- Konu Sahibi daemon
-
- #64.801
Hatırladım!!! AYNADA AŞK VARDI!!!
kıslar bu şeker yuklemesi testi açmı yapılıyo bilenınız varmı?? cevap lutfenn
güzelmiş ama o sıcakta bununla kendimi düşünemiyorum hele ki İzmir sıcağında
Analadım canım.benım baktığım modelde cekmeceli ve o alt yatak tamamen çıkıyodu.Onu çıkarsan senıkı çıkıyosa tabi.Sonra yatağı yerleştırdıkten sonra kendıne gore yerleştırsen acaba olurmu oyle bı şey.Yanı senın alttakı sandıklı bölüm tamamen çıkıyomu?bilmiyorumkismile
Az zaman kalmış, biraz daha sabır o zaman.
Anaaa çocuk boğulcak kız
3 nesil anneanne-anne-kız romanıydı sanki
Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar... Kayıt dışı hamileymişim de:))
hahahahahah:roflol::roflol::roflol: çok güldüm kadına yaa...
e dedim haberiniz var işte, kayıt dışıyım maden nerden buldunuz beni içinize mi doğdu.
diyo işte bi gitmişsiniz hastaneye de bi daha gitmemişsiniz diyo.. oysa birkaç kere gittim tahliller için ben devlet hastanesine...
neyse dedim ben özel muayeneye gidiyorum... son tahlillerimi de özel lab. yaptırdım. Neden ama diyoo... İlahi kadın ne yapcan işte dedim, öyle uygun gördüm... Dedim sorun nedir, ne yapmam gerekiyo onu söyle sen bana... Gelemez misiniz dedi, çalışıyorum dedim, mesai saatlerinde mi dedi... :roflol::roflol::roflol: çok komik kadındı ya evet dedim mesai saatlerinde çalışıyorum, sen dedim ne olması gerektiğini söyle.. neyse gelmene gerek yok, telefonda dolduralım formunuzu dedi... Yani 15 dakikalık boş bir konuşma oldu... ama çok eğlendim....:roflol::roflol::roflol:
benim bebek odasında tek kişilik bir baza var onu ilerde genç odasına çevircemmewet onlarda güzel ilerde ilave yatak koyucak yerin varsa eğer benim olmadığı için mecbur büyüyen aldım ay inşallah yatağın o kısmının imlatını yapmamışlardır ya eyvahedigeldismile öyle kalsın istemiyorum hafatsonu gidicem ölçülerini alıp iyice bakıcam odaya ona göre karar vericem
ben gece 12 den sonra bişey yemedim canım sabah 9 da yapıldı benimki
çokda şart değil gece den bişey yemezsen bişey olmaz
kıslar bu şeker yuklemesi testi açmı yapılıyo bilenınız varmı?? cevap lutfenn
günaydınnnsempatiksalakcinnigünaydın daeeee
ay oksuruk basladıyewrum gunaydın
ama allah korusn hastalık cıkarma sımdıı zaten hastaaaaa gıbı dolanyz ortlktaaa
geçmiş olsun canım yat dinlen sennn
kaydirigubbakcemile3
boğulmaz merak etme. sıcakcık gezer bununla bebiş
ilahi celine çocuğu yaparken niye sağlık ocağına haber vermedin
biz geceden aradık dedik bakın bu gece çocuğu yapıyoruz kayıt altına alın :roflol:
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teyzoşlar
rica ederim a.s.teşk.ederm cnm sağol :1rolleyes:
neden çokmu aldın kaç kilo
esmer80, daemon, ahuhayat, mexelinamislina, ukla, OZASFA, pembemavimasal, bal kavanozu, archimim, lovfun, hsbsnd, casper33, duygu_su85, ozgecay, gunesim, celineee, minervabs, melmea, berrak80, cosmopoli hepinizi öpüyoz teyzoş oğlumla nasılsınız
ana yaptığınız gecemi haber verdiniz bizde geç kalmışız desene kız :roflol:
Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar... Kayıt dışı hamileymişim de:))
hahahahahah:roflol::roflol::roflol: çok güldüm kadına yaa...
e dedim haberiniz var işte, kayıt dışıyım maden nerden buldunuz beni içinize mi doğdu.
diyo işte bi gitmişsiniz hastaneye de bi daha gitmemişsiniz diyo.. oysa birkaç kere gittim tahliller için ben devlet hastanesine...
neyse dedim ben özel muayeneye gidiyorum... son tahlillerimi de özel lab. yaptırdım. Neden ama diyoo... İlahi kadın ne yapcan işte dedim, öyle uygun gördüm... Dedim sorun nedir, ne yapmam gerekiyo onu söyle sen bana... Gelemez misiniz dedi, çalışıyorum dedim, mesai saatlerinde mi dedi... :roflol::roflol::roflol: çok komik kadındı ya evet dedim mesai saatlerinde çalışıyorum, sen dedim ne olması gerektiğini söyle.. neyse gelmene gerek yok, telefonda dolduralım formunuzu dedi... Yani 15 dakikalık boş bir konuşma oldu... ama çok eğlendim....:roflol::roflol::roflol:
günaydınnnsempatiksalakcinni
ay oksuruk basladı
bıde burnumu cekıyorum galıba arasıraeyvahedigeldismile
yat yata her yanım uyusuyo ya napcam bende meyve yıyorum bol bol ama bı degısıklık yok:sinifsinif:
esmer80, daemon, ahuhayat, mexelinamislina, ukla, OZASFA, pembemavimasal, bal kavanozu, archimim, lovfun, hsbsnd, casper33, duygu_su85, ozgecay, gunesim, celineee, minervabs, melmea, berrak80, cosmopoli hepinizi öpüyoz teyzoş oğlumla nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?