2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte bende öyle düşündüm ama sandık kısmı o tarafta ya diğer yanı düzdür yani bence bi sorucam onu off resmi ekliycem ekleyemiyorum bi türlü sayfa görüntülenemiyo diyo :kedi:

Az zaman kalmış, biraz daha sabır o zaman.

Anaaa çocuk boğulcak kız

3 nesil anneanne-anne-kız romanıydı sanki

boğulmaz merak etme. sıcakcık gezer bununla bebiş

ilahi celine çocuğu yaparken niye sağlık ocağına haber vermedin
biz geceden aradık dedik bakın bu gece çocuğu yapıyoruz kayıt altına alın :roflol:

benim bebek odasında tek kişilik bir baza var onu ilerde genç odasına çevircemm

esmer80, daemon, ahuhayat, mexelinamislina, ukla, OZASFA, pembemavimasal, bal kavanozu, archimim, lovfun, hsbsnd, casper33, duygu_su85, ozgecay, gunesim, celineee, minervabs, melmea, berrak80, cosmopoli hepinizi öpüyoz teyzoş oğlumla nasılsınız

kıslar bu şeker yuklemesi testi açmı yapılıyo bilenınız varmı?? cevap lutfenn

Bana doktorda laboratardada 1 saat onceden bişey yeme yeter dedıler.Aç gitmedım ben yani.Ama 100 olursa onu aç yapıyoruz.50lilikde gerek yok dedıler.Herkesın doktoru farklı bişey soyluyo.

günaydın daeeee
günaydınnnsempatiksalakcinni

yewrum gunaydın
ama allah korusn hastalık cıkarma sımdıı zaten hastaaaaa gıbı dolanyz ortlktaaa
ay oksuruk basladı
bıde burnumu cekıyorum galıba arasıraeyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım yat dinlen sennn

kaydirigubbakcemile3

yat yata her yanım uyusuyo ya napcam bende meyve yıyorum bol bol ama bı degısıklık yok:sinifsinif:

ana yaptığınız gecemi haber verdiniz bizde geç kalmışız desene kız :roflol:

neden çokmu aldın kaç kilo

tamıtamına tamm 13 kilo...:roflol:[/QUOTE]

phende 11 kiloyu gösteriyo artık bazen de 10 kilooo
çok aşırı değil bea 13 kiloooo benim halam toplamda 35 kilo almıştı bende onun yolundan gidersem eyvah eyvah umarım anama benzerimmmmmmm
ama drum 16 kilo alabilirsin dedi bana bende tamamlamak için elimden geleni yapıyom:roflol:

günaydın sinemis opuyorumnanaktan

ana yaptığınız gecemi haber verdiniz bizde geç kalmışız desene kız :roflol:

ee herhalde çocuğum sonra kayıt dışı kalacak
o da bu devletin vatandaşı artık delikafadulden

heheh harbıden komıkmıs mesaı saattlerındemı calsıyorsun sen:roflol::roflol:çok ilginçç

canım geçmiş olsun ıhlamur iç canım ara sıra boğazını yumuşatır.

valla banada yatmaz ölüm gibi geliyo ya ağrımadık yerim kalmıyo yatınca sağ sol sağ sol asker gibi valla
bide 3 tür eşim gece uyandırıyor beni sırt üstü uyuyup kalmışım vede sırtüstü yattığımda horlamaya başlıyomuşum çok ses yapıyon sus diyo bana yan döndertiyor. ben hiç horlamazdım ama ohaoldumsmile

iiz canım saol.sen nasılsın bakalım....

sinemis hoşgeldin

dae geçmiş olsun tatlım hoşdeldinnnnn

ayy bisde seni öpüyoruzz oğluşumla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…