korkma kuş..slm kızlar, gece çok kabuslar gördüm çok korktum. anlatsam size ruyamda görduklerımı dibiniz düşer korkudan hala korkuyorum. dua edıyorum, çok şukur hep abdestlı dolaşırım, yaterken kanım tok olmuyor herşey tamam ama hala korkutuluyorum öfff
özge bende siyah kırmızı biyeliyi beğendim
kırmızı güzel ama her zaman nasıl kullanılır bilemiyorum
Aaaa hani beni görmüştün rüyanda, kabus muydu yoksa?bende geçen öyleydim 3 kere kabus görerek uyandım. hormonların etkisi sanırım
bu arada dün facebookda seni ekleyen bendim haberin olsun yerimseniben
özge boyutlarına dikkat et
ben şunu aldım ama beklediğimden küçük çıktı, o yüzden bir de sırt çantası aldım
☞ P.Avent Compact Bag Bebek Bakım Çantası : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
belkı de ama çok korkuyorum, aglayarak uyanıyorum kaç gecedır. bebegım de etkılenıyordur halıyle. uyumak ıstemıyorum valla bu kabuslar yuzunden
Aaaa hani beni görmüştün rüyanda, kabus muydu yoksa?klava:
osgee çanta çok gusell cnm yaa.fümesi herşeyle gider.ağır duruyo çunkü.ama kırmızısıda harikaa.karar senınyerimseniben
şimdi iiyim şükür pembik
yaklaşık 150-160 kişi çalışıyor ama doktor yok,
bir de tam dağ başı ezcane meczane hak getire,
ancak taksi çağırmam gerekiyor.
Sen görüyorsundur buraları,
simakent sitesinden içeriye doğru tarlaların ortasında,
şeker sanayi sitesi var onun karşısında sayılır.
Ama hakiki tarla ortası, yazın ekin biçiyorlar etrafta
ben pek bilmiyorum oraları canım ama bizim sirkette öyle ya..yan taraf ayçiçeği tarlası biraz yürüyünce bir köy var oraya varıyorsun falan yani ama bizimkisi çok büyük bir tesis o sebeple doktor ve hemşire var
kıslar ben bi yemege gidip gelecem..
sayfayı açık bırakıyorum
aaaa mannak alsanaalsanasmileyok kız o gece görmedim kabusu sonrasında gördüm delikafadulden
belkide seni gördüm diye kabus gördüm :roflol:
ben pek bilmiyorum oraları canım ama bizim sirkette öyle ya..yan taraf ayçiçeği tarlası biraz yürüyünce bir köy var oraya varıyorsun falan yani ama bizimkisi çok büyük bir tesis o sebeple doktor ve hemşire var
melmea gectımı carpıntın kus..
Tansiyon ölçerken elektronik ölçüm yapan aletler kullanabilir miyiz?
Hayır. Tansiyon ölçümü esnasında elektronik ölçüm yapan aletler gebelikte yanlış sonuç verebildiklerinden kullanılmazlar. Evde tansiyon takibi önerilen anne adaylarının ölçümlerini deneyimli kişilere yaptırmaları gereklidir.
En ideal ölçüm sağ koldan ve anne adayının kol kalınlığına uygun manşet kullanılarak yapılır. Ölçüm oturur durumda ya da yatar durumda yapılır. İlk ölçüm yatar durumda yapılmışsa sonraki ölçümlerde yatar durumda, oturur durumda yapılmışsa sonraki ölçümler de oturur durumda yapılmalıdır
korkma kuş..
hamilelikte daha neler görces..
kızlar sabaha karsı da kocam rüyasında artık ne görüyorsa
tam karnıma gelecek şekilde 2 yumruk attı :1shok:
ödüm koptu bebeğe bişi olcak diye :1shok:
bi bağırdım ne vuruyon bee diye
o da şaşırdı yazık bilmiyorumkismile [/B
]
Kızlar aşermek kaç aya kadar sürüyo bıde aş erıpte yenmezse ne olur acab fikri olan varmı.Sakın aşerdiğiniz şeyleri boş bulunup yazmayında bende boşuboşuna güha girmeyyeyimkaydirigubbakcemile3
oh kızlar nihayet çarpıntım geçti,
yarım saatten fazla sürdü,
en sonunda gittim toplantı odalarından birinde oturdum koltuğa önümüz de tarla, iice uzandım,
neyseki geçti. ama çok korktum
doktorumu aradım, git arkadaşlar hastanede baksın bi dedi,
ya şimdi 30 km yol gidecem bi tansiyonuma bakıp geri gönderecekler canım sıkıldı
nasıl olsa cumartesi kontrolüm var
bir de oğluşum tepikliyor, tepiklemesi kesilseydi daha çok korkardım
en iisi ben kayınvalideye diiim bana bilekten tansiyon ölçme aleti getirsin akşama, çantamda bulunsun
Canım benım ya.Çok normal hormonlardan sanırım.Bende gecen kabus gordum çok kotu.Bıde hiç uyumuyom hep bebekle uğraşıyom.Hiç uyumamaış gıbı uyanıyorum.Berbat bişey.Uyumakda zorundasın ama vücudun ve bebişin büyümesi için.Buarada dün şekerimi ölçtürdüm .77 çıkmış çok sevındım.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?