2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgee naptın odayı yerleştirdin mii?
ya yok canım ya öylece duruyor.
yatagın ve dolapların altına keçe koyacağız önce.. kolay ittirip kaktırmak için.
eşim de o işi tek başına yaparken zorlanır.
dün ölçtük biçtik olabilecek 2 şekil düşündük ama
kayınpederin bize geldiği bir gün hallederiz artık
2 erkek çekiştirirler sempatiksalakcinni

onasılya anlamadım:kedi:

kıslarr gunaydınnn..bişi sorucam.şeker yuklemesi için açmı gtmek gerekıyo hastaneye..bilenınız varmı??

hım anladım bizim mobilyacı sordu beşiğin yönünü ona göre çekmecelerini ayarladık.
seninde belirlemen lazım tabi. imalata başladılarsa bence acele et.

Yatak ıkı taraflı çekmece sana dönuk kullanılıyo.Yer kalmıyo derkenkı amacın ne canım.Duvar uzunluğumu kısa yoksa çekmeceler yan taraftamı yapıldı senın.

yok canım ben normal istiyorum doktor müsade etmiyo sezeryan diyor

neden müsade etmiyor banada hep sezeryan olucakmışım gibi geliyo bide bende başta yaklaşık 4 cm miyom vardı ama en son gittiğimde bebek itmiş di onu 3cm den küçüktü inşallah normal doğuma engel olmazeyvahedigeldismile

Ay evet ya Duygu Asena kitabı!!! Hangisiydi hatırlayamadım şimdi ama Alin o zaman benimde çok hoşuma gitmişti...

hangi kitabında ben hepsini okudum ama şu anda anımsayamadım gerçi o kadar çok kitap okudum ki şu yaşıma kadar hepsi birbirine giriyor bazen o sebeple kesin konuşamıcam simdi ama hatırlamıyorum böyle bir öykü hiçCADIARZU

inşallah canım engel olmaz. hemen hemen 5 hafta sonra normal mi sezeryanmı herkesin belli olur

Ben varım.... Hem çok çabuk yoruluyorum, hem de inanılmaz bi nefes darlığı var... Çok kilo aldım ya ben ondan oluyo diye düşünüyorum ama bilemedim... İki gündür fenayım...:sm_confused:[/QUOTE]
bende zor nefes alıyorum yaaa özellikle bazı günler daha çokkk sıcak basıyor önce sonrada zorlanıyorumm

Yatak ıkı taraflı çekmece sana dönuk kullanılıyo.Yer kalmıyo derkenkı amacın ne canım.Duvar uzunluğumu kısa yoksa çekmeceler yan taraftamı yapıldı senın.

yok canım yatağım büyüyen ya şimdi ayakucundaki çekmeceler yandan değil ortada ama yatağın altındaki sandıklı bölüm varya orayı diyorum duvara denk geliyo koyulunca ama tam karar veremediğim için kafam karıştı tabi CADIARZU

bende büyüyen yaptırmıyorum ama benimkisinin arkası düz öndeki korkuluğu çıkarınca sedir şeklinde oluyo ilerde de koltuk larak kulşlansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…