2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vazgeçtim canım, marya da demin tembihledi,

Ben de bişeyler yiyeyim sonra da yürüsem mi acaba biraz :uhm:

Size iyi muhabbetler zemuszemus

Ben de bişeyler yiyeyim sonra da yürüsem mi acaba biraz :uhm:

Size iyi muhabbetler zemuszemus

Yürü tabi hava güzelse... Ben yürümekte zrlanıyorum ya, bebek aşağıda diyo duyanlar sürekli apışarasında ağrı var. Sabahları olmuyo öğleden sonra başlıyo ve geceye kadar yürüyemez hale geliyorum. Köpişimi de çıkaramıyorum artık of of bu ayda böleysem nolcak halim. Pazartesi sorcam doktora neden oluyo diye , aşağıda diyenler tecrübeli anneler bakalım doktor ne diyecek.

bu arada galiba çantanın fümesini alacam..
hem her kıyafetle sırıtmaz
hem de az leke gösterir sempatiksalakcinni

Razıyım canım bı doğsunlarda hayırlısıyla uykusuz kalıcaz artık.Dunde gecelık sormuşsun sanırım.Dün dagıden baktım canım ben kanpanya vardı.%25 ındırım bugun sondu.Ama sabahlık ve gecelık ayrı fıyat ve tuzluya gelıyodu.Bıde tam bebeği rahat emziirmen için tasarlanmış ama süslü değildi ya çok sade spor bişeydı.Nerden bulcaz bız gecelık ya.Ben bulamadım hiç bişey daha.Bıde çarşıya bakıcam bu haftasonu olmazsa.Haberleşelim canım bu gecelik konusunda mutlaka olur mu?bilmiyorumkismile

dagi de çok pahalıya gelıyor canım ya. birde dagıde kalıplar şöyle genış degıl göbegıme yapışsın da ıstemıyorum. kardeşimin dogumundan bılıyorum bu gecelık işi çok önemlı bırşey, bi kere herkes hasteneye gelıyor edeplı bırşey olması lazım, içi gözukmeyecek, bır de meme uçları falan çok bellı oluyor. ıyı bır şey almak lazım. dar olunca butun hatlar meydana çıkıyor, bır de eşimin iş arakadaşları falan da gelcek hastaneye çok dıkkatlı bır seçim yapmam lazım, yoksa papaz olucaz eşimle.

PİS ÖSKEEEEEEEEEEEEEsempatiksalakcinni

YOK YOK FÜMESİ GÜSELLLLL TATLIMMM

ay yine fikir değiştirdim sanırım kırmızı alacam bilmiyorumkismile

naapcam ben ozasfa bana akıl ver yaaa.. ikisi de çok güsel
ikisinin de artıları eksileri var
kırmızıyı bide kocama taşıtmaya kalksam arada
taşımaz diye korkuyom bilmiyorumkismile

Ay bende çıkıp bi yürüyeyim dedim, üşüdüm ama ya... Soğukmuş dışarısı... Yemek de yemedim... Öff sıkıldım...

fümee fümee fümee.
tamam kırmızı da çok güzel ama günlük kullanıma uygun değil bence

sen benim dün eklediğim geceliği görmüş müydün bilmiyorumkismile

ay evet kocaların tasıam durumunu da dusunmek lazım bak hıc aklıma gelmemıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…