2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma kuş..
hamilelikte daha neler görces..
kızlar sabaha karsı da kocam rüyasında artık ne görüyorsa
tam karnıma gelecek şekilde 2 yumruk attı :1shok:
ödüm koptu bebeğe bişi olcak diye :1shok:
bi bağırdım ne vuruyon bee diye
o da şaşırdı yazık bilmiyorumkismile

özge bende siyah kırmızı biyeliyi beğendim
kırmızı güzel ama her zaman nasıl kullanılır bilemiyorum

o kırmızı biyeli olan siyah değil ama haki renkli yiwruumm bilmiyorumkismile

siyah olan düz siyah..
öteli açık pembe biyeli olan da füme bilmiyorumkismile
ben ikisi arasında kaldım
ay ben niden bu kdr kararsızımmm mafoldumben

osgee çanta çok gusell cnm yaa.fümesi herşeyle gider.ağır duruyo çunkü.ama kırmızısıda harikaa.karar senınyerimseniben

Kızlar aşermek kaç aya kadar sürüyo bıde aş erıpte yenmezse ne olur acab fikri olan varmı.Sakın aşerdiğiniz şeyleri boş bulunup yazmayında bende boşuboşuna güha girmeyyeyimkaydirigubbakcemile3

bende geçen öyleydim 3 kere kabus görerek uyandım. hormonların etkisi sanırım
bu arada dün facebookda seni ekleyen bendim haberin olsun yerimseniben
Aaaa hani beni görmüştün rüyanda, kabus muydu yoksa? klava:

belkı de ama çok korkuyorum, aglayarak uyanıyorum kaç gecedır. bebegım de etkılenıyordur halıyle. uyumak ıstemıyorum valla bu kabuslar yuzunden

Canım benım ya.Çok normal hormonlardan sanırım.Bende gecen kabus gordum çok kotu.Bıde hiç uyumuyom hep bebekle uğraşıyom.Hiç uyumamaış gıbı uyanıyorum.Berbat bişey.Uyumakda zorundasın ama vücudun ve bebişin büyümesi için.Buarada dün şekerimi ölçtürdüm .77 çıkmış çok sevındım.:lepi:

osgee çanta çok gusell cnm yaa.fümesi herşeyle gider.ağır duruyo çunkü.ama kırmızısıda harikaa.karar senınyerimseniben

sempatiksalakcinni sağol canım..
oo piti pitiii yapacam sonunda galba sempatiksalakcinni

kıslar ben bi yemege gidip gelecem..
sayfayı açık bırakıyorum

Tansiyon ölçerken elektronik ölçüm yapan aletler kullanabilir miyiz?

Hayır. Tansiyon ölçümü esnasında elektronik ölçüm yapan aletler gebelikte yanlış sonuç verebildiklerinden kullanılmazlar. Evde tansiyon takibi önerilen anne adaylarının ölçümlerini deneyimli kişilere yaptırmaları gereklidir.

En ideal ölçüm sağ koldan ve anne adayının kol kalınlığına uygun manşet kullanılarak yapılır. Ölçüm oturur durumda ya da yatar durumda yapılır. ılk ölçüm yatar durumda yapılmışsa sonraki ölçümlerde yatar durumda, oturur durumda yapılmışsa sonraki ölçümler de oturur durumda yapılmalıdır

kıslar ben bi yemege gidip gelecem..
sayfayı açık bırakıyorum

afiyet olsun yıvrum..
bende kahvaltımı gec yaptım ama sanırım tam doymadım.
doyma hıssımı kaybettım ben yaa..
neyse meyve yıyım gecsınsempatiksalakcinni

yok kız o gece görmedim kabusu sonrasında gördüm delikafadulden
belkide seni gördüm diye kabus gördüm :roflol:
aaaa mannak alsanaalsanasmile

inşallah evde kaldığımda ben de öyle bir işyeri aricam kendime.

melmea gectımı carpıntın kus..

çok şükür geçti yavruuu

Off bizim burda da hiç kimse bilmez ki tansiyon ölçmeyi, ben bari öğreneyim de yardımla falan ölçerim artık

ayyy dıkkat etmek lazım artık böyle şeylere aslında. benım eşimde deli yatar. ALLAH korsun.

Kızlar aşermek kaç aya kadar sürüyo bıde aş erıpte yenmezse ne olur acab fikri olan varmı.Sakın aşerdiğiniz şeyleri boş bulunup yazmayında bende boşuboşuna güha girmeyyeyimkaydirigubbakcemile3

aş erkmek bebege zararlı degılmiş canım sadece psikolojikmiş. hamılelıgın dışında da aş erlılırmiş aslında.
]

geçmesine sevindim cnmmm
şu bilekten tansiyon ölçme aleti yanlış oluyor cnmmm benim 1ay önce
tesadüfen ölçtüğümde 17.6 -18 o civarlardaydı hemde 1 saat boyunca aynıydı
hemen acile gittik ve bir ölçtürdük ki 10.6 normal tansiyonum benmmm ve hiçbir belirti yoktuuuuuu vücudumda ondan alam bence ondan bunalıma sokar insanı o

çok şükür guzel çıkmış arakadaşım hadi gözun aydın bunu da atlattık şükür. uyumak ne guzel bırşeymiş eskıden şöyle göbek ustu bacaklarımı aça aça, agrısız, kabussuz, ne guzelmiş o eskı gunler. ama bunlar da ıyı gunler aslında ılerıde ustune bebek aglaması ıle yarım kesılen uykular alıcak yerını. bunu bıle arıcaz sanırım :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…