyor
kızlar şuna bakın
ay süperrrrrrkızlar şuna bakın
Ay evet ya Duygu Asena kitabı!!! Hangisiydi hatırlayamadım şimdi ama Alin o zaman benimde çok hoşuma gitmişti...
neden müsade etmiyor banada hep sezeryan olucakmışım gibi geliyo bide bende başta yaklaşık 4 cm miyom vardı ama en son gittiğimde bebek itmiş di onu 3cm den küçüktü inşallah normal doğuma engel olmazeyvahedigeldismile
bende ya bide ben nefes alamıyorum zorlanıyorum önceden çok yediğimde geceleri olurdu
tamam anlardım ama şimdi devamlı var yukarıda taşıyorum ondan mı bilemiyorummmm
varmı nefes sorunu çeken aranıstaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile
günaydın canımgünaydınnnnnnnnn çekirgelerim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yatak ıkı taraflı çekmece sana dönuk kullanılıyo.Yer kalmıyo derkenkı amacın ne canım.Duvar uzunluğumu kısa yoksa çekmeceler yan taraftamı yapıldı senın.
bende büyüyen yaptırmıyorum ama benimkisinin arkası düz öndeki korkuluğu çıkarınca sedir şeklinde oluyo ilerde de koltuk larak kulşlansın diyeben yavru yataklı istemedm vardı ama iptal ettirdim çünkü yatağın boyu bu sefer çok yüksek oluyodu onun yerine bütün çekmece yaptırdım derdim şimdi yatağı istediğim gibi koymak isteyince o çekmece duvar tarafına geliyo ve kullanılmıyo :gitme: değiştirticem olmadı gidip mobilyacıya bi nasıl koyucağıma karar versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?